Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)
Raspunsuri - Pagina 4
ramonzca79 spune:
fetelorrrrrrr....lamuriti-ma si pe mine!!!la ultima eco dr mi-a dat 2 dimensiuni...una a lui bebe de 4,6 cm si inca una de 1,ceva...nu mai stiu exact cat si nu stiu ce este....nu am rezultatul la mine...dar spuneti-mi va rog...translucenta nucala are vreo prescurtare medicala????stiu ca scria ceva de genul.."DBM sau DBI....stiu ca era litera "D"....RESTUL NU STIU.....CE POATE FI??????
...vine minunea!!!
nushulica spune:
ramo da cred ca ala cu 1 si ceva e pliul nucal ceea ce este foarte bine
eva la mine dr m-a chemat la TT fix la 15sapt cand voi face si morfologia precoce...mai am pana atunci dar astept linistita momentul
bebelushul
freshanana spune:
eu singura chestie pe care o stiu cu litera D este BPD=bi-parietal diameter
14+
puiutz
pui
MommyMagda spune:
Bi-testul in ce consta si cand se face?
Mie nu mi l-a recomandat nimeni.
10+
MommyMagda
monica_dicut spune:
Fetele, eu zic sa faceti atat ecografiile cat si testele atunci cand va spun doctorii. Din cate vad eu, parerile legate de aceasta discutie sunt foarte impartite . VAd ca fiecare doctor si fiecare site de pe net spune altceva.
Eu am hotarat sa ascult doar de doctorul meu.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa
EL NINO
MommyMagda spune:
Bi-testul in ce consta si cand se face?
Mie nu mi l-a recomandat nimeni.
10+
MommyMagda
ilia_99 spune:
mie nu mi-a dat sa iau nicio vitamina si oricum n-as fi luat. la sarcina trecuta, mi-au dat vitamine dupa ce am nascut si...am luat 8 kg intr-o luna! asa ca.... pas!
7+
maria2004 spune:
Va pup si eu pe toate
Bafta azi pentru toate burticile care merg la eco..tin pumnii strnsi sa fie bine
Evavis-a-vis de kg in plus si eu sunt cam stresata..eu sunt la a doua sarcina si la fel ca si tine la prima sarcina am plecat de la 48-49 kg la 1.72 si am ajuns ;a 70kg la sfarsitul sarcinii.Nu ca nu le-as fi dat imediat inapoi jos, dar nu e bine sa iei asa mult,nu te ajuta nici la nastere. La mine a fost si marisoara motata mea..a avut 3.700g si 53 cm. Dar un lucru e clar..de data asta nu mai vreau atatea kg in plus..sper sa reusesc
Nocomsanatate multa baietelului, iar in legatura cu problema ta si eu zic sa stai mai linistita si sa te fersti de efort fizic..stii tu "paza buna trece primejdia rea"
Delphi, Oana, Musettepink ce mai faceti??pe unde sunteti?
Pup toate fetele si fug iar la treaba..ne auzim mai tarziu
+11+puiutul Maria (23.12.2004)
Codruta27 spune:
Fetelor, testele gentice au devenit foarte la moda in ultima perioada. Ele tind sa fie din ce in ce mai recomandate de ginecologi, fie ca sunt necesare, fie ca nu, fiindca domnii doctori primesc un procent din banutii cu care cotizeaza pacientele la aceste teste. Si nu sunt tocmai ieftine, din cate inteleg eu! Plus, ca in afara de asta, dau erori mari. Si... te pun sa le repeti pana ies bine! Mai intreb o data, daca stiu ca ies bine, si nu au incredere in rezultatele mai putin bune, de ce te pun sa le faci????
10+
Bebe mic
Nocom spune:
Stiu Maria, ma abtin menajez cat pot... Te imbratisez cu drag!
Mie dr mi-a spus ca o sa iau si vitamine dar abia din luna a 4 a. Pana atunci numai acid folic, utrogestan, vit E. Stiu ca si in prima sarcina am luat Materna si imi faceau pofta de mancare dar cu toate astea nu am luat decat 9 kg in toata sracina. Asa ce depinde de organism si de bb mic. Daca medicul vi le recomanda, ascultati-l.
10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png