Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Monica_dicut si eu sunt ca tine... nu prea am pofta mare de mancare ... iar cand am, am de lactate. Pp ca asa cum s-a tras concluzia pe forum nevoia apare dintr-o lipsa de calciu.
Ref. la problema cu mancarea, eu nu cred ca se poate manca numai salata (furaje cum le zic eu ), si cred ca mai trebuie si chestii care sa inchege stomacul, gen paine, paste fainoase, orez etc. Plus ca atatea furaje baloneaza ...
Asa ca fiecare trebuie sa manance cum considera ca e sanatos si bine ... si evident cum poate tinand cont de greturi si alte simptome!
Cu kg. ce pot spune. Eu sunt supraponderala si dr. a zis ca nu trebuie sa iau mai mult de 9 kg. Bine zis... dar cum sa fac asta, daca spre exemplu ma apuca pofta de dulciuri sau alte elemente care ingrasa??? E cazul sa mai fie si greutatea un stres in plus?!!!
In sfarsit... termin ca scriu prea mult.
Va pup pe toate

bebe de 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

harnicutelor! nu reusesc sa va prind din urma! incerc si vad ca alt capitol, alte 2 pagini si inca 2 pagini, o sa ajunem la 300 de capitole, unul in fiecare zi!

in legatura cu testele: ca si monica, voi face numai ce spune doctorul, o stimulez suficient ca sa-mi vrea doar binele si mi-a si spus ca, dupa parerea ei multe teste nu sunt facute cum trebuie, dau erori si mamica innebuneste pur si simplu si face rau la[bebe]!Am noroc cu ea ca este si o foarte buna ecografista, nu doar ginecolog!

in legatura cu mancarea:de cand sunt[ gravi], mananc foarte sarat si condimentat, as manca carne incontinuu(am facut spanac si mi-a fost greata de la el), mananc paine neagra, cartofii prajiti nu-mi plac, doar piure sau frantuzesti, si DA, ACUM MANANC DULCIURI, inainte nu-mi placeau. Acum, cand intru in supermaket, direct la carne si la dulciuri, si apoi, daca mai ramane loc in cos, bine, mai iau si altceva, daca nu, este suficient. AAAA, uitam, nu stiu daca este bine dar beau 1.5 l lapte batut pe zi, si miros nashpa toata seara ca-mi place usturoiul de mor!(il mananc cu branza)

pupici
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Monica ai mare dreptate, fiecare dr are ideeile lui si recomandarile lui.
La prima sarcina am mers lunar la eco, pana in luna a 7 a si apoi din 2 in 2 sapt.Vitamine v-am zis acid folic primele 3 luni, Magne B6 si vitamine 10/luna si Ca si vit D din luna a 6 a parca!
Acum am fost la prima eco la 6 sapt pt confirmare si m-a chemat peste 2 luni, dar vreau sa ma duc sapt viitoare la o eco, la alt dr.
Cu kg ce sa va zic, incercati sa nu puneti prea multe, chiar daca veti pune 20-30 kg bebe tot in jur de 3-4 kg va fi! Dar mergeti pe mana dr vostru sunt medici care sunt foarte atenti la la kg luate si indica si diete la nevoie! Dr meu tot timpul zicea ca ar fi bine sa ma incadrez in idealul de 10-15 kg!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Codrutza, ai dreptate. Doc al meu mi-a zis ca el nu-mi recomanda sa fac pt ca 1. am pana in 30 de ani si 2. nu am antecedente in familie. A zis ca stie insa ca femeile din ziua de azi sunt foarte panicoase si ca daca vreau neaparat el imi da. Eu insa m-am hotarat sa merg pe mana lui. Si vorba ta, mai ales ca probabilitatea si acuratetea este foarte mica.

Preety, io te inteleg perfect sunt un mare fan al dulciurilor si al cartofilor prajiti, aripiaore picante etc. Nu pot manca numai furaje ca nu-mi tin de foame si imi dau aciditate samd. Mie doc mi-a zis sa mananc absolut noarmal si orice ca si pana acum. Sper sa nu iau nici eu foarte multe kg ca mi-e ca ajung la 100 si nu vreau. Iar de dat jos dau groaznic de greu (doar cu sport si furaje).Deocamdata am inceput bien si nu am luat nici un kg da nici nu iau alte vitamine in afara de acid folic.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pai bun dar voi unde mai gasiti acid folic??ca in iasi nu se gaseste acid folic si am inteles ca e criza in toata tara...mie dr mi-a dat sa iau elevit doar pentru ca, contine si acid folic de care am mare nevoie si nu gaseam

analizele le am si eu aproape perfecte am ceva probleme de coagulare a sangelui si pentru asta iau aspenter cate 1/zi

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Burtici drage!
Da activ mai zumzaiti

Nu va citeste omu' vreo doua ore cat mai munceste un pic - si voi deja si incheiati capitolul nou

Vad ca discutia a deviat spre subiectul cel mai iubit

Eu cu laptic stau bine, dimineata ma scol, pun la dos cate un paharel cu lapte si ma mai intind un pic langa tati, ca e bine si caldut acolo

Altceva - multe fructe, de tot felul, ciorbite, la capitol carne - un pic mai rezervati

cineva spunea de usturoi - si mie mult imi place
Vai ca deja astept ora de plecare cu asa discutie

pe toate

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

NUSHULICA si eu tot elevit iau, dar mie asa mi-a recomandat doctorul.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

nushulica, la noi nu se mai gaseste din cel de 5 mg ca cica era prea ieftin si in plus cica doza ar fi fost prea mare. ca 5 mg se da la bolnavii de inima. Acum insa a aparut de 1 mg. Numai ca e muuuuuuuult mai scump. Iar mie doc mi-a zis ca sa iau 5 de 1 mg. In fine. Eu am mai facut rost de la cumnatele mele din cel de 5 mg.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

eu mi-am luat acid folic de la farmacie. si mie mi-a zis chiar dr ca nu se gaseste, dar am gasit, fara pb. e romanesc, dar nu am nici o pb cu treaba asta.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by beatrice001

NUSHULICA si eu tot elevit iau, dar mie asa mi-a recomandat doctorul.

9+

un greieras mic

pai nici eu nu iau/fac nimic decat la recomandarea medicului, dar ziceam ca dr mi-a dat sa iau elevit din cauza ca nu se mai gaseste acid folic

bebelushul

Mergi la inceput