Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

am inteles , la noi se gaseste , eu l-am cumparat ultima oara de la o farmacie help net.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by ilia_99

eu mi-am luat acid folic de la farmacie. si mie mi-a zis chiar dr ca nu se gaseste, dar am gasit, fara pb. e romanesc, dar nu am nici o pb cu treaba asta.

7+

ai gasit de 5mg?

monica am inteles acum care-i schepsisu da totusi sa bag 5 pastile o data in mine...ma rog, elevitu are doza recomandata de acid folic deci nu-mi fac pb

dar iin schimb mie elevitul imi da pofta de mancare f mare si mai incerc eu cu fructe si furaje ce ziceti voi dar parca tot mi-e foameasa ca bag si ceva mai "serios"

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Si eu tot de 5 mg iau. Mi-a gasit cumantul meu la o farmacie din Craiova! S-a mobilizat tot neamul fratica, pentru binele lui bub!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Maria2004 uite sunt si eu pe aici prin zona!Tu ce faci?tot asa cu multa munca?

Oana tu pe unde umbli?te trec absenta azi!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput

Mie, ginecologul mi-a zis ca daca nu gasesc de 5 mg, sa iau doar o pastiluta de 1 mg, sa nu iau 5! Oricum surplusul se elimina, nu va face rau!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

felicic la ce dr mergi? la ce spital?

nushulica nici in Bucuresti nu se mai gaseste acid folic de vreo 3 luni. Eu vroiam de ceva timp un bebe si dr mi-a recomandatinca din vara sa iau acid folic, atunci am aflat ca nu prea se mai gaseste, mi-am facut ceva rezerve, apoi am rugat si un prieten din C-ta sa-mi ia si el a gasit acolo..... acum vreo 2 luni. Acum in Buc se mai gaseste acid folic de 1 mg in unele farmacii, si poti ruga pe cineva sa-ti ia din ala, si iei 3-4 pastile.zi in loc de 1 de 5 mg, e bine si asa...

10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vai de mine, eu ma chinuiam sa iau cate 5 de 1 mg. Si sunt in capsule din alea ca ampicilina. Vai de gatul si stomacul meu. Luam cate una din 2 in 2 ore ca sa le pot inghiti.
Acum noroc cu cumnata ca a mai avut ea si plus ca mai am de luat doar o saptamana ca deja trec de primul trimestru. Iar pe 12 ma duc la doc al meu si sa vad ce imi zice sa fac in continuare.
Abia astept ca o sa-mi vad din nou bebelul...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

nushulica, n-am gasit de 5, am luat de 1 mg. da' dr mi-a zis sa iau 1/zi nu 5!!!

7+

Mergi la inceput

Monique, cred ca o sa-ti spuna sa te opresti cu administrarea de acid folic. Se ia in primele 3 luni! Gata, s-a facut marica Denisa!!!!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da, sigur o sa-mi zica sa nu mai iau. Mai ales ca s-a vazut si la eco tubul neural inchis si totul ok.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput