Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (121)
Raspunsuri - Pagina 10
mami_papatot spune:
nicoleta, mesagerul meu cu vesti bune...pai ce sa-ti zic, ultima data m-am cantarit acum o luna si aveam 98 de kg ... adica am plecat de la 78 si am luat 20...asta la 165-167 inaltime....dar ce s-o mai fi pus de acum o luna...crede-ma , mi-e frica sa ma cantaresc... ma apreciez ochiometric si mi-e suficient...stii vba aia cu dulap cu 4 usi? ntz...eu sunt dressing de vila generoasa...
si apopos de asta...cat face 3 gogosi minus 2 gogosi? 1 bucata gogoasa carte ma asteapta singura si trista in pungutza...iar eu sunt un om bun si saritor la necaz...
pai ce sa fac mai fetelor...eu in primele luni abia mancam...dar acum, am un randament...ce nu s-a vazut...hai ca promit sa ma cumintesc...
oricum, dr. mi-a zis ca daca ajung la termen, bebe are garantat peste 3500...na, asta este...
Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
luny spune:
'neatza!..m-au zapacit arsurileeeeee,sunt din ce in ce mai nasoale, nu ar trebui sa dispara si ele, la mine de ce sunt mai acute, chiar daca nu mananc nimic rau??,,mi-am mai luat si un picior de la Matty,undeva in coastele din stanga, cand reusisem si eu sa atipesc, de am sarit din somn si am aruncat pilota depe mine, ce m-am speriat!..
Ariel, ma bucur ca sunt ok analizele, felicitari!!
ccris si de la mine, ca ma vezi mereu!
miri2007, mai ai putin si tu, bine ai revenit pe crengutza!!..imi pare tare rau pt mami tau...
gecko, sunt de acord cu tine cu vaccinul anti hepatita B..
mami.p, nici nu stiu cum sa zic, felicitari pt BB control maaare, sau sorry pt buca pe patul de cezariana!..amandoua?!..dar poate nu s eajunge la cezariana, mai stai putin pana la urmatorul control!
kitzy felcitari si tie pt bebelina, e mai atletica ea, sta in picioruse deja!
adriutza, abia astept sa ne expui trikurile alea si povestirea pe larg!!
Lyviiiiiiiiiii, da in gropi, sa se rupa apa aia o data!!!!!!!!!!
LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Mami_p, la 3.500 nu e bebe mare! Daca asa se va face bubulina ta, nu-ti face griji si idei de cezariana. NU stiu cat de mult afecteaza kg tale la nastere, asta medicul zrebuie sa stie. Si crede-ma ca gogosile sunt descurcarete de felul lor, nu e musai sa le sari in ajutor... mereu :)
Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
Olgutzika spune:
Neata!
Irina, ai PM! Mih .
Pup tot stolul urator pentru reveneala mea pi forum! Sov, multam pentru clasarea in varf de top a Radului . Ce s-ar mai intinde el la taclale ...Marti inapoiem obectul, mulsumim!!!
So, mai copii, va mai spuse si Naty, nu e nici o nenorocire cu cezariana asta...nu va mai temeti! Cu cat va temeti mai mult de ea, cu atat vi se va parea o experienta mai traumatizanta...Sentimental, e acelasi lucru ca la nasterea naturala, il vezi pe bebe la fel de repede, il auzi, il tii la piept...In 12 ore te scoli din pat, si poti merge....nu mananci fripturi, e drept, pentru vreo trei zile, doar lichide in prima zi si ulterior ai un regim de bun simt, dar dupa 3 zile nu mai ai nici o restrictie...Stau in fund bine merci, stau turceste, cu toata atza de care inca nu am scapat...Asa ca fruntea sus, nu va speriati ca nu aveti de ce!
Nu sustin cezariana, departe de mine gandul, insa nu e bau-bau saraca de ea....
Livi, incerc sa vorbesc si eu cu barza, cu toate ca nu prea mai imi da mie tarcoale, dar...
Ma duc sa mut cupilul mai la soare, ca nu sta si el in loc dupa ea deloc, cat de tare mi-as dori !
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Clabuc spune:
Buna dimineata Randunici!
Am citit povestea lu' Clau si a lu' Giani. Iar nu m-am putut stapani din plans. Va admir foarte mult si, inca o data, ma intreb daca eu oi fi in stare sa o aduc pe lume pe Clarinda in conditii bune. Mi-e frica sa nu dezamagesc pe nimeni, mai ales pe ea. Mi-e frica sa nu trec de termen, mai ales ca acum, din punct de vedere al dezvoltarii ei, am intra in ultima saptamana (si Iosup si doctorul meu au spus ca e mai mare cu vreo 10 zile decat varsta gestationala). Asa ca vreau si eu sa vina barza la mine, ma voi purta frumos cu ea, promit, o voi trata regeste; asa ca, cine are pile la ea, va rog, convingeti-o sa vina si la mine dupa ce o ajuta pe Lyvy.
Naty, hai, te rog eu frumos, nu mai fii suparata; era clar ca perioada asta o sa fie mai liniste pe crenguta, unele randunici cu puiutii lor, altele cu ultimele pregatiri, cu drumuri de facut, dar, sunt sigura ca toate simtim la fel: mandre si norocoase ca ne-am intalnit. O sa ne adunam noi iar, incet-incet. Sprijinul vostru a fost intotdeauna decisiv pentru mine, n-as putea renunta la voi.
Adriutza, sa va traisca minunea! E tare frumusel baietelul vostru, m-am uitat de 2 ori la poze, asa mi-e de drag (la fel si la pozele cu Rebecca si tot verific sa vad daca au mai aparut si alte poze noi).
Lyvy, tin pumnii si, dupa ce te "rezolva" barza sia duci puiutul cu bine pe lume, roag-o sa vina si la mine saptamana viitoare, pleeeeaaassseee ..........
Laly 37+ Maria Clarinda
AMR 2 SAPTAMANI!!!
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
kitzy spune:
Luny o fii ea mai atletica, dar as prefera sa se intoarca decat sa-mi demonstreze ca poate sta in picioare.
Mami p si a mea trateaza vb ta, populatia cu dosul, ata ete.
Si ca tot vb de kg, eu am pus pana acuma pe mine 12 kg, am plecat de la 55 kg si 165cm. Sper ma opresc in 14-15 kg, cu toate ca nu prea cred.
Acum am dat un search pe net sa vad care-i chestia cu travaliul in cezariana si cica e mai bine si pt mama si pt fat sa te taie cand ai inceput de dilatatie, si mai bine si pt perioada postoperatorie. Asa o fi, nu contest, eu ma intrebam de ce sa fiu lasata sa sufar daca tot nu pot naste natural.
33+ cu Diana
AMR 7 saptamani!!!
somnorica spune:
Salut populatie,
Si eu fac acum ce facea Ariel (sper sa nu gresesc): dau tapetul jos de pe pereti. Asa ca, la mine este santier in toata regula, si o sa mai dureze, pentru ca vreau sa iasa perfect si nu pot sa ii las pe altii sa faca treaba de mantuiala.
Acu repede:
- pentru arsuri, eu folosesc magneziu efervescent. Recomandat de doctorita, si eficient si in cazul eventualelor contractii.
- coctail pentru nascut: 50ml ulei de ricin + 50ml vodca + 50ml suc de potocala proaspat presat. totul combinat cu o baie foarte fierbinte de cel putin 1,5 ore.
- pozitie de ajutat bebe sa se intoarca: sprijinita pe coate si pe genunchi(adica, cu fundu in sus), faci miscari usoare la dreapta si la stanga, in fata si in spate. Aceasta pozitie te mai ajuta sa lucrezi cu coloana: te arcuiesti si te destinzi.
Ok, ma duc iar la treaba, ca sa termin pana vine bebele.
P.S. Felicitari la mamici.
Va pupacesc, si spor la ciripit.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev110prs.png
luny spune:
heelp, nu mai pot de arsuri!!!!!!!!..de ce?????..dimineata am papat lapte cu placinta cu visine facuta de soacra-mea, ce e nasol aici???..acum lupt din greu cu una bucata perete, adik Maalox...
LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mami_papatot spune:
gata, am vbit si cu nenea de la buburuze, luni imi vine curuciorul...abia astept...si gata cheltuielile cu galusca, am tot ce trebuie!
nicoleta, m-am prapadit de ras...cu gogosile descurcarete...dar de data asta, simtul meu civic a triumfat oricum!
clabucel, asa e, avem acus o pasa mai proasta (dar, hello, fetele, reveniti-va-ti!)si nu ma refer la mamicutzele cu bebe la putator, ca ele au o scuza!
somnorica, spor la jupuiala! si ai dreptate, ariel a prestat si ea asa munci!
olgutza, saru-mana de incurajala!desi sincer, sper sa nu fie nevoie!
luny, da-i cu lapte!
Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
maryb spune:
buna dragi randunici,
am venit la voi cu o intrebare. daca ma duc la eco morfofetala la dr. iosup cand o sa am 12s+2z e ok ??? si pliul nucal tot la eco asta se masoara ???
maryb 5+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele