Gravidute si mamici de Constanta (19)
Raspunsuri - Pagina 11
denise1301 spune:
Multumesc pt raspunsuri si incurajare. Mie mi-e teama ca problema cu fontanela vine si de la o alimentatie slaba. Jasmin a mea e f mofturici iar eu asa am lasat-o, n-am cum s-o oblig. Acum...vom vedea, sper sa fie bine. Pana in momentul de fata n-am avut nici o problema cu ea si sa mi-o tina Dumnezeu sanatoasa si de acum incolo.
Ca veni vorba de varsat de vant...eu am facut varicela cand avea Jasmin 4 luni. Am stat langa ea si am alaptat-o (ca n-am avut incotro) iar de ea nu s-a atins varicela. Dar gravidutele sa se pazeasca bine.
Pupici, pupici,
Celor mari si celor mici
andicu spune:
Salutari si de la noi! 
Roxanalucia, NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!
Refacere rapida , mult laptic si bebe mancacios! 

Mocutza, bine-ai venit ! 
Mav, ai gemeni in familie ?? 
ori am baut cu totii, ori vedem toti la dublu!
ar fi o minune! iti tin pumnii sa fie asa! 
Sanatate multa mamicilor racite, la fel si puiutilor! 
Eu sunt obosita rau, mama a racit si ea, si or sa se faca vineri 2 saptamani de la ultima bunica - ajutor, asa ca nu prea am timp sa scriu! fug sa hranesc si sotul si la
!
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

mav spune:

roxanalucia, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!!!!
Felicitari pt apartament!

...Am fost la dr, l-am vazut si auzit pe bebele nostru (e doar unul!
-cica al doilea punct era un vas de sange, care nu era pe endometru), are o inimioara harnicuta, care bate cu putere!! Totul arata minunat, suntem asa fericiti!!!!
In legatura cu varicela, a zis dna dr ca a mai avut gravide in situatia asta si ca n-au fost probleme! Sebi va merge in continuare la gradi... Si sa speram ca nu se va intampla nimic rau...
Fug la nani ca-s franta de emotii si de oboseala......
Noapte buna si o zi grozava maine!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
roxanalucia spune:
merci mult,fetelor, pentru galerie... sunt cam nervoasa..am revizuit bagajul, am recapitulat ce stiam, numai ca nu prea m-am informat pentru cezariana. de ex, nu stiu pentru ce mi-a zis sa-mi fac tampoane din vata cu tifon? ca tampoane sau pentru operatie? o sa-mi trebuiasca tampoane normale? sunt cam debusolata. dar sper sa ma lamuresc cu toate maine. am desfacut caruciorul... si cam atat. maine ma prezint la spital. sper sa nu ma tina prea mult pana la momentul cheie..
roxana,
39+ 
nunta
croatia voiaj de nunta
mav spune:
roxanalucia, iti trebuie si tampoane din vata, infasurata in fasa/tifon, dar sa ai si absorbante cu aripioare, din acelea mai lungi, ca pt noapte. Vei schimba fooooarte des tampoanele, asa se obisnuieste dupa nastere...
Vezi sa nu uiti sa iei pampersi pt bb, ca daca nu le dai pampersucul inca din sala de nasteri, ti-l infasa pe bb doar in scutece de bumbac.
Curaj, o sa ne gandim la tine si va fi bine!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
abibrinza spune:
Roxana, nastere usoara si bebe mancacios si cuminte!

Tampoanele sunt pentru tine nu pentru operatie.
Madaluta nu te sperii, dar eu sunt patita si tot ma agit.Sincer nu stiu cum sa stau cuminte.
Mav, sa fie intr-un ceas bun!Iti tin pumnii pentru 9 luni de zile.
Tinna, noapte linistita si fara colici!
Cateva poze noi:
http://www.flickr.com/photos/11775702@N07/
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
jojo_miha spune:
Mav ma bucur pt voi iubita,o sarcina usoara ca un fulg iti doresc.
Roxanalucia iti doresc refacere rapida, ca nasterea e usoara prin cezariana si un bebe sanatos si fara colici.
Docdecap sper sa-si revina la bunele obiceiuri micutul Serban si sa porti sanatoasa sutienul
.
Ina cat de putin mai ai ,m=am mirat de burtica ta.De fapt si Madaluta mai ieri parca ne anunta ca va mai avea un bebe.
Eu azi am o zi..........Ma duc la Navodari sa fac de mancare unor veri mai mici,apoi trebuie sa ma duc sa-i iau un cadou mamei mele(si n-am nici o idee ce) ca este ziua ei .Sunt foarte fericita ca saptamana viitoare vine fratele meu din voiaj,desi este mare eu il vad tot ca pe fratele mai mic,dare di-tamai ofiterul;si ii duc grija cat este plecat.
Va pup si va urez o zi placuta !
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03
andicu spune:
Mav, felicitari pt samburica si pt inimioara!
cat ma bucur ca sunteti binee! 
Jojo_Miha, LA MULTI ANI
pt mamica ta! sa fie sanatoasa ! 

Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

ina78 spune:
Bun dimineata!
Mav semnatura mea ... o sa-ti apartina in mai putin timp decit crezi. Ma bucur pentru noile vesti. Sa fiti sanatosi si sa-mi faci o nora dragutza. ![]()
Tinna inca putin si ... scrie si pe noi parc. Mi se pare ca noi stam destul de aproape... asa ca Tabacaria va fi a noastra toata vara. 
Abibrinza imi mai dai sperante ptr sani? Ca vor mai avea forma? ![]()
Madaluta prenatalul la mine va fi tot postnatal. O sa intru in concediu de odihna curind, acum mai merg insa nu la program clasic, stau mai putin, mai stau acasa ... mai vin / plec.
Cit de stresat... n-o mai fac de mult.
M-am procopsit cu o nesimtire... de rang inalt.
Roxanalucia incepem galeria?

Refacere usoara! Un bebe sanatos si mincacios.
Andicu spor la treaba. Insanatosire grabnica alor tai... sa ai suport.
Jojo astazi imi duc burticul la dr. Dar spere sa mai creasca. Poate ne mai vedem pina nasc.. sa-ti mai fac pofta.
La multi ani mamei tale!!! Sa fie santoasa si sa te ajute.
I-ai luat cadou?
Noi astazi sintem acasica. Mai desfac din bagaje. Si astept pe cei de la Edil Urban (sau cum se numesc ) sa vina sa ne monteze batul de parcare.
Iar dupa amiaza speram sa fim in culmea fericirii... ca mergem sa ne vedem bobul de mazare. Speram sa fie maricel si bine.
Astazi vream sa vorbim despre nastere, trebuie sa ducem contractele pentru celule si sa vada analizele ...
(care nu sint prea roze... am vre-o 4 rezultate in chenar - adica nu sint in valori normale - sa vedem care si de ce).
Dar mai intru sa va mai stresez astazi... ca de... am timp.
Va pup pe toate fara exceptie.
M-am intins cit o zi de post. Voi tineti post? ![]()
eu - Ina
- 8 saptamani pina ne intilnim minunea
madaluta spune:

Roxana

Cezariana fara dureri si refacere rapida!
mav: 

quote:
Si astept pe cei de la Edil Urban (sau cum se numesc ) sa vina sa ne monteze batul de parcare.
ina: cum ati facut asa repede rost de loc de parcare?si noi am vrea da nici nu stiu de unde sa incepem demersurile...M-0am saturat sa ma tot fatai in tot cartierul sa gasesc un loc unde sa parchez si apoi sa vin tocmai de la mama naibii cu copil cu burtoi si cu sacosele de cumparaturi...
Madalina
30
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )