Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am din urma si acu fac si scrisorica:

Naty-sefa nu te supara pe mine, eu am anuntat ca plec la Cora.
Felicia, multumim pentru urari, bine ai venit pe la noi!
Vio, o sa-mi vaccinez copilu' cu vaccinurile obligatorii, vaccinez eu cateii anual, d-apai copilu'. Si eu am fost vaccinata cat am fost copil si n-am patit nimic. Stiu faza cu autismul provocat de vaccinuri, am urmarit o emisiue de-a lui Oprah pe tema asta, dar nu cred ca se datoreaza musai vaccinurilor.
Clau, ff frumoasa povestea ta, cred ca a contat mult si personalul care a fost amabil si te-a sustinut. E mare lucru sa fii tratat ca om, si nu ca animal. Chir ma bucur ca ai fost multumita, eram curioasa...
Varuna, ai facut cozonacel dupa reteta ta sau din cartea masinii? Da-mi-o si mie, te rog!
Cat despre secretie, si la mine tot alb-galbuie este, fara miros.
Olgutzica, oau, bine ai mai intrat pe crengutza!
Vai, ce dulce si buflei este bebe Adrian de Adriutza si ce nevos trage el din tzitzi!. E scump foc, sa-ti traiasca! Ai nascut natural sau prin ceza, ca nu mai stiu?
Nicol, bine ca e bebe bine, nu te necaji ca nasti prin ceza, important e sa nu fiti nici tu, nici bebe chinuite.
Deea, bafta maine la dr. cu puiutul!
Ariel, omul orchesstra, felicitari pt. rezulttul negativ!
Pupici speciali lu' Luny, cea nebagata in seama!
Mai, da' v-ati dus toate la nani?

Cristina32+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Cris Cris merci mult pentru raspuns...de fapt ai fost singura care ai vazut ca am scris la cap.trecut si iti multumesc si pentru pontul cu musuta de infasat cu cadita de la Cora.Eu asteptam sa iau de pe net la sfarsitul lunii ca atunci aduceau...dar eram stresata ca poate raman fara.la pretul asta ma refer...ca in rest sunt niste preturi.

Giani am citit si eu povestea nasterii....cuma dica te-au taiat pana pe picior....sau nu am inteles eu bine???

Varuna legat de secretie...si a mea tot alb spre galbui este mai mult.

Olga si eu tot la Municipal am sa nasc...ma bucur ca-mi dai vesti asa de bune.Poate poti sa-mi dai si mie un PM cu cat ai dat la ceza...asa ca sa-mi fac si eu o idee(sper ca am retinut bine ca ai facut ceza).

Clau
am citit povestea nasterii....offf ma ia groaza cand ma gandesc ca exista sanse mai mari sa fac ceza decat natural(desi imi doresc natural cu epidurala mai mult decat orice)dar totul pana la buburuza......o sa fac cum ii este ei bine.

Naty eu iti dau un pupic dulce, sa nu mai fii supi,si inca unul pentru minunea mica.

IRINA
+34
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Bitza, curaj!
Mihutza, am uitat sa pup mesagerul , si super bancul .
Sovi, de ce zici ca Sasha nu va fi vaccinat, chiar nu-l vaccinezi deloc? De ce?

Cristina32+

POZELE MELE

Mergi la inceput

Cris stii vorba aia romaneasca????
curaj gaina ca te tai????...asa sunt eu acum...desi dr. nu a luat hotararea...eu inc amai sper la o nastere naturala.........

IRINA
+34
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cris si io!

cand am pus linkul erau numai 4 poze deci randunicilor poze proaspete cu Adrian (mai pun linkul odata):
http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE

randunelele somnoroase!

Mihaela 37+ cu Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna fetelor!

Sunt si eu o randunica care din motive de tehnica IT nu prea am intrat sa scriu dar v-am tot citit si urmarit peripetiile pe crengute. Acum astept sa ma decid daca merg sa nasc cu Tanase luni la cFr 2...desi nu prea cred penbtru ca rezerva promisa cred ca va fi ocupata cu emisiunea de la Prima si pentur ca am auzit de niste scoruri car enu se justifica la conditiile de acolo care chiar daca bune nu cred ca merita banii. Oricum ma mai gandesc ... (cealalata varianata este Medlife vinerea viitoare). Ambele cezariana.

DE vaccin...mie doctorita homeopata mi-a recomandat sa nu fac anti-hepa B. Am mai citit si eu pe forum si se pare ca pot aparea probleme daca il faci. Daca nu... cum a zis si doctora mea ce sanse sunt sa ia bebe in primele luni hepa b care se ia prin sange contaminat sau raport sexual. Judecata pare simpla dar in cazul meu e complicata avand in vedere ca Mami meu ma priveste acum de sus din ceruri dupa ce in urma cu acum 6 luni ne-a parasit in urma unei nenorocite de tuberculoze intestinale (luata de la lapte de vaca infestat). Dar nimeni nu s-a gandit la asa o boala si cand in final s-a descoperit ce o macina a fost prea tarziu. NU am vrut sa va intristez dar inca mai simt nevoia sa scriu si de asta.

Mai vorbesc si maine cu doctorita homeopata sa vad ce mai imi spune. Sovietica...tu cum te-ai decis sa nu vaccinezo bebele?

Miri2007

Mergi la inceput

Bine ai venit pe crenguta randunica Miri.....imi apre rau ce s-a intamplat cu mama ta.
Si sigur o sa-ti facem galerie pentur nastere usoara si refacere rapida.

Eu acum va las ma duc la somnic, ca mi s-au umflat picioarele rau de tot.Pupici

Maine lipsesc motivat....Naty, dimineata ma duc la analize, dupa aia la gimnastica la Giulesti, La Bricostore sa iau parchet pentru camerea buburuzei...si pe urma la Cora...ca sa iau masuta de infasat......pupici Cris.
Iar dupa amaiza ma duc la manastire.....asa ca ne auzim la o cafeluta sambata,daca veti fi pe crenguta...sa ne felicitam de 8 Martie.
Asa ca daca reusesc s afac toate

IRINA
+34
sufletel

Mergi la inceput

Vaccinul anti-hepa B il faci tu sau bebele? Uite ca nu mai stiu ce vaccinuri mi-a zis mama ca mi-au facut mie la nastere, parca tot 2 erau.
Miri, imi pare rau de ce aud despre mami tau... Tu acum trebuie sa te gandesti la bebicul tau, ca sa ai moralul ridicat si sa-ti fie cat mai usor la natere si dupa aceea.
Bitza, asa e, speranta moare ultima, poate, poate. Eu iti tin pumnii.

Cristina32+

POZELE MELE

Mergi la inceput

Ma duc si eu la nani.
Spor la cumparaturi maine, Bitza!
stolul, noapte buna!

Cristina32+

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ma bag si eu in discutia cu vaccinurile. copiii mei cu siguranta vor fi vaccinati cu ce exista in schema standard dar si cu altele disponibile in functie de situatie.
este posibil ca dupa un vaccin copilul sa nu fie bine, sa faca o forma de boala virala, dar aia poate fi controlata si ulterior copilul are imunitate ani de zile.
este adevarat ca unii copii fac boala chiar daca au fost imunizati dar fac forme mai usoare decat daca nu ar fi primit vaccinul. este gresit sa crezi ca o astfel de boala inseamna numai o eruptie si o mancarime. aia este doar ce percepem la exterior, un copil neimunizat sau care are imunitatea la pamant iti poate face o encefalita (afectarea creierului) virala la care mai mult rugaciunea decat tratamentul medicamentos poate ajuta.
un exemplu va dau...eu fac parte din prima generatie de vaccinati obligatoriu pt rubeola asa ca acum pe sarcina am fost foarte relaxata in cazul unui posibil contact. puneti-va in pielea fetelor care au scris aici la odisee disperate ca trebuie sa faca intrerupere dupa contact cu rubeola pentru ca aceasta produce malformatii majore la fat (la toti, fara exceptie). eu una ma bucur ca am fost vaccinata la vremea mea si ca acum am avut o grija in minus.
in ce priveste hepatita B, se fac 3 doze la nou nascut (la nastere, la 2 si 6 luni). sunt corecte modurile de transmitere spuse de miri, dar gandeste-te ca acest vaccin nu ofera protectie doar pe primul an de viata ci protectie indelungata (cel putin 5 ani) si niciodata in viata asta nu vom sti ce ni se va intampla. intr-un oras universitar (nu spun care ca e important) inainte de testarea pacientilor pentru hep B si hep C, personalul medical facea pariuri ca ce fel de hepatita are pacientul in functie de locul unde si-a facut gastroscopia. asta nu e manevra ce presupune transfuzarea de sange, ci presupune introducerea unui tub cu camera (teoretic sterilizat) pana in stomacul pacientului pentru a vizualiza de ex un posibil ulcer. asa ca daca in romania sec 21 poti sa iei hepatita in astfel de conditii...eu mi-as vaccina copilul si i-as oferi toata protectia necesara.

Mergi la inceput