Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

HELLO!
Am venit si noi pe acas, citit repede repede, numa povestea de Clau am lasat-o pe maine, sa o citesc mai pe indelete. Am zis ca sa postez macar un mesaj ca ma ia cuscra de urechi :)

La sondajul cu vaccinatu, din cate stiu Sasha e singurul randunel care nu va fi vaccinat. Sper sa nu fuga Iulia de el la faza asta :P

Giani, si povestea ta m-a intarit, m-a facut sa ma gandesc ca oricat de greu si mai ales dureros mi se va parea la nastere, dupa aceea nu voi simti decat fericire, daca Sasha va fi sanatos si in grafic.

Eu o votez pe Adriuta ca fiind detasat cea mai constiincioasa randunica!! sa ne scrie personal vesti la cateva ore de la nastere, mai rar! si poze alte cateva ore mai tarziu

Desigur, n-am pus in calcul randunoi de Olgutz care e pe locul 1, dar la randunoi!

Adriuta, ti-am admirat dulcea minune! Sa va traiasca si sa va bucurati de randunel![

Multumesc si randunicilor care au povestit din experienta lor despre sacii de dormit. Si despre temperatura din camera.

Olgutz, felicitari pt mancacios si recuperarea in grafic!

Livi, astept sfaturi din propria ta experienta despre ce actiune cheama barza cel mai apasat! sau macar ce pozitie succese!

Bubu, promit ca in curand o sa vezi luminita de la capatul tunelului. Las, te-ai mai descarcat si tu acu, n-o interpreta ca pe un esec...

Nicol nu fi tristuta, las ca chiar daca nasti cu ceza, uite, povestesc fete aici ca nu e asa rau. Sa fie asta singura problemuta...

Mihutza, super veste cu asigurarea!

Eu cred ca o sa incerc sa joc un tetris, ca bb n-a miscat deloc azi si mi-am amintit ca se mai agita cand ajungeam pe la nivelul 8-9 la asezat caramizi. pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sau mananca niste cioco, Sovi, ca si asta ii trezeste (la mine a functionat la ambele sarcini)

Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

seara buna fete dragi!

mai adriutza, hai ca esti tareeee! cum zambeste ea dulce in poza nr 2 cu laptopul in brate si dc pe ecran:))) are bebe pufos ca si norisorii de pe paturica lui:))

clau, citit povestea:))) tare draguta, cum a potrivit rebecca venirea ei pe lume cu dorinta voastra

butucel cel chinuit, o floricica virtuala de la mine

naty, smotoceste-le pe fetele neciripitoare:))) nu si pe mine, ca am lipsit motivat:))) m-am invoit la voi, am si scutire, daca e nevoie aduc si parintii:))

lyvy, ce faci??? hiihihihi...

sovi, eu am avut la alexutza saculeti de dormit, dar subtiri, nu d-aia grosi...
nu vad de e nu ar fi ok sa nasti la 37-38 s. ....dupa 36 e ok.

vio, obligatoriu vaccinurile "obligatorii":))), in schimb nu voi face ROR si alte d-astea...

deci, am fost la babes, am luat rezultatul:NEGATIV!!! asa ca scoateti cupele, ca vine sampania de la rece!!!!

m-am dus apoi sa caut remedii homeopate pt nascare usoara, am luat inclusiv ceai de frunze de zmeur, + remedii contra colicilor si eruptiei dentare:))) daca tot eram acolo, am zis sa aiba baiatul pan' la 18 ani:)
dupa care am sunat dr si i-am dat vestea si am inceput goana prin zeci de farmacii ca sa gasesc trusa pt peridurala braun (neaparat, ca asa a zis dr.:))) si am cautat la vreo 20 de farmacii, dar tot e bine ca am gasit garmastan si ca desteapta am luat doar 1 tub....(are la dona de la baba novac). tot acolo am reusit sa fac comanda si de trusa peridurala, dar apoi mi-am dat seama cand am ajuns acasa ca maine sigur nu voi mai avea chef sa bat iar drumurile, asa ca am mers la dona pantelimon si am vb cu tanti de acolo (o fi aia care a suparat-o pe mamip, ca era cam...dura:)))??? am reusit sa o conving sa sune la dona din baba n. si sa ceara transferul comenzii la ei...poimaine au promis ca mi-o aduc. pt cine e interesata, costa 1.150.000 lei, fara anestezic (il asigura spitalul)
apoi, mers la mama, pregatit fata, papa, etc....si decolat la gradi la serbare, unde m-a pufnit plansul de emotie....a fost prima serbare de ZIUA MAMEI:))) fata mea si sotul meu au mesterit apoi o felicitare cu o floare frumoasa si mi-au facut cadou, a fost petrecere cu muzica si papa bun:)))
am ajuns inapoi la mama si ne-am jucat si cu cin cin, care era cam deprimat ca nu-l baga nimeni in seama...dupa o fugareala de juma de ora nu mai putea de bucurie:)) si inapoi acasa, eu pe forum, al meu pe perete:))) , chiar varuna si noi avem tot 6 sapt de balamus in casa:))) poate am noroc si pana luni e si baia gata...si urmeaza camera copiilor, apoi bucataria, si finally dulapul gen dressing de pe hol, pe care tot al meu il va face...oare are timp???? asta e intrebarea care-mi macina mie nervii...pe tema asta, am avut aseara o refulare cu bazaiala, bot atarnat pe jos si apoi...contractii:((

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (38 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

ariel...mai da' ce mai umbli, ce sa zic la faza cu botul am calcat si eu pe el vreo trei saptamani ca nu mai termina si eu nasc...dupa care mi-a trecut, ce sa fac...acum vad ca l-a apucat din proprie initiativa...siiiiiii....bineinteles ca i-a trecut iar...dar mai am 2 pereti zugraviti .

Eu ma duc spre patut in varful degetelor, sa nu cumva sa o deranjez pe Livi din activitati , parca vad ca maine ne da mesaj de la spital ca a nascut.

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ariel, felicitari pt. rezultatul negativ! Mai taie nitel din cupele de sampanie, ca s-a latit rau pagina! e fara alcool, da? Din aia de copii, da?

Sovi, sper ca maine sa fie o zi mai buna! A adormit si piticul, m-am mai calmat nitel...

Am uitat s-o felicit si pe Giani, am citit si povestea ei, cam lunga nasterea si cu peripetii, am zambit la cum povestea

Oana 33+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mi-am schimbat si semnatura

Oana 33+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
N-am citit din urma, nu stiu daca a mai nascut vreo randunica, am intrat sa va ma laud cu noile achizitii.
Am fost in Cora (Militari) si am ramas placut surprinsa ca sunt mai bine aprovizionati la articole bebei decat Carrefour.
Am luat si eu scutece Happy baby pentru nou-nascuti, n-am gasit cu decupatura pentru buric, asta e, sampon si sapun pt. baita Sanosan, ulei tot Sanosan, crema pt. vergeturi, forfecuta de unghiute pt. bebe, o pijemaluta si niste pantalonasi albi, la doar 4 RON, ca aveam mai mult body-uri, vreo 2 scutece de finet, sa fie si, cel mai important un sistem de supraveghere audio-video de la Primii Pasi, la vreo 340 RON.
Am vazut, pt. cine e interesata, carucior Chicco cu scoica auto si nu mai stiu ce, set trio, ziceau ei, la vreo 11 mil. si masuta cu infasat si cadita, pe care mi-am luat-o eu de la CAM (cu 180 RON + transportul) la 150 RON. Dupa ce mai cumpar niste bani, ca acum am cheltuit o gramada, o sa-i iau si eu termometru pt. bebe si pentru camera. Aa, si am mai luat o pompita nazala, de-aia mica, pentru inceput, ca parca mi-e teama de aspiratorul bebelusului.

Cam atat, ma duc sa citesc din urma si revin.

Cristina32+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

va salut, randunici!!

Am intrat, v-am citit, dar nu mai pot sta in fund sa scriu un mesaj mai lung. Vreau sa va zic ca bebe David a avut 51 de cm si scor 8/9.

Felicitari Adriuta!

Clau, ce bucalata ai tu acolo!

Naty, nu mai fi suparata, asa va fi de-acu in colo, crenguta mai putin populata... Asa s-a intamplat si la zuze... dar incet-incet revenim noi pe baricade!!

Pupici tuturor!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da fetele chiar mi-am luat o piatra de pe inima... de acum ma pot apuca de bagajelul de spital ... adica efectiv sa il fac...

Ariel bv de rezultatul negativ!

Mihaela 37+ cu Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

sa va inveseliti:

Nepotul vine in vizita si o gaseste pe bunica de 80 de ani plangand.
Nepotul:
- Ce s-a intamplat?
Bunica:
- A murit bunicu' !
- Pai cum s-a intamplat asa o nenorocire?
- Azi dimineata in timp ce faceam sex.
- Dar stiati ca la varsta voastra poate fi fatal!
- Da, de 5 ani o faceam numai duminica si atunci in ritmul lent al clopotelor de la biserica: la ding - o baga, si la dong - o scotea!
- Si atunci care a fost problema!
- A trecut nenorocitul de postas cu soneria lui de la bicicleta!

Mihaela 37+ cu Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput