Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (121)
Raspunsuri - Pagina 4
natynic spune:
...nu de alta, dar abia astept sa-mi treaca si mie interdictia...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mihutza11 spune:
Buna fetele!
nu am citit nimic din urma dar in schimb am primit o indicatie speciala, si ca atare ma conformez... ia uitati ce avem noi aici:
http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE
pupicei!
Mihaela 37+ cu Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
lyvy spune:
Mamaaaaa, ce bebe frumos are Adriutza. Bravo mamico, sa-ti traisca minunea!!!
Naty, asta da galerie cu putere!!!
Livi +40+1 ziIris Miruna
Pozele mele
varuna spune:
Olgutza pupam mamica harnicuta...eu o sa nasc la Municipal cu dr. Peteu...ceva sfaturi...?
Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
natynic spune:
Wow, bebe grasun de Adriuta! Ce faaain! Traiasca ingerasul mic. Si multi pupici Adriuta care si in pat de spital tot cu DC in brate e! Vedeti fetelooor?!
Adriuta, pt cand citesti, te lovesc cu PM.
Multumim Mihutza pt mesagerie . Vad ca te-ai descurcat sa alungi barza , de fapt o smotocise Adi bine si cum nici bani nu mai avea si trebuia sa joace la cazino, o fi zis ca nu esti interesanta; si nici Violeta, se pare...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
VioletaH spune:
Offf ce bebitz frumooooossss, sa cresti mare Adrian, sa fii sanatos si cuminte si destept ca mami si ca tati! Adriutza, imi place tare ce ati construit voi acolo in burtica la tine! . M-am emotionat...bebe plange, iar mami are lacrimi in ochi...offfff
Vio 38s+6z Sean Adam
POZE
luny spune:
lyvy ca te gandesti la mine...p-aici, raspund si eu cand am ceva de spus, sau cand ma vede careva si ma baga in seama..
citesc poveste de Clau!...ma bucur ca a albumul a iesit frumos!!
LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Varuna, in postoperator eram 5 proaspete mamici, in diverse stadii de reveneala dupa cezariana. In ziua si noaptea respectiva, doi medici au venit sa isi vada pacientele: Monica Cirstoiu, medicul cu care am avut norocul sa nasc eu, si Cristian Peteu. Si nu au venit doar o singura data....Asa ca o bila alba pentru Peteu de la mine! Cum nasti? Natural sau cezariana?
Si apropos de spagi: puteam sa nu dau un leu!!! Majoritatii asistentelor le-am dat la iesirea din tura, pentru ca eram prea absorbita de Ioana sa imi dau seama ce se schimba in jurul meu, si pe bune ca toata lumea a fost exceptionala! Nu mai vorbesc de asistentele de la neonatologie, carora le sunt recunoscatoare pentru fanatismul lor in ale alaptatului. Pe scurt: sistemul medical de stat nu e chiar atat de fucked-up pe cat se spune!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE