Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Eva eu iau Elevit de cand a aflat ca sunt gravida la recomandarea doctorului ...si recunosc ca bag la mancare..mereu mi se face foame,as manca orice
fetele la 2:30 plec si eu spre eco...cred ca ne auzim diseara sau maine dimineata mai sigur..nu stiu la cat ajung acasa. va pup,tineti-mi pumnii stransi sa primesc vesti bune!!

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eva, mie tocmai din acest motiv Nu mi-a dat nici o vitamina. Eu sunt si grasutza (plec de la 72-73 d ekg) si in plus nu am avut greturi deloc. POsibil ca si de aia ai luat atat. Eu inca nu am luat nici un kg, dar nici nu mananc foarte mult. Parca mananc chiar mai putin decat inainte.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Ilia, renunta la sare. mananca cat poti tu de nesarat! In faza initiala si eu am pus pe mine 2 kg, foarte rapid. Am renuntat la sare, si vad ca am dat jos o jum. de kg! Burtica a inceput sa se vada si la mine! Sunt taaaaare mandra de ea!

Eu vitamine pentru sarcina, in afara de acid folic, nu iau, deocamdata, cel putin! In ceea ce priveste tripul test, stiu ca este obligatoriu daca ai peste 35 de ani, sau daca apar ceva problemem la echografii. Eu, voluntar nu-l fac!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Anca, tin pumnii cat se poate de stransi! O sa fie bine! hai repede cu vestile bune!!!!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

NUSHULICA multumesc.
cred ca o sa fac niste peste la cuptor ca de cand sunt gravida nu pot sa mananc carne de pui.

9+

Mergi la inceput

Delphi, Oana, Claudinna, dormiti?

Trezirea!!!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Albinutze-harnicutze foc!
Ilia, draga, esti un adevarat exemplu de optimism!
Bebi, bafta la eco! Eu mai demult cand aveam dureri de masele incercam toate babismele si nimic nu functiona. Daca este carie, numai dr o rezolva. Sfatul meu e sa mergi la dentist in caz de durere si iti pune ceva care e bun in sarcina si trece
Preety, felicitari pt bb!DAca ai chef de lactate, asculta-ti organismul ca probabil ai o lipsa de calciu!
Ignatica, n-am cuvinte sa-ti spun ce rau imi pare! Ai grija de tine!
Sanziana27, visele astea sunt normale in sarcina, arata grija ta pt binele bblului!
Kid, bun vebit printre noi! O odisee minunata!
Nocom, multa sanatate baietelului si ai grija de tine! Mai cere parerea si altui dr in leg cu placenta!Ai grija de tine!
Corrina, si eu am avut un herpes si il frecam cu sare cat puteam si apoi..fond de ten si in 4 zile s-a uscat!!
Anca, tin pumnii pt testul de sapt viitoare!Ia putin optimism de la Ilia!
Monica sa te faci bine!
July si eu dorm pe burta ca o broasca ca e pozitia preferata!!
Hai ca m-am intins la vorba...dar daca ati scris atataaaaaaa

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Of, of, Monica. Doctora m-a vazut o slabatura si a zis sa ia fata vitamine ca asa trebuie. Desi mi-au iesit toate analizele bine, nu sunt anemica!
Dar mi-a zis ca sa nu mananc paine, ca nu am nevoie in sarcina de paine, dulciuri si paste. Dar nu pot, ca mananc mai ales salate, (cu mult mult otzet ) si fara paine nu se poate, nu pot eu! Asa ca am sarit bine de 55kg acum. Nu imi vine sa cred, nu am luat niciodata atatea kg atat de repede! Bine ca sunt inaltutza, am 1,71m. Dar sa iau 5 kg in 14 saptamani este enorm! Nu stiu ce sa zic, nu se vad acum, dar peste 6 luni???
Cu sarea, nu stiu ce sa zic, nu mananc asa se sarat, chiar mi-a iesit carenta de sodiu si doctorita a zis ca pot manca sare.
Nu as vrea sa intrerup acum vitaminele, ca am inceput sa le iau si asta este. Vedem mai departe cat ma fac...

13+

NOI
Asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Eva,
Mie dr. mi-a recomandat eco in sapt.14-16. Am reusit sa ma programez in sapt.14+, i-am spus si mi-a zis ca dupa ce fac eco, in aceeasi zi, sa trec pe la cab. sa-mi dea trimitere pentru triplu-test.
In ceea ce priveste vit., mie mi-a dat tot Elevit in fiecare primele 10 zile din luna (asta dupa ce am intrebat-o eu daca sa iau ceva vit.). Am luat 10 pastile in 12 zile, dupa care cam la vremea la care trebuia sa incep a 2a repriza, s-a intamplat sa-mi fac analizele care au iesit f. bune, iar calciu si vit.c chiar peste limita max. Dupa ce am citit (nu mai stiu pe unde) ca anumite vit. (de ex. vit.A) in exces pot dauna, cu de la mine putere, nu le-am mai luat. ASTA E!

10+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

eva mie dr mi-a zis sa fac TT inre sapt 15-19. eu nici macar rez de la bi-test nu il am inca interpretat, o sa ajung pbabil si la interpretarea asta
eu mai uit sa iau zilnic vitaminele si ma cam mustra constiinta, dar stiu ca dc uit eu ia bb de la mn ca stie ce ii tbuie :-)

14+

puiutz
pui

Mergi la inceput