Gravidute si mamici de Constanta (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

salut!
mada, sa-ti priasca cafeaua! eu ma trezesc de obicei pe la 6 (azi chiar mai devreme)... si pana la ora asta, deja am obosit... imi este in continuare rau, dau la rate tot ce prind (inclusiv apa), asa ca se pare ca bb ar fi bine, nu?
hai sa va arat ceva amuzant: echo de la www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">4s+. tati zice ca-s doua saculete... desi dna dr mi-a spus ca s-a vazut corpul galben numai pe dreapta (dar pe mine m-au "intepat" ambele ovare "atunci")... am niste emotii... pt urmatoarea echo....
cu seb inca n-am ajuns la dr, poate reusim azi sa mergem la dr de fam, ca si eu am racit... dupa ce ca abia ma descurcam cu greata, acum am si nasul infundat.... nu respir bine, parca as sta cu capul sub apa... pe seb il duc in continuare la gradi, ca oricum perioada de incubatie este de cateva zile... si clar el a fost acolo cand zburau microbii prin aer... cu Dzeu inainte! si daca l-as tine acasa (ceea ce nu-mi convine deloc, ca pierde si lectiile si distractia de la gradi si in plus, cine sa stea dupa el?!), am putea sa luam varsat de vant... de oriunde de afara, nu? asta e... mergem inainte...
adina& bb ioan sunt bine, din cate stiu eu! cu adina am vorbit acum mai multe zile, cand va intrebam si eu de ea... foarte frumoasa si emotionanta povestea nasterii lui ioan, cand va avea timp, o sa o scrie ea! am vazut si poze cu bb, contrar asteptarilor mamicii, este un frumoooooos sa-i dea DD sanatate!
doc, e normal ca serban sa-si schimbe programul din cand in cand, doar creste! bine ca ti-ai gasit in sfarsit sutien pe masura!
ina, ma bucur ca ai scapat asa elegant de control! ce semnatura frumosa ti-ai tras! parca mai ieri ne intrebai disperata la aspirante cum e cu liniutele alea...
yannia, ce mai face burticuta?

vroiam sa mai scriu, dar trimit mesajul acum, vad ca imi tot pica internetul... si n-am nevoie sa ma enervez ca am scris degeaba...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut fetelor!

...reusesc si eu sa mai intru sa semnez condicutza!
Zilele astea au inceput si la noi colicile adevarate, rele rau de tot... A plans bebelinul meu de s-a rupt, neconsolat nici macar de tzitzi...
Cred ca si ce am mancat eu zilele astea i-a cam facut rau, ca am abuzat cu mancarurile (si mai ales cu dulciurile) de lasatu' secului...
Iar azi noapte de la 3 incolo n-a mai vrut sa doarma ioc... acum am prins si eu momentul ca a adormit in sfarsit si am intrat pe net...
A venit azi si pediatra pe la noi, si bb a crescut f bine, a luat 1 kg in 3 saptamani si 2 zile, alaptat exclusiv la san...

Am apucat sa mai citesc putin ce ati scris...

Bine ati venit printre noi Denise si Mocutza!

Monica, tare frumos e Serbanel, am vazut ultimele poze! Ti-am scris si la zuze!

Mav, ai grija cu varicela, eu stiu ca e periculoasa in sarcina! Mai bine nu-l mai duce pe Sebi o perioada la gradi, sau vaccineaza-l (stiu ca exista un vaccin anti-varicela, care are efect chiar daca a luat deja boala dar e in perioada de incubatie). A, si sa ai in casa medicamentul Aciclovir (pastile si unguent), e un antiviral care actioneaza exact pe virusul varicelei, poate daca ii dai preventiv lui Sebi pastilute cu asa ceva previi boala (de fapt ar trebui sa intrebi mai intai un medic lucrul asta)... fata si sa dea DD sa fie totul bine!

Madaluta , bine ca mai ai energie suficienta pentru Darius, ca eu cand eram in 30 de saptamani deja ma miscam greoi si nu stiu ce m-as fi facut in locul tau!

Ina, ce putin mai ai si tu pana iti tii bebicul in brate! 8 saptamani...

Angi , sper ca te simti mai bine cu gripa aia tampita si ca Pupi mic nu a luat...

Eris, Roxx, si voi aveti grija cu raceala... Ceaiuri multe cu lamaie si miere... Se pare ca e epidemie in C-ta... Si eu am fost racita acum vreo 2 saptamani, am luat de la sotul meu, si a luat si bb, care si acum mai are mucisori multi in nasuc...

Aaa,... si chiar, nu mai stie nimeni nimic de Adina???

toate fetele,

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Monica, shopping-ul a mers bine in Constanta.A fost un pic amanat din cauza burticii, dar in final am reusit sa-i achizitionam cate ceva lui Victor.As vrea sa ajung la Maredi, dar nu l-am gasit.Poate la sfarsitul lunii ii trimit pe baieti la munte iar eu merg la Kidex la Bucuresti, asta doar daca ma lasa burtica.

Mav, si eu vad 2 saculete.Iti tin pumnii, mai ales sa nu faci varicela.Si eu sunt neimunizata la nimic, caci nu am facut decat rujeola(pojar).Am intrat in saptamana 31 si astept sa treaca perioada asta nebuna cu virusii.

Madaluta, ai grija cu alergatul dupa Darius.Pare usor, dar eu sunt patita cu nastere prematura din cauza fataielilor mele din semestrul 3 de sarcina.Felicitari ca poti sa ai grija de copil si sa faci si meditatii.Eu am renuntat la meditatii, cacii nu am cum sa le fac pe amandoua.

Roxx, Eris, Angi, sanatate multa si poate nu se imbolnavesc si puiutii.Eu o data pe saptamana am inceput sa-i dau o doza de Oscilococcinum lui Victor preventiv.Pana acum nu s-a imbolnavit.

Ina, ce bine ca ai scapat de control.Poate celalalt va veni cand esti in concediu.

Legat de sani, nu raman asa de mari dupa ce intarcati.Cand alaptam, puteam sa zic si eu ca am sani.Dupa ce l-am intarcat pe Victor, au revenit la dimensiuni.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Denise, si lui Victor i s-a inchis mai tarziu fontanela.Depinde un pic si de fiecare copil in parte.Nu ai gresit cu nimic.

Mocutza, bine ai venit.

Tinna, bine ca ati trecut de raceala.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Madaluta, ai grija cu alergatul dupa Darius.Pare usor, dar eu sunt patita cu nastere prematura din cauza fataielilor mele din semestrul 3 de sarcina.Felicitari ca poti sa ai grija de copil si sa faci si meditatii.Eu am renuntat la meditatii, cacii nu am cum sa le fac pe amandoua.

Aoleu..nu ma speria cu nasterea prematura k si asa bebeica mea e cam micuta...meditatiile le fac doar in w-end cand este tati liber, caci altfel nici eu n-as reusi...

Mav:si eu vad 2 puncte...asta e..sa fiti santosi cu totii..azi megi la control, nu?

Ina: tu nu trebuia deja sa fii in prenatal? ce mai cauti la serviciu si mai ales ce te stresezi atat?

Madalina30
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by mav

hai sa va arat ceva amuzant: echo de la www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">4s+. tati zice ca-s doua saculete... desi dna dr mi-a spus ca s-a vazut corpul galben numai pe dreapta (dar pe mine m-au "intepat" ambele ovare "atunci")... am niste emotii... pt urmatoarea echo....

Alina si eu tot doua vad , deci, Costi nu este singurul care vede "dublu", suntem mai multe persoane. . Abia astept rezultatele de la urmatoarele eco. Multa sanatate poate "fentati" varicela, iar despre raceala, treci pe ceaiuri si homeopate!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

fetelor, puteti incepe galeria.. am fost la dr azi si mi-a zis ca bebe are peste 4 kg, ca placenta e calcaroasa, colul copt dar nedilatat.. lichid putin si matur.. eu am tensiune mare... si ne-a programat maine la 10 la cezariana... se pare ca tot la cezariana am ajuns si eu.. micutul meu va fi victor pana la urma.. victor costin. si am plans mult ca m-am emotionat la gandul ca o sa-l vad in sfarsit..aa, si am semnat si actele la apartament azi, am avut si eu o zuza sa nu nasc pana atunci.. asa ca.. asta ma asteapta.
va pup pe toate

roxana, 39+

nunta
croatia voiaj de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Nastere usoara!roxanalucia Numele alese pentru bb sunt ff frumoase. Felicitari pentru semnarea actelor pt apartament.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Roxana, o sa fie bine, maine te intalnesti cu copilasul tau! sa traiasca si Victor Costin sa se numeasca, si pe mami s-o iubeasca (hi-hi-hi, rime!!)

pupici multi si de la noi, apasat pe obrajori, sa aiba gropite!
ai nr, meu de telefon, daca vrei s ane tii la curent, cum si cand poti (stiu cum e dupa cezariana, si cu bebe mic!)

si din nou

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

roxanalucia sanatate multa iti doresc si iti tin pumnii....

Mergi la inceput