Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)
Raspunsuri - Pagina 6

beatrice001 spune:
 am inteles , la noi se gaseste , eu l-am cumparat ultima oara de la o farmacie help net. 
 9+

nushulica spune:
quote:
Originally posted by ilia_99
eu mi-am luat acid folic de la farmacie. si mie mi-a zis chiar dr ca nu se gaseste, dar am gasit, fara pb. e romanesc, dar nu am nici o pb cu treaba asta.7+
ai gasit de 5mg?
monica am inteles acum care-i schepsisu
dar iin schimb mie elevitul imi da pofta de mancare f mare
asa ca bag si ceva mai "serios"bebelushul

Codruta27 spune:
 Si eu tot de 5 mg iau. Mi-a gasit cumantul meu la o farmacie din Craiova! S-a mobilizat tot neamul fratica, pentru binele lui bub!![]()
10+
Bebe mic

musettepink spune:
 Maria2004 uite sunt si eu pe aici prin zona!Tu ce faci?tot asa cu multa munca?
Oana tu pe unde umbli?
te trec absenta azi!![]()
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
13+

Codruta27 spune:
 Mie, ginecologul mi-a zis ca daca nu gasesc de 5 mg, sa iau doar o pastiluta de 1 mg, sa nu iau 5! Oricum surplusul se elimina, nu va face rau!
10+
Bebe mic

Nocom spune:
 felicic la ce dr mergi? la ce spital?
nushulica nici in Bucuresti nu se mai gaseste acid folic de vreo 3 luni. Eu vroiam de ceva timp un bebe si dr mi-a recomandatinca din vara sa iau acid folic, atunci am aflat ca nu prea se mai gaseste, mi-am facut ceva rezerve, apoi am rugat si un prieten din C-ta sa-mi ia si el a gasit acolo..... acum vreo 2 luni. Acum in Buc se mai gaseste acid folic de 1 mg in unele farmacii, si poti ruga pe cineva sa-ti ia din ala, si iei 3-4 pastile.zi in loc de 1 de 5 mg, e bine si asa...
10+  Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze    eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

monica_dicut spune:
 Vai de mine, eu ma chinuiam sa iau cate 5 de 1 mg. Si sunt in capsule din alea ca ampicilina. Vai de gatul si stomacul meu. Luam cate una din 2 in 2 ore ca sa le pot inghiti. 
Acum noroc cu cumnata ca a mai avut ea si plus ca mai am de luat doar o saptamana ca deja trec de primul trimestru. Iar pe 12 ma duc la doc al meu si sa vad ce imi zice sa fac in continuare.
Abia astept ca o sa-mi vad din nou bebelul... 

POZNICI CU NOI 
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA 

12+ Mami de 
 Denisa ![]()
EL NINO 

Codruta27 spune:
 Monique, cred ca o sa-ti spuna sa te opresti cu administrarea de acid folic. Se ia in primele 3 luni!  Gata, s-a facut marica Denisa!!!!
10+
Bebe mic

monica_dicut spune:
 Da, sigur o sa-mi zica sa nu mai iau. Mai ales ca s-a vazut si la eco tubul neural inchis si totul ok.
POZNICI CU NOI 
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA 

12+ Mami de 
 Denisa ![]()
EL NINO