Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 52

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Silvy24, pe mine m-a sunat Tutu pentru laparo cam dupa 2 saptamani de cand i-am trimis mesajul. Nu dispera, suna-l si totul va fi bine. In privinta analizelor, chiar daca le faci din proprie initiativa, el nu se supara, ba chiar se uita peste ele. Din cate stiu eu, el accepta in general analizele facute la IDS.

Despre secretia vaginala iti pot spune, din cate am citit eu, ca spermatozoizii traiesc atat in mediu alcalin (XY) cat si in mediu acid (XX), difera doar incarcatura lor genetica. Citeam pe undeva ca poti chiar influenta sexul viitorului bebe daca faci spalaturi cu solutie de bicarbonat sau otet dar nu stiu cat e de adevarat.

Succes la laparo, sper sa ai un rezultat bun!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Fetelor,
multam pt incurajari si sfaturi.

Pana la urma intrebarea mea e: dc ii spun lu tutu sa-mi faca o analiza de secretie vaginala ca sa vad dc am infectii, mi-o face el sau ma trimite la alt doctor?

andreuk bine ai venit printre noi. Eu sunt speriata cu programarea pt laparo pt ca mi-a spus tutu ca poate dura si 3 luni. Am vazut ca printre fete cel mai tarziu a programat peste aproape 2 luni. Ramane sa vedem. Eu i-am dat sms si il voi mai suna. Va tin la curent.

Merci
Silvy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

andreuk, bine ai venit si sper sa nu zabovesti prea mult pe forumul asta, urare care este valabila si pentru noi. DD ca primvara sa vina cu cati mai multi bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

fetelor sunt terminata

i-am dat de dim sms lu tutu sa ma programeze pt laparo. Acu l-am sunat si mi-a rasp ramona, a vb cu el si el i-a spus sa-mi spuna sa vin maine.

Cum dumnezeu? De pe o zi le alta?
In schimb mie azi maine trebuie sa-mi vina ciclu. Cica nu e nici o probl dc face operatia cand sunt la cilcu. Nu prea vad cum vine asta.
Da dc sunt gravida? Unde ma duc eu in seara asta sa-mi fac teste de sarcina de sange?

Nu stiu ce sa fac. La munca ce zic?

Sunt disperata. Au mai fost cazuri printre voi cadn v-a programat de pe o zi pe alta?

Silvy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Silvy, ti-am trimis PM

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaf spune:

SILVY24 - am trecut si eu printr-o laparoscopie, asa ca nu pot sa-ti spun ca aveam tot asa multe ganduri negre ca tine...GANDESTE-TE CA ESTI O NOROCOASA!TE OPEREAZA REPEDE, SCAPI DE ORICE INDOIELI IN LEGATURA CU CORPUL TAU....SI SANATATEA TA ESTE CEA MAI IMPORTANTA, RESTUL PUNE-LE PE ULTIMUL LOC, SERVICIUL, IAR CU CICLUL... STIE DR.T CE FACE, E EXPERT! EU DUPA OPERATIE, AM FOST UN ALT OM... IAR ACUM SUNT GRAVIDA ...SI ASTA DATORITA DOMNULUI DR T.....OPERATIEA E F. USOARA, SI E NECESARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Gata fetelor am vazut punctuletul. E acolo!!!
Avem 5 saptamani si 1 zi. Si e totul ok.
Saptamana viitoare o sa vedem si inimioara lu bebe.
Va multumesc tuturor pt felicitari si urez tuturor fetelor sa li se intample ce mi s-a intamplat mie.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Silvy24 esti o norocoasa!!!
Eu tot azi dimineata am sunat dar pe mine nu m-a sunat nimeni
Mie mi-e teama ca uita de mine sau ca ma suna peste vreo 2 luni...
Pana atunci eu ce fac????
ca altfel...nu mai mai opresc din

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

silvy da pe mine m-a chemat inainte cu o zi. si eu am fost socata dar m-am linistit. dute si fa laparo daca te-a chemat . esti printre norocoase.
andreuk bine ai venit printre noi si sper sa reusesti sa ai un bebe.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

hera dianaf molipsiti-ne si pe noi.
fetelor eu sunt la a 4 a zi cu clomifen. sper ca nu am gresit ca am luat doua pastilute dar stiu ca asa am luat de fiecare data 100 mg. ma pregatesc pentru inseminare. miercuri incep monitorizarile.
pupici

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput