Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Nicol, poate chiar mai sunt sanse sa se intoarca bebe, nu se stie niciodata!!!

Ana, dupa cum se vede, tot de acasa va scriu!! Cu siguranta altcineva s-a simtit bine!!

Sovi, tot incerc si-apoi vin cu relatari, cand a veni barza!!

CristinaGoji, Cris,

Mihutza, supertare bancul!!

Gecko, sunt intru totul de acord cu tine la capitolul vaccinuri, toata lumea le-a facut, acuma n-are rost sa ne cramponam la cateva exceptii, e mult mai mare riscul sa nu faci decat sa faci vaccinul!!!

Livi +40+2 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Mami, sa-ti traisac grasana!! Tu ai luat si vitamine????
Daca stai bine la capitolul bazin, nu-i musai cezariana.Uite grasana mea are 4000 g, si nu mi-a zis nici un doctor de cezariana, si cand am intrebat, mi-a zis ca nu facem, numai in caz de ceva...
So, vezi tu cat mai creste si hotarasti!!!

Pozele mele

Mergi la inceput

Violeta, vreau sa mai aduc cateva completari la capitolul inducere.
Am tot googalit, si am nimerit pe un forum cu aceasta tema, unde erau mamici care au trecut prin asa ceva, povestile sunt si frumoase cu nasteri rapide, dureri moderate, copii perfectii, dar si triste cu dureri enorme, complicatii si la mama si la fat, final cu cezariana, amintiri de cosmar.
Deci, si in cazul asta , e cum tie norocul, nasterea indusa doare mai tare tocmai pentru ca nu e urmat cursul naturii, lucrurile sunt fortate, durerile apar brusc, copilul nu e pregatit, si de-aici Doamne ajuta.
Eu sper din tot sufletul sa nu ajung la inducere, mai am 3 zile de ragaz, in care TREBUIE SA NASC, pentru ca luni ma interneaza.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Am fost ieri la bb control, bineinteles ca inca nu s-a intors, ii place sa stea in picioare, o sa faca varice biata de ea
Lichidul e normal, placenta sus si bine, bb mai mare cu o sapt si cateva zile, deci DPN-ul meu va fi mai devreme cu aprox 2 saptamani si cu putin noroc, de Pasti sunt acasa. Ce optimista sunt
Deci daca nu se intoarce pana la final, ajung la cutit, asta nici n-ar fi asa problema, dar a zis ca nu intram direct la operatie, sa vedem mai intai cum o sa decurga travaliul, ca e mai bine pt uter si bb sa inceapa travaliul, sa stie bb ca i-a sosit timpul. Pai eu sper sa nu ma lase asa pana ajung de tot dilatata si sa ma taie dupa-aia. Nu inteleg politica spitalului, de ce te mai lasa sa te chinui daca oricum te taie? Dar ma rog, poate ea stie mai bine.
Si mi-a mai zis ca odata a venit o tipa sa nasca cu cezariana, avea bb tot in prezentatie pelviana, o pune pt un ultim ecograf, capul tot sus, ok, apoi ups! A disparut capul
Tocmai se intorsese copilul sub ochii lor, asa ca eu sper pana in ultima clipa ca poate poate se intoarce, cu toate ca e mare deja si spatiul mic, dar eu ce sa fac? Sa dea din coate si sa-si faca loc

33+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Naty, azi mai bag o tura de gropi oricum, patul nu-l pot muta din loc pentru ca am mai zis , varianta e foarte soft, si parca nu m-as incumeta a ceva mai hard.Te tin la curent!!!

Vad ca tot goala crengutza!!

Deci, plec la cumparaturi, tre sa caut ceva cadou de 8 martie, sa-mi iau un incrcator la tel ca face figuri, sa tot caut barza sa o salvez din zapezi!!!

Si sper sa am ce citi cand ma voi intoarce, c-apoi poate de luni raman fara voi, si ce m-oi face!!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

si acum scrisorica, pe scurtiim ca am casa varza si ceva trebusoare de rezolvat...

ieri mi-am luat in sfarsit scoicutza, au facut dnele de acolo o magie, ca nu o aveau pe negru in modelul de prindere care-mi trebuia mie, si au schimbat husele intre ele...asa ca mi-am luat potcoava si mai imi trebuie doar calul...cal pe care l-am si vazut ieri, este super meserias, se manevreaza de nu se poate, zici ca luneca pe gheat, asa merge de bine...arata intr-un mare fel, mult mai bine decat in poze, este mare ce-i drept, dar eu oricum nu-l bag in lift ca nu-l aduc in casa ... si-n masina mea meseriasa incape si nestrans...plus ca a aparut un model nou, care are landoul separat de varianta sport...si landoul mi se pare f confortabil pt bebe, cu o saltelutza tare care sa-i tina coloana asa cum trebuieste...sunt tare fericita, doar ce l-am comandat si pe asta ca ieri nu aveam banetul la noi, si sper ca pana luni sa-l am...ca l-am comandata la buburuza si oamenii astia sunt super speedy...

sovi
mama, am gasit mesajul tau prea tarziu, adica astazi ... si oricum, ei acolo nu aveau showroom, doar birouri si depozit...si mi l-au adus din depozit sa-l vad...super amabili, l-au montat ca era facut pachetel, si mi-au aratat toate alea pe acolo...

bitzule, vad ca si matale ai dat-o la intors cu cezariana...fir-ar sa fie de treaba...eu sper totusi sa nu ajung acolo, ca doar s-aumai nascut copii mari si natural...

ramo_cata, bun revenit pe crengutza...worm up,ca ne ia sefitza naty la zor...

butucica...pupici mamica curajoasa, am citit povestea nasterii pe nerasuflate si vad ca de nascut tot cu zambetul pe buze ai facut-o...felicitari again si bebe papacios!

te0_irina ... pupe papaciosul un baietel mumosit si fericit la mamica lui in bratzuca!

livy, pai ce faci mama, no sexi time yet? pi se poate ... ce se intampla...

violeta
, eu cu vaccinul asta nu-s ce sa zic....dar daca de atata amar de vreme se face, ma pun eu guca contra...eu am incereder ca oamenii astia au ceva in cap, ca doar ei au facut o carutza de scoala si nu eu...asa daca ne-am da toti medici si atotcunoscatori, nojitzele cine ni le mai trage?

clau, in sfarsit ne delectam cu o poveste faina de nascut bebe Rebecca...putin horror partea cu ziua din reanimare, dar...rezultatul final face toti banii! mamico, trebuie ca ai fost tare fericita cand ai auzit-o asa galagioasa la iesire...si imi imaginez cam ce sentimente a trezit in tine gagalicea cea frumoasa! Inca o data felicitari!

adriutza, am pangacit again....de data asta cand am vazut pozicile...si trebuie sa recunosc, ca pozica in care tati il tine pe bebe in bratzuca, (cred ca a 3-a sau a 4-a din album) si bebe are guritza asa, rotunda, m-a topit efectiv...ai un baietel atata de frumos....mai, deci e de nu se poate! pupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

nicol, felicitari pentru bebe care, se pare, te trateaza cu popoul...sa speram ca-si va schimba si el optica intre timp...ce Dumnezeu, putin respect pentru privitori!

Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

saru-mana livycule...eu ce sa-ti urez? mie sa-mi traiasca si tie sa-ti iasa...mai repede si usor ca vad ca si matale ai ceva la magaziutza! de luat am luat doar elevit si in ultimul timp am mai uitat o seara doua acolo...florin radea ca am pus prea mult praf de copt la coconacel...spor la shopinguiala...

natynicule, pe mise te rog sa ma scoti de la certaleala, ca ai vazut cate mesaje am bagat ieri...te rog eu mult...ieri seara n-am mai intrat ca ne-am apucat de montat camarutza lui bebe miii...pradon, mare si a desfacut tati si cablaraia de la laptoc...plus ca am avut si dureri de burta de o baasem pe manecutza...ma ierti? spune-mi ca ma ierti, stiu ca ma iertzi, trebuie sa ma iertzi!nu ti-am povestit eu ieri cum vroiam sa-mi fac circ, cum alea , alea?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dragele mele, aici e 12 30 noaptea si m-am gandit sa va scriu caci nu v-am mai scris nimic de multisor.Zilele sunt ocupata ca parca-i gara de N nu spital, si nu ma refer la vizitatori ci la tot felul de functionari spitalicesti. Maine mergem acasa si o sa citesc ca am cam ramas in urma.
Spun numai felicitari fetelor care au nascut si bebeilor multa sanatate , sa creasca mari si noroc in viata.
Am sa va mai spun niste "trikuri" ca sunt tare interesante. Pe de alta parte ma zbat cu sistemul asta de aici... sunt multe diferente.
Noi suntem bine, sunt ok si ma refac repede. Bebe e vioi si cu personalitate, azi a avut testul audio l-a trecut cun brio si i-au mai facut nu stiu ce teste.... Singura problema la noi este suptul... ca lapte...mai putin si bebe e un papacios de zile mari. Ne-a prins slabiciunile si plange, se uia la noi sa-l luam in brate si apoi incepe din nou daca nu il ia nimeni in brate. Am razboi civil cu taica-su care l-a invatat la leganat.
Abia astept sa vina laptele adevarat....speeeerrr Nu vreau sa ii dau sticla si lumea asta parca e nebuna aici nu stie altceva decat FORMULA... si mi-e frica ca ma refuza la san pe urma. Aici toata lumea(majoritatea) da formula...ufffff
Hai ca fug ca e vremea sa ma chilareasca asta mic ...again
am mai pus poze....http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE
Va pup

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

Mami si Adrian sunt pregatiti de marea intalnire...

Mergi la inceput

Pupici in direct adriutzule...da unde zici de zici de pozici noi? ca eu nu am vazut decat 20...sau le-am vazut eu dupa ce le-ai mai incarcat tu si pe alea noi?

kya, cum a iesit salatzica? mai e ceva de ea?

kitzy, si tu brutus? si bebele tau trateaza populatzia cu dosul?

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Naty, nu te supara pe mamici. Uite, eu spre exemplu am greu acces la net de acasa (numai de pe laptopul sotului). De la serviciu mai mult va citesc... nu prea am timp sa scriu... e o perioada mai ciudatica pe crenguta, lumea e cu emotii... Dar ne revenim noi!

Adriuta, bebicul tau e un dulcic!! SI nu te supara, vine el si lapticul, important este (am citit si eu) sa il pui des la san.

Mami_p, cate kg ai lua pana acum? Eu la prima saricna am luat 21, Stefan a avut 3.800 si 53 cm, dar nu l-am nascut greu. Tu ce inaltime ai? (eu, 1.70) Nu e musai sa fie deci cezariana...

O zi faina sa aveti!

Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput