Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
aaaaaa si uitasem Anca, daca cumva oi fi ovulat si mai tarziu, iti da-i seama cat de mic e bebe........................deci rabdare si .........fara tutun normal.............
ROXANA+17 de
Bianca Daniela
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kid2003 spune:
Anca, stai linistita, ti-au zis fetele prea bine, doctorita aia era intr-o ureche de ti-a facut eco abdominala la o varsta asa de mica a sarcinii, ce sa se vada, mai ales cu vezica goala (la intravaginala nu conteaza cum e vezica, asa ca nu te umfla cu apa).
Roxana, si cand anume s-a transformat baietelul in fetita? Asta asa pentru nerabdatoarele dintre noi care abia asteapta sa faca 13 -14 saptamani si sa afle sexul (si eu sunt in aceasta categorie). Cand ai aflat ca e baiat (nu de alta dar sapt. viitoare ma duc si eu la o "diagnosticare" precoce si sa stiu sa nu pun multa baza...)
bb2
felicic76 spune:
anca bebi: stai linistita, nu avea ce sa se vada la eco abdominala, la endovaginala se vede "ceva" cum a spus doctorita mea "de 2mm posibil sarcina,dar nu-ti garantez ca ramane aici, poate sa coboare pe trompe" si dupa 2 sapt la adoua eco, este bine mersi.Aia a fost o tampita care ti-a zis fara consult de extrauterina, putea sa-ti explice ca bebe pluteste un pic pina se fixeaza. astai calma ca sigur este sarcina si bb.
nocom: dr.ghinda emilia este la Bucur, la Marie stopes si la Polisano. Am simpatizat-o de la inceput si increderea a crescut si mai mult cand am aflat ca a fost asistenta prof panait sarbu 6+
alinushca spune:
baby, te dai pe la noi pe la odisee sa ne mai incurajezi? Noi suntem bine. Dorm pe mine toata ziua, nu prea mananc mare lucru decat cu greu, astept saptamana viitoare sa mai fac un eco sa vaz cum mai arata fasolica (punctuletzu era acu vreo 3 saptamani care au trecut destul de greu).
pupici si sanatate multa! http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+
JulyMorning spune:
felicic asta inseamna ca vei naste la bucur? pai o sa te vizitez cand vei naste, stau la o statie de spital
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
felicic76 spune:
july, si eu la fel, stau la palatul copiilor, pe piscului, iar pana nasc ma mut fix pe partea cealalta a parcului, langa oraselul copiilor. Iti dai seama ca pot sa ma duc cu rata la maternitate?
inca nu am vazut conditiile de la bucur, oricum mai este pana atunci si nu am discutat daca are colaborari pe la spitale private6+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
pai de am venit cu incurajari, ca am vazut ca dr. astia isi cam bat joc de noi.................
sa rectific........numai uni dintre ei........... alinushul mic si abia astept sa vad prima echo a lui......aaaaaa si o
si pe mami.......
kid la mine la echo de 12 sapt. era baiat...............am vazut si eu......se vedea papanetul, piciorusele.........si ceva intre picioare care semana clar cu un cuculet mic................
dar la echo de 16 sapt. de fapt cuculetul erau cele doua labii ale domnisoarei mele.................
acum sa vedem la echo de 20 de sapt.........mergem pe 25 martie si abia astept sa o vad...
sarcini usoare in continuare la toate fetele!!!!!!!!!!
ROXANA+17 de
Bianca Daniela
JulyMorning spune:
felicic foarte tare, suntem vecine... eu stau langa piata norilor
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
papadie spune:
quote:
Originally posted by onutzu81
Faza cu "deja se vede burtica" ma preocupa si pe mine. Si la mine se vede deja cu toate ca sunt la prima sarcina. Celelalte cum sunteti? Oare burtica e de la foamea odioasa pe care o am non stop?
Si ma mai preocupa ceva, daca ati vrea sa ma "indrumati" si pe mine ...Cum va epilati? Eu am un aparat epilator. Am citit undeva ca e de preferat epilatul cu ceara rece nu cu ceara calda. Are vreo importanta chestia asta? afecteaza cu ceva?
mai pun si eu datele pt lista
DN 03.01.1981 UM 18.12.2007 DPN 23.09.20089+
atat mai avem
o graviduta de pe pag. 2 care vrea in listuta:-)
Va urez sarcini usoare si frumoase
![](floare.gif)
blog
freshanana spune:
sper sa nu fie considerata reclama
am gasit asta pe net :
http://www.tarafashion.ro/romana/products/51955/tricou-model-3328-imbracaminte-bluze-tabel-de-marimi/
dar mi se pare ca are cam mult sintetic si ca e cam scumputa
voi ce ziceti ? 14+
puiutz
pui