Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 52

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Dragi mamici si viitoare mamici
LA MULTI ANI, sa fiti iubite, sa vi se indeplineasca visul de a tine in brate un puiut, sa va bucurati de misoru-i dulce de copil si de pielea fina si delicata, de ganguritul lui care spune mai mult decat 1 milion de cuvinte, de privirea lui care iti mangaie sufletul, de manuta lui pe obrazul vostru. Asta este fericirea suprema!
O poezie recitata de un copil astazi mamei lui spunea asa " Primavara a venit de dragul tau, Si de dragul tau eu m-am nascut!"
Ce poate fi mai inaltator decat aceste vorbe rostite de un copil!

Sa fiti iubite! Va pup!

Anul acesta se va intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Un buchet de flori,
un manunchi de ganduri bune
si o multime de imbratisari pentru fiecare dintre voi!
LA MULTI ANI!

O duminica placuta!

myry 28+ Sara Denisa DPN 25.05.2008

Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=myry&year=2008&month=5&day=26&babycount=1
http://community.webshots.com/user/Myryella

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

la multi ani fetele !
la mine 8 martie a venit cu .....ziua1
trebe sa sun sa ma programez la laparo
credeti ca are rost sa sun maine dc tutu e plecat?mai bine sun luni nu?voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

si la mine la fel .....ziua de 8 Martie....am declarat-o ziua 1 ! urmeaza histeroscopia , apoi....ce-a de-a 3 inseminare....
Maine cred ca o sa fie mare "balamuc" la usa lui tutu ....
O zi minunata sa aveti !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Buna fetelor,

Sunt un pic deprimata pt ca maine tre sa-l sun pe tutu ca sa ma programeze pt laparo si tare imi e ca ma va programa pt luna mai. L-am sunat sapt trecuta si mi-a spus sa nu ma grabesc pt ca o programare pt laparo poate dura si 3 luni. Am vazut ca unele dintre voi ati fost programate peste 3 sapt, din mom in care ati sunat, iar altele peste 2 luni. Asa ca, dc ma va programa pt luna mai, eu ce fac pana atunci? Am terminat cu MO, spermograma e OK, asa ca....Si, in plus, cand i-am spus lui tutu ca ar trebui sa anunt din timp la munca ca ma voi opera pt ca voi lipsi o sapt, tutu mi-a spus ca voi lipsi doar o zi. De la voi am inteles ca sunt cazuri in care trebuie sa-ti iei concediu medical o sapt dupa laparo. Deci....? Eu nu depun efort fizic la munca, dar dc as fi depus?
Eu sincer as fi vrut sa fac HSG inainte de laparo dar vad ca asta e procedura.
In fine, nu vreau sa va stresez, dar sunt mai multe lucruri care ma cam pun pe ganduri. De ce tutu nu iti face in primul rand o analiza de secretie? Poate ai micoplasma sau alta infectie care e cauza infertilitatii. Cum e sa faci laparo si alte investigatii de genu si dupa aia sa afi ca de fapt nu ramai din cauza unei infectii? Sau am auzit de cazuri in care femeia avea secretie acida si pur si simplu omora gigeii. Stiu ca astea ni le putem face pe cont propriu dar nu toate avem mintea necesara, banii si tipul de a merge pe la 2-3 doctoir in paralel. Mai ales ca toti doctorii nu prea dau 2 lei pe analizele facute de alti doctori.
Nu stiu...astept sa-mi spuneti ceva care sa-mi readuca increderea pe care o aveam in tutu cand doar auzisem de el si inca nu eram pacienta lui.
Silvy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

quote:
Originally posted by silvy24

Buna fetelor,

Sunt un pic deprimata pt ca maine tre sa-l sun pe tutu ca sa ma programeze pt laparo si tare imi e ca ma va programa pt luna mai. L-am sunat sapt trecuta si mi-a spus sa nu ma grabesc pt ca o programare pt laparo poate dura si 3 luni. Am vazut ca unele dintre voi ati fost programate peste 3 sapt, din mom in care ati sunat, iar altele peste 2 luni. Asa ca, dc ma va programa pt luna mai, eu ce fac pana atunci? Am terminat cu MO, spermograma e OK, asa ca....Si, in plus, cand i-am spus lui tutu ca ar trebui sa anunt din timp la munca ca ma voi opera pt ca voi lipsi o sapt, tutu mi-a spus ca voi lipsi doar o zi. De la voi am inteles ca sunt cazuri in care trebuie sa-ti iei concediu medical o sapt dupa laparo. Deci....? Eu nu depun efort fizic la munca, dar dc as fi depus?
Eu sincer as fi vrut sa fac HSG inainte de laparo dar vad ca asta e procedura.
In fine, nu vreau sa va stresez, dar sunt mai multe lucruri care ma cam pun pe ganduri. De ce tutu nu iti face in primul rand o analiza de secretie? Poate ai micoplasma sau alta infectie care e cauza infertilitatii. Cum e sa faci laparo si alte investigatii de genu si dupa aia sa afi ca de fapt nu ramai din cauza unei infectii? Sau am auzit de cazuri in care femeia avea secretie acida si pur si simplu omora gigeii. Stiu ca astea ni le putem face pe cont propriu dar nu toate avem mintea necesara, banii si tipul de a merge pe la 2-3 doctoir in paralel. Mai ales ca toti doctorii nu prea dau 2 lei pe analizele facute de alti doctori.
Nu stiu...astept sa-mi spuneti ceva care sa-mi readuca increderea pe care o aveam in tutu cand doar auzisem de el si inca nu eram pacienta lui.
Silvy

incearca sa fi optimista. starea asta nu ne face bine. eu am fost norocoasa si m-a programat repede la laparo desi nu ma asteptam. poate ai si tu noroc. fi optimista si lasa alte gandur deoparte.
eu am facut laparo in ianuarie si intr-adevar mi-am luat medical vreo sapt si ceva. m-am simtit excelent dupa vreo 3 zile. ma tineau putin firele. este o operatie foarte usoara. o sa vezi. fi optimista. visul nostru cu siguranta va deveni relitate.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Si eu cred ca o sa fie omor maine la usa lu' Tutu. Nici nu stiu cand sa ma duc sa am mai multe sanse sa nu stau 5 ore pe-acolo. Cand te mai si duci plina ochi de emotii si paranoia (ca mori sa afli daca ii bate inima sau nu bebelului) sa astepti atatea ore in incertitudine pe la usi SUCKS BIG TIME. Cred ca ma duc pe la pranz. Ne vedem acolo!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

silvy, si eu am tot aceeasi nelamurire legata de analize. vreau si eu sa-mi fac analizele pe cont propriu, am cam citit pe forum cam ce fel de analize trebuie facute dar inca nu m-am lamurit in ce zile. eu vreau neaparat sa-mi fac analizele, ca banui ca am ceva infectie deoarece in 3 luni de zile am facut cistita de 2 ori, ceea ce nu mi se pare normal avand in vedere ca in toata viata mea cred ca am facut de vreo 5 ori pina acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Buna fetelor,

Azi i-am dat sms lui tutu cu cererea de programare pt laparo. Dupa o ora tutu m-a sunat dar din pacate eram in sedinta si nu am putut raspunde. Acum nu raspunde dumnealui. Voi mai insista. Pe voi v-a sunat imediat dup0a ce ati dat sms pt laparo? Exista cazuri in care ati trimis sms si nu l-a vazut sau l-a uitat?

lalitica eu intentionez sa-mi fac o lista cu toate analizele pe care consider ca trebuie sa mi le fac si sa-mi fac aceste analize la tutu sau la doctorii recomandati de el. Daca imi va spune ca nu e nevoie sa fac aceste analize, chiar ca ma voi gandi serios sa-mi schimb doctorul.
Dupa cum am mai spus, noi poate nu ramanem gravide din cauza unei infectii a secretiei vaginale, din cauza aciditatii secretiei vaginale care poate omori gigei sau din alte cauze la fel de banale. Si, mi se pare absurd sa nu-ti faci aceste investigatii si sa faci laparoscopii sau IA, care sunt si traumatizante si costisitoare. Eu stiu ca tutu vrea sa se miste foarte repede dar mi se pare ca sare peste niste etape esentiale.
Silvy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Silvy24, si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.Tutu mi-a zis sa-l sun azi, am sunat, am trimis sms dar mie inca nu mi-a returnat apelul.Am niste emotii...chiar crezi ca e posibil sa ma cheme la laparo peste 3 luni????
Este prima oara cand scriu pe acest forum, asa ca e cazul sa ma prezint:
de aproape 2 ani incerc sa fac un bb si nu ne iese...Sotul are spermograma ok, eu am facut analize hormonale (ok) 3 luni monitorizari cu Tutu (ovulez natural in ziua 14).Inainte sa fiu pacienta dr Tutunaru am fost la Giulesti si la Munposan. La Giulesti Niculescu mi-a facut perfuzii utero-tubare care au iesit cu permeabilitate 1(deci ok).
Acum, dupa monitorizari si analizele hormonale recommnadate de Tutu, astept laparo.
Sper ca am fost destul de clara...vreau sa va spun multe si nu imi gasesc cuvintele.
Va pup, sunteti o super gasca, sa fie la toate cu bb-ei

Mergi la inceput