Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)
Raspunsuri - Pagina 8
voicu_bebi spune:
mai am uneori dureri asa sub burta la ovare dar nu rau ..ff putin dar in general ma simt bine..la extrauterina ce simptome sunt? am fost la eco la un cabinet si mi-a facut abdominala..si nu s-a vazut,pe urma am mers la un alt cabinet sa ma interesez daca astia fac intravaginala si cat e, sid r de acolo zicea ca exista si ssuspiciunea de extrauterina nu m-a consultat sau sa imi faca eco..si-a dat cu parerea..
diseara la 7 ma duc la dr meu am facut programare..sunt terminat nu mai pot
Anca..viitoare mamica
mishi spune:
dragele mele,
nu stiu cine e responsabil cu prma pagina dar trebuie sa ma inscriu si eu in clubul vostru. aproape ca uitasem cu e sa discuti din nou despre sarcina si evolutia ei cand eu sunt atat de preocupata de cresterea baietelului meu de numai 1an si 8 luni. sunt deja membra a sitului de multa vreme dar mai tot timpul palavragesc cu mamicile de la scutece.
ma bucur sa fiu cu voi si sa va spun, acum ca stiu, e foarte important sa fim impreuna in momente ca acestea.
prima mea sarcina a fost extrem, repet, extrem de dificila si, de cele mai multe ori, grupul de gravidutze in care eram mi-a ridicat moralul.
cateva date despre mine:
data nasterii: 19.11. 1976
dpn: 25.09.2008
doctor: anca moisa, giulesti
voicu_bebi spune:
aaa ca am uitat la cabinetul asta unde a zis asta fara sa ma consulte sau sa imi faca ecografie sau ceva...a zis ca s-ar putea sa fie extrauterina...si mi-a facut programare la urgenta maine la 3...dar nu stiu ce sa fac ca la cum mi-a vorbit paraca imi taie si cheful sa mai ma duc la eco
Anca..viitoare mamica
freshanana spune:
anca pastreaza-ti calmul si du-te la dr tau. el o sa te lamureasca cu siguranta. bine ca ai gasit programare astazi
eu iti tin pumnii si doamne ajuta sa fie bb ok
multa bafta
14+
puiutz
pui
musettepink spune:
Voicu bebi ceea ce ti-a spus doctorita aia e echivalentul cu ceea ce ti-ar spune unul de pe strada,se uita asa la tine si zice ,ai fata de extrauterina.Din moment ce nu te-a consultat,nu te-a intrebat de anumite simptome cum si-a dat ea seama ce ai tu?era mafalda?Liniste-te,nu stresa bebicul,maergi diseara si ai sa vezi ca nu ai nimic si apoi sa te duci sa-i zici si lu' duduia aia sa se lase de meseria asta!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
13+
Codruta27 spune:
Hai sa-ti spun eu, cum a fost la mine Anca!
Mi-a intarziat ciclul o zi! Am facut 2 teste pozitive, si am fugit la dr. deh, sa vad eu. Aveam 4s si 2 z de la ultima menstruatie. Mi-a facut 1 endovaginala unde nu s-a vazut NIMIC!!!! Mentionez faptul ca echograful este nou, si dr. un echografist bun. dar era sarcina prea mica. Am stat cumintica acasa 2 sapt. Mi-am mai facut un test de sarcina, si la 6s si 2z, m-am prezentat din nou! Atunci s-a vazut minunatia de virgulita cu activitate cardiaca!
E mult prea mica sracina ta! Nu a iesit din mucoasa! Mergi la dr. tau sa te linisteasca!
10+
Bebe mic
beatrice001 spune:
mishi bine ai venit , sa ai o sarcina usoara plina de vesti bune
Am vazut ca dr.ta e la giulesti. Acolo am si eu dr. il cheama cristescu ciprian , tu data trecuta ai nascut tot la giulesti? cum e ?
9+
preety spune:
nushulica eu am gasit fara probleme in Bucuresti Acid Folic de 1 mg. Daca te putem ajuta... luam de aici si iti trimitem intr-un fel la Iasi (prin sofer microbuz, tren, posta etc.)
Pup
preety spune:
Si mai mult... dr. mi-a zis si mie o pastila de 1 mg / zi in nici un caz 5 pastile!!!
Anca, treaba cu extrauterina la ecografie normal si nu intravaginala mi se pare fantastica. Am o colega care s-a dus la un dr. i-a zis ca o doare stomacul si din palpat i-a spus ca are "Gastro-duodenita acuta"!!! O aberatie... la analize aprofundate nu i-a iesit absolut nimic. Am facut comparatia asta ca sa te linistesti si sa te duci la dr. tau si sa faci o ecografie intravaginala cu diagnostic corespunzator.
voicu_bebi spune:
Nocom..mersi de incurajare..zi-mi la extrauterina ce simptome ai avut k am inteles ca tu ai avut extrauterina...dar ma mira atitudinea ca tipa asta nici macar nu m-a consultat nu a facut vreo ecografie intravaginala sau abdom,inala nimic...doar din simplul fapt ca am avut test pozitiv si ca nu s-a vazut la eco la un alt cabinet nu la ea...deci nu inteleg..
Anca..viitoare mamica