Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)
Raspunsuri - Pagina 9
ilia_99 spune:
nocom, trebuie sa te contrazic: Iosup a vazut sacul gestational la mine la 4 sapt si 5 zile. deci... treaba de competente, cred eu!
zambetmic spune:
bebi, aia a fost o idioata, nu te mai gandi la asta
a vorbit gura fara ea, asteapta diseara sa vezi ce faci la medicul tau si te asteptam cu vesti
te pup
guguloi 8+
teomaria spune:
voicu_bebi, eu zic sa te linistesti si sa astepti sa vezi ce zice dr. tau; zici ca ai mai multa incredere in el .Mai tii minte cat a trecut de la primul test pozitiv??Daca sunt abia 4-5S o sarcina nu se vede decat la eco intravaginala (si doar saculetul uneori).La extrauterina eu stiu ca te doare doar intr-o parte , daca te inteapa cand un ovar cand celalalt atunci ar trebui sa fie bine.Pe mine m-au intepat ovarele pana pe la 6-7S.Daca tot nu se vede nimic diseara, fa-ti dozarea hormonuluihcg care iti indica de cate sapt. e sarcina, apoi repeti dupa 48 de ore si daca se dubleaza e OK.Endometru asa gros (12mm)e de bine , asa arata in sarcina.
mishi, bun venit printre noi si o sarcina usoara!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
JulyMorning spune:
Anca, eu la sarcina oprita din evolutie am umblat pe la mai multe ecografe, de disperare si pentru ca inca nu aveam doctorul meu. Teoretic trebuia sa am cam 7 sapt, sarcina era oprita la 6 s si vreo 2-3 zile. Dintre toti, doar la urgenta mi-au facut eco abdominala si acolo mi-a iesit sarcina incipienta de 4 saptamani!!! Eu ii ziceam aleia ca nu se poate, ea zicea ca nu conteaza ca asa ii da ecograful. Deci stai linistita, eco abdominala la o sarcina incipienta nu e deloc elocventa. !! Iar acum, la sarcina asta... la 5s si cateva zile nu se vedea decat sacul, nici umbra de embrion.. asa ca am avut si eu emotii!! Linisteste-te si du-te la medicul tau!
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
nushulica spune:
ancaaa fato te bat!!!stai linistita pana diseara cand mergi la medicul tau!!!cum oare ai incaput tu pe mana incompetentei aleia?? este normal sa nu se vada sarcina poate e prea mica tu singura ai zis ca ai cm la nu stiu cate zile cine stie cand ai ovulat. eu am fost la prima eco la 5s si 4z si s-a vazut sacul cu vezica vitelina dar stiu sigur ca am ovulat mai devreme deci aveam toate sansele sa vad macar sacul
la extrauterina , nu pot sa-ti zic din proprie experienta cum e, dar din ce am citit ai dureri groaznice de burtica
hai te rog stai linistita pana diseara!!
preety merci mult esti dragutza dar ma descurc cu elevitul
mishi bine ai venit si sarcina usoara! si sa-ti traiasca si bb mic de 1.8anisori ma duc sa te trec pe listutza
bebelushul
Nocom spune:
Bebi, stai linistita!!!! La extrauterina sti din prima zi ca ceva nu e in regula. Aveam niste dureri de burta de cadeam din picioare si am sangerat de la o saptamana dupa data la care trebuia sa-mi vina ciclul si pana am facut chiuretajul biopsic, adica vreo 2 luni!!! Stiam ca ceva nu este in regula, dar nu stiam de sarcini extrauterine, eram micuta si nu prea documentata...abia imi incepusem si eu viata sexuala, in liceu..... Cand m-am hotarat eu sa merg la dr acci nu mai puteam ascunde starea mea permanneta de ameteala si dureri ingrozitoare, mi-a facut un test de sange si vazut ca sunt insarcinata, apoi la eco si la control a constatat dr ca e extrauterina si a eliminat-o.... dra credema, stiam de la inceput ca ceva este rau in mine ca aveam stari groaznice si dureri.....
10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
voicu_bebi spune:
fetele va multumesc din suflet ca incercati sa ma ajutati..sincer ma mai dor ovarele acolo sub burta dar nu rau asa surd...
cred ca dr o sa zica sa fac eco intravaginal ...si am sa fac ,am mai multa incredere in el pt ca este un om bun ...imi place de el ca dr cum vorbeste cum iti explica..faza e ce am inteles ca la eco abdominala trebuie sa am vezica plina nu? eu tocmai o golisem nu stiam ca trebuia sa fie plina ...
Anca..viitoare mamica
mishi spune:
quote:
Originally posted by beatrice001
mishi bine ai venit , sa ai o sarcina usoara plina de vesti bune
Am vazut ca dr.ta e la giulesti. Acolo am si eu dr. il cheama cristescu ciprian , tu data trecuta ai nascut tot la giulesti? cum e ?
9+
un greieras mic
multumesc, beatrice.
pe cristescu il stiu foarte bine. am stat ultimul trimestru de sarcina la "clocit" in giulesti si am apucat a-i cunosc pe multi de acolo. cu cristescu m-am inteles de minune. la giulesti nu e tocmai un paradis. spitalul este groaznic, mai ales vara dar in ceea ce priveste sala de nastere si salonul bebelushilor, nota 20. singurul motiv pt care merg in continuare la giulesti este faptul ca medicii sunt buni si au conditii de mentinere in viata a nascutilor prematur. restul e oribil, mai ales daca stai mai mult decat pentru o nastere.
11+ si superfericita mamica a lui Mihnea - 1 an si 8 luni
baby_r7 spune:
voicu_bebi stai linistita iubita te rog.
eu am facut echo vaginal pana la 12 saptamani.
si la prima echo la 5 sapt. s-a vazut sacul si embrionul.
dar doar la cea vaginala.
pe abdomen nu se vede mereu.
trebuie sa fie si aparatul meserias si dr. sa fie priceput.
ai rabdare ca o sa se vada si bebe.
o sa intru maine sa vad ce ai facut la dr.
nocom, sora mea este gravida in 12 sapt. si a avut decolare de placenta.
a facut tratament cu utrogestan 6 pe zi si a stat in concediu medical inca din sapt. 6.
acum e bine si ea si bebe si placenta s-a lipit la loc.
iti tin pumnii sa fie bine si eu te-as sfatui sa vorbesti cu dr. pt. ca nu e normal sa nu faci nici un tratament.
aaaaaaaaaaaaa si te rog din suflet sa nu mai ridici, chiar daca ti-e drag baiatul, gandeste-te ca acum ai un bebe mai mic si mai fragil in burtica.
multa sanatate!!!!!!!!!!!
mary_b, nushlica si restul fetelor pe care la cunosc de la aspirante si nu numai va pe toate si sa stiti ca sunt cu ochii pe voi................. sarcina usoara in continuare!!!!!!!!!!
teo acum am observat ca esti graviduta in sfarsit................felicitarii si sa ai un bebe sanatos si grasun!!!!!!!!!!!!!
ROXANA+17 de Bianca Daniela
voicu_bebi spune:
fetele poate ma puteti ajuta cele care ati facut echo...la D 1 scrie 8.22 cm , D 2 3.83 cm, D 3 1.22 cm..ce inseamna valorile astea? endometru 12 mm e de bine? uter in AVF diametrul AP 38 mm transvers 56 mm longitudinal 82 mm...poate stiti si voi de la ecografiile anterioare... va pup si iti multumesc beby ...incerc sa imi revin sa ma mai calmez si sa fiu optimista ca e bebe in burtica si nu extrauterina
Anca..viitoare mamica