Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, pai eu va bag pe toate in seama! Dar tu ai treaba! Fa-ti bagajul, ca urmezi curand...Sau vrei sa-ti fac si tie galerie la

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Deci, ma anunt, plec la dus, si-apoi nu se stie, poate, poate.
Mai vorbim maine, si unde tot umbla barza aia, offffffff!!!

la toate randunicile!!!!!

Livi +40+1 ziIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aha...deci, dupa Ioana din Elias, vine si Olgutzika din Municipal si zice ca putea sa nu dea un leu! Tare as vrea ca mai multa lume sa ajunga sa faca diferenta dintre a da din proprie initiativa, din teama sau din recunostinta, si a conditiona actul medical de acesti bani. Asa ca zau, fetelor, nu va mai pregatiti cu ZECI DE MILIOANE-si, pe rand, imi veti da dreptate...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, dar nu am voie pana duminica!..maine sunt singura oricum, iub e in tura si ma rog sa nu se intample nimic, ca eu nu ma duc nicaieri si nu nasc fara iubitul meu, sa fie clar!....sambata, 8 martie...oricum abia de sambata ar trebui sa iau Zinnatul, dar cred ca incep de maine...nu stiu ce sa fac..
Apropo, cum e cu ceasiul de frunze de zmeur, am luat si eu azi...cum se bea??

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Olgutz multumesc mult, tot cezariana si eu...

De-aia de 'ubesc mult Naty .

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor, intru si eu repejor, ca sunt franta....si de nervi si de oboseala si de tot...am tras o tura de plans, sa ma descarc...
So...
Am fost cu copilul la kontrol, n-are decat o viroza, ne-a dat siropel de tuse si un antibiotic usor, dar sa mai astept o zi-doua, sa nu i-l dau acum...apoi ne-am oprit la o pizza la Da Verro
Vlad m-a obosit azi ingrozitor, parca sa-mi faca in ciuda, ma doare gura la cat am vorbit...si degeaba...a ratat si somnul de frumusete si m-a disperat cu prostioarele. N-am mai rezistat sa mai tip la el, am clacat si m-a bufnit un plans de nu mai puteam ...
Pana la urma am gasit si faiantar, pana nu vad baia gata nu mai cred...oricum am cumparat tot ce trebuie si maine la 9 incepe bocaneala si eu ma mut de-acasa.
Nu stiu ce-am aberat atat, dar sunt tare obosita...

Clau, am citit povestea, tare frumos!

Am vazut si poze de Adrian scumpic!

Lyvy, mult succes!

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Hello randunicilor!

Eu acum 10 min m-am adunat de pe drumuri plecata de dimineata de la 9, si am intrat asa pe fuga doar sa raportez stirile de la intalnirea cu Antonia.
Asadar, totul este in regula, toate masuratorile au valori normale, bebelina are 1840 gr, numai ca,din pacate, se afla in prezentatie pelviana,lucru care m-a intristat si m-a indispus, pt ca eu pana acum nu am luat nici o secunda in calcul varianta cezarienei, mai ales ca acum o luna la eco avea prezentatie craniana si am crezut ca ramane asa.

Doctora mi-a spus ca sunt si persoane care nasc natural in astfel de cazuri, dar eu nu sunt dispusa sa risc nimic sau sa supun bebelusa la cine stie ce chinuri in momentul travaliului..ca sa nu mai zic si de mine; ca una e sa iasa cu capul si alta e sa iasa indoit copilul..pai cred ca ma taie pana la fund, nu?
Doctora a spus ca ar mai fi sanse sa se intoarca cam intr-o saptamana, asta pt ca sunt la a doua sarcina,dar nu crede ca se va intampla acest lucru..
Ramane sa ma rog ca pana la urmatorul control care va fi peste 2 sapt sa se intoarca cu capul, iar daca nu, atunci vom stabili si o data a cezarienei.Eu o sa-mi iau drept reper 38sapt si 3 zile, pt ca la varsta asta de sarcina s-a nascut si Alexia.

Pup apasat tot stolul si ma duc la culcare ca sunt franta de oboseala.
Maine dimineata o sa incerc sa ma pun la curent cu ce ati mai facut si ce ati mai ciripit voi azi.
Noapte buna!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol32+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

acum sa incerc o mica scrisorica..

In primul rand

BINE AI VENIT PE LUME ADRIAN CHRISTOPHER!!! sa cresti mare, sanatos si numai bucurii!
Adriutza bravo mamicule pt asa un flacau!! Recuperare rapida si laptic din belsug! Te pupic!

Mami.p sa stii ca asa ne-am simtit si noi cand am ajuns aici... cu atatia palmieri in jur..
Ela ce ma bucur sa te vad pe crengutza!! iti duceam dorul! Doamne ce de sentimente! mamica de sufletel blondutz
Elara odihna placuta si ai grija de bebelina!
Off Bubule mama lui de faiantzar!
Clau sa iti traiasca Rebeccutza!
Marina ce bb mumosel am vazut!
Giani ma bucur sa aud ca bb Andrei e bine.. ufff ce poveste a nasterii.. important e rezultatul minunat!
livi soferita!
Naty pt mesaj!
Clau multumim de poveste!
Varuna ce imi facusi maica cu cozonacelul? eu nu ma omor tare dupa el, dar acum zau ca as manca!! cred ca de la dor mi se trage!
Olgutz in sfarsit te mai vede omul! icei!!
Naty sincer meritul cu alungatul berzei la Vegas e al Adriutzei, la cat o fi smotocit-o sa-l scape pe bb Adrian, ce-o fi zis barza "americancele astea-s cam nebunatice... tre' sa mai iau o pauza"... hihihi
oricum eu azi sunt bucuroasa ca am aflat o veste tare buna... asigurarea pe care o am eu cica imi acopera Nasterea!! yuppy!!! si in plus mi-am facut azi si pt un control post-partum (pt care la fel nu o sa platesc numai sa reusesc sa ajung la spitalul cu pricina sa nasc)..

gata... ma duc sa fac si eu ceva de papa... ca mi-e o foameeeee!!

dar nu in ultimul rand:
HAI LYVY!!! sa vina barza! ca a traversat oceanul!!

Mihaela 37+ cu Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Reusesc si eu sa intru dupa o zi plina..cea mai mare realizare: patul lui Alex. I-am facut pat mare, de o persoana, pentru ca patuztul va fi in curand populat de Bia. Si ma bucur ca e ft incantat de el, nici nu s-a mai uitat la patut.
Si acum, a raspund si eu la ceva intrebari:

Nu mai stiu cine intrebase de temperatura din camera lui bebe: eu la Alex, nascut pe 27 octombrie, ii tineam cam 23-24 grade in camera la inceput, primele luni, acum are 22 grade in camera. Deci..maxim, maxim 24, ideal mi se pare 22-23. Si la baie cam 25-26 la bebe mic de tot, acum nu-i mai fac mai cald decat este.

In ceea ce priveste vaccinurile, si eu am cam inceput sa fiu suspicioasa in privinta lor, fiindca nu stiu daca a fost o coincidenta sau nu, dar dupa ultimele 2 vaccinuri Alex mi s-a imbolnavit ft urat, de am ajuns la spital. Ma gandesc sa nu il fac pe asta de 2 ani juma, pt varicela si rubeola. Care e problema daca face varicela, si rubeola a facut-o deja la un an.

Lyvy, spor la treaba, sa stii ca si eu la Alex am depasit termenul si chiar doctora mi-a recomandat sex. Asa ca..GO FOR IT!!!

Cam atat , in afara de felicitarile pentru proaspetele mamici si pupici multi Zozelei, mancao-ar mama de mamica de ingerash blond!!! Si carliontat!!!

Incerc sa ma duc si eu inspre pat, noapte buna va urez si ne mai auzim maine. Off, si maine ma duc cu Alex la doctor, fiindca dupa ce am scapat de enterocolita, acum are o tuse seaca, dar din plamani, care ma seaca foarte mult pe mine, fiindca el e cu predispozitie catre astm. Sa vedem maine ce o mai fi.
Acum chiar va las..noapte buna.

Deea29+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Seara buna!

Lyvy - sa ai spor

Bubu si Deeapui - sanatate la puiutzi!

Clau - frumoasa povestea ta! Si optimista

Mihuta - felicitari pentru asigurare, cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima!

Ariel - n-ai mai intrat sa ne zici de rezultat...nu ne coace!

Adriuta - sunteti superbi amandoi!

Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput