Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (121)
Raspunsuri - Pagina 8
lyvy spune:
Deci, eu nu pot dormi de la 2.00, si e prima data cand intru noaptea!!!
Scriu incet sa nu trezesc si randunoiu!!!
Aseara, am reusit, dar fffffffffff chinuit,zero placere, cu durere, si fffffffffff incetut.Pana acum nimica!!!
As mai scrie si la randunici, da tastatura face galagie, ne vedem mai tarziu!
Livi +40+1 ziIris Miruna
Pozele mele
VioletaH spune:
Azi la doctor s-a repetat cosmarul cu degetelele. De data asta chiar mi-au dat lacrimile la propriu de durere. Colul nu s-a mai dilatat deloc, a zis ca tot asa e, cam jumate de centimetru deschis, adica nesemnificativ. A zis ca in ritmul asta, probabil voi depasi 40 saptamani, dar ca nu ma lasa sa depasesc 41. De inducere pana la 40 de saptamani nu vrea sa discute, a zis ca nu prea e de acord sa induca femeile care nu au nici o problema medicala, ca le lasa macar pana la data estimata de nastere. Dar s-a oferit sa-mi programeze inducerea pentru inceputul saptamanii 41, adica 17-23 martie. Am spus nu, pentru ca mi-a confirmat ca nasterea indusa e mai dureroasa decat cea care apare natural (stiu ca ati discutat despre asta). Prefer sa astept pana la urmatorul control (joia viitoare) sa vad ce se mai intampla. Bebe e bine, e miscaret tare.
Am intrebat ce pot sa fac sa urnesc lucrurile. Mi-a spus ca in mod normal ar recomanda , doar ca in cazul meu e exclus, la cum ma doare cand ma consulta, alte acrobatii ar fi si mai traumatizante. Prefer sa am numai amintiri placute legate de acest sport
Livi, dupa cum ai povestit, crezi ca poti sa mai repeti smecheria?
Ar mai fi mersul pe jos, apoi mi-a aratat niste miscari pe care sa le fac, o usoara gimnastica putin aplecata si cu mainile sprijinite pe genunchi. De asemenea, sa folosesc mingea de fitness (care pana acum a zacut intr-un colt in casa), cica sa ma pun cu fundul pe ea si cu grija sa fac tot felul de miscari saltarete.
In concluzie, m-am intors acasa putin dezamagita, ma asteptam sa-mi spuna ca am inceput sa ma dilat pentru ca si azi am avut niste dureri taioase in burta de ziceam ca gata, incepe ceva ceva. Dar nimic...
Vio 39s Sean Adam
POZE
varuna spune:
Cristina cozonacelul il fac dupa o reteta adaptata pentru masina mea de paine, daca tot vrei reteta ti-o trimit pe PM.
Irina, Cristina multumesc pentru raspunsul la intrebarea cu secretia, m-am mai linistit.
Azi am schimbat semnatura !!!!!!!!
Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
varuna spune:
Livi pe cand tu experimentai sunt convinsa ca macar cineva tot s-a simtit bine.
Ana 37+ cu Mara Sofia
varuna spune:
Adriuta ce frumosi sunteti voi si ce fericita esti mamico.
Miri bine ai venit pe crenguta si nastere usoara.
Ana 37+ cu Mara Sofia
ccris_ccris spune:
'Neata, randunici,
Poate va intrebati ce-i cu mine asa matinala. Ei bine, m-a trezit o foameee... Si n-am avut incotro, a trebuit sa bag la ghiozdanel,am profitat si am luat micul dejun cu randunelu', care a plecat la fici.
Si acu nu ma mai ia somnul. Desi m-am culcat tarziu azi-noapte, pe la 1, iacata-ma-s treaza acum. Sper sa ma ia somnul mai tarziu. Am avut si eu niste dureri si intepaturi prin burtica, in special cand ma intorceam pe partea stanga. Tot pe dreapta stau mai bine, desi am auzit de la voi ca nu se hraneste bine bebe.
Lyvy, nu poti dormi la gandul ca nu nasti? Imi pare rau ca nu ti-a iesit pasenta.
Vio, ce sa mai, lui Sean ii place mai mult la mami in burtica. Incearca tot ce ti-a zis medicul, poate-poate. Lyvy, ia aminte!
Hai sa va fac un pic de galerie, poate se razgandesc bebitii vostri:
GO, LYVY, VIO, GO, GO!
Varuna, si eu am masinica de paine, as incerca sa fac si eu un cozonacel. Trimite-mi reteta pe PM, daca poti. Felicitari pt. inca o saptamana!
Eu maine schimb semnatura.
Cristina32+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Randunici, nu v-ati trezit?
Atunci ma mai duc si eu nitel in pat.
Cristina32+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
CristinaGoji spune:
Eu is pe-aici, da numai v-am citit, nu pot scrie multe, ca tre' sa fug sa pregatesc micul dejun la prunc. ne povestim pe mai tarziu.
Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
lyvy spune:
Hai ma nici macar o pagina nu s-a scris!!!
Violeta, si tu mama!!!of, azi incep sa fac si eu eforturi mai mari, sa duc greutati, sa urc scari, sa mut mobila, si tot ce imi mai vine in cap + program cu randunoiul spre seara, daca trebuie, trebuie, oricum aplicam varianta laterala foarte soft.
Livi +40+2 zileIris Miruna
Pozele mele
mami_papatot spune:
Buna dimineata randunici!
Din ciclul "vai ce ma distrez cu tine", ieri, dupa cum stiti, am avut intalnire cu Honey Bunny...vestile sunt f bune pentru ea si catastrofale pt. mama-sa...asadar, nu va mai uitati chiorasi la mine, sunt cat casa in parte datorita mancaricii (so, mancarica is good!) si in si mai mare parte datorita batozelei din ghiozdanas care are doar 2850 gr...sau cu alte cuvinte, sunt deja cu o buca pe masa de cezariana...ceea ce imi doresc NU, pentru ca mi-e frica de mor de umblatul treaza prin burta mea, de recuperarea de dupa, de uterul taiat la o a doua nastere , de mama ma-sii...plus ca vreau eu naturel ca mi se pare mai cu sentimentalisme si mie sentimentalismele imi place teribil...desi eu sunt in saptamana 34 si 5 zile, dupa masuratori dadeau si 37 de saptamani...peste 2 saptamani merg iar la control si l-am intrebat pe dr...iese pe unde vreau eu? astazi iese, dar in 3-4 saptamani eu stiu cat se mai face? stati asa bre, care 3-4 ca eu mai am de stat 6 saptamani...asta ramane de vazut, zice 'mnealui! in rest are de toate, eu am uitat sa intreb ca toanta ce face colul meu, dimensiuni, porturi de intrare - iesire, alea, alea...si am si cam bagat-o pe maneca, ca aseara ma durea burta , grasana se misca de numa, etc...radeam cu florin ca zice ... a, pai acum nu mai trebuie sa luam cantar, ce luare in greutate sa urmarim, ca o baga tata direct la dieta! si de unde pana acum ma certa ca agit fata si nu o las sa creasca sa se faca mare, azi de dimineata zic...tati, ti-o parasc pe Honey , ca toata noaptea a facut worm up! ei, lasa tata, ca mai faci si tu gimnastica, ca nu-ti strica...
una peste alta, eu ma bucur ca e copilul bine...dar cu ma-sa cum ramane???????????????????
Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA