Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele am venit acasa...sa va povestesc cum a fost..dr aceea unde am fost programata ca nu am facut eco la dr meu la cabinet...mi-a facut eco abdominala...nu s-a vazut sarcina sau sacul gestational...endometru de 12 ce inseamna? asa m-a intrebat daca am facut test eu ca da ...si i-am zis ca am fost la control si dr mi-a zis ca am sarcina incipienta de 4-5 saptamani ..ea ca sa fac alta eco peste 2 saptmanai si sa vad ce zice si dr.
asa bun..pe urma eu fiind disperata ca de ce nu se vede..am mai fost la alt cabinet sa intreb daca se face eco intravaginala..era o dr acolo care m-a intrebat daca am facut test de sarcina si eu am zis da ca era pozitiv..pe urma dr mi-a zis ca exista posibilitatea sa fie extrauterina..am venit acasa plangand in hohote...nu mai pot
am sunat la dr meu sa imi fac programare sa vad ce zice si el
nu mai stiu ce sa fac pe udne sa o mai apuc...ce eco sa mai fac..

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Ancuta, nu te mai agita! ce varsta are sarcina ta?

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Oricum, Echo pentru sarcinile incipiente sunt tranvaginale, nu abdominale.!!!Stai calma ca e bine!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Draga Anca!

Eu stiu ca la 5 sapt se face eco endovag si se vede sacul gestational, ce confirma existenta sarcinii.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Voicu stai linistita!La extrauterina ai dureri,nu te simti bine,poate chiar temperatuta nu e asa .si de unde si-a dat ea seama ca e extrauterina ,a vazut ea la ecografie intrvaginala?stai fato linistita,mergi la dr tau si vezi ce-ti zice ca nu ai extrauterina,stiu eu!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

anca, da' dr tau ti-a facut control, sau cum ti-a zis ca ai sarcina de 4-5 sapt? iar daca e extrauterina n-ar fi tb sa se simta la tuseu.
si cealalta dr ti-a facut transvaginala sau nu?

endometru este mucoasa uterina. nu stiu ce inseamna 12 si daca e bine sau nu.

nu sta 2 sapt. daca Doamne fereste e extrauterina e periculos pt tine!
nu-ti face griji deocamdata, ia-le usor, poate pur si simplu n-ai nimerit un dr bun si n-a vazut, citi nu sint?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

EvaF, doctorul meu - care e un tip super si in care am foarte mare incredere - mi-a spus ca doar un pliu nucal cu dimensiuni de peste 4 mm ridica probleme in practica. TT-ul mi-a recomandat sa-l fac inca dinainte de masuratoare iar dupa ce am vazut dimensiunea translucentei i-am spus clar ca-l fac. Daca iesea translucenta sub 2.5 mm nu-l faceam pentru ca stiu ca da rezultate fals pozitive si nu am avut antecedente in familia mea sau a sotului si am 26 de ani. Acum insa mi-e foarte teama. Tot luni fac si ecografia si testul, in aceasi zi. Sper din tot sufletul sa fie bine.

Sarcina mea are 14 saptamani in acest moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

daca ai banuti (mai mult de 100 ron nu are cum sa coste) intereseaza-te de un cabinet particular si du-te peste ei
in mod normal la particular nu are cum sa nu aiba intrument pt transvaginala, eventual da un tel inainte
daca nu, te sui frumos in ce mijloc de transport vrei si aterizezi la bucuresti, iti dau cate adrese vrei pentru locuri unde poti face eco transvaginala ca sa afli in ce stadiu se afla sarcina

guguloi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

cum sa ma calmez codruta ca nu am cum...dupa spusele dr 4-5 saptamani

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ANCA STAI LINISTITA BEBI!!!!

La 5 saptamani nu are cum sa-l vada pe bebe la eco abdominal!!!! ca e inca fff mic. Iar tampita aia care ti-a zis ca poate e extrauterina, ti-a facut vre-un control sau si-a dat si ea cu parerea, ca doar nu o costa nimik?!?!?

Stai linistita si gaseste un cabinet unde se face endovaginal si dute sa-ti vezi puiul si sa te linistesti. La sarcina extrauterina ai niste dureri groaznice de burta si sangerari abundente si neintrerupte (stiu din proprie experienta desi au trecut 10 ani de atunci...)

10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput