Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

voicu_bebi endometrul tau e foarte bun.
te rog eu nu te mai stresa ca mai ai un pic pana la ora 7 si mergi la dr.
incearca sa nu mai despici firul in patru, sa fi optimista ca il stresezi pe bebe si nici tie nu iti faci bine.
daca era sarcina extrauterina nici nu iti mai dadea drumul acasa de la spital.
te rog eu calmeaza-te ca va fi bine sigur.

ROXANA+17 de Bianca Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

da baby...o sa ma calmez ..ca mai e putin pana la 7 si il intreb pe dr ce scrie pe cografie sa imi explici sa inteleg si eu
off grea e asteptarea asta..sper sa fie bebe bine ca la cat am plans azi de mi-a iesit sufletul nu mai pot...imi doresc asa de mult bebele mai mult ca orice incat nu as suporta ideea sa nu fie in burtica...eu simt ca este bebe ,mie asa imi zice corpul si sufletul meu

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anca, stai inistita, ce scrie pe ecografia ta inseamna ca ai uterul marit (in general un prim semn de sarcina) iar uter in AVF inseamna ca e in anteversie. Asta este ff bine, asa avem 80% din femei, restul care au uter in RVF au uter in retroversie si raman mai greu gravide!
La tine totul e ok.
Ce nu inteleg: de ce nu ai facut testul de sange pt dozarea hormonului betaHCG (hormon de sarcina)? Trebuie sa il rogi pe doctor neaparat sa ti-l dea sa-l faci. E primul test de sange care confirma sarcina. Vezi ce valori ai si daca sunt mai mari decat 10

Nu te panica! La varsta de 5 saptamani nu se vede mare lucru, se recomanda prima ecografie TRANSVAGINALA la minimum 6 saptamani. Ce o fi crezut doctora aia cand ti-a facut abdominala??? Ciudat!!!!!

13+

NOI

gargaritza noastra

Mergi la inceput

Anca pai atunci iubita, daca sufletelul tau si corpul spun ca e bebe, cine esti tu sa ii contrazici?
tu ai vazut si la aspirante ca niciodata nu am scris doar de dragul de a calma pe cineva.
chiar sunt convinsa ca esti bine si de aceea te rog sa stai cat poti de calma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Anca, tin pumnii strans! O sa fie bine!!!

Va pup, dragutelor!

Seara buna!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Eva saru'mana de explicatie la ce am scris eu ce este pe ecografie...deci e bine faptul ca am uterul marit
as vrea sa fac totusi beta hcg...sa ma linistesc eu sa nu imi mai fac atatea griji..am sa-i zic doctorului diseara ...am sa il intreb mai multe ca sunt asa speriata si ingrijorata .
baby si la baietelul tau...da sper sa fie bine..da sa stii ca ai dreptate si am sa ma calmez si sa vad ce zice si dr. va pup!!

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Bebi, EvaF are perfecta dreptate. Abia se vede ceva foarte mic si amarat la transvaginala... si exista un motiv foarte clar pentru care se fac transvaginale la inceputul sarcinii si nu abdominale... doctora aia nu era in toate mintile. Sigur doctorul tau o sa iti spuna toate astea. Stai linistita si nu mai plange ca e sigur totul bine!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Anca, scumpa!

Tinem pumnii stransi pentru succes!! Va da DD sa fie totul bine!

Eu o iau incet spre casa si va zic seara buna si pana maine! pe toate!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Anca iti tin pumnii pt deseara!
Eu am facut prima eco la abdominala la 6s si s-a vazut doar sacul!Linisteste-te si vei vedea ca totul va fi bine!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+

Mergi la inceput

alinusha fata si "punctuletul" acela mic.............ca sa creasca mare si voinic..........
cum te mai simti?
Anca am uitat sa te anunt................baietelul s-a dovedit a fi fetita......
hai ca te astept cu vesti bune maine..........

Mergi la inceput