Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)
Raspunsuri - Pagina 2
ilia_99 spune:
mai fetelor, eu am o pb!! deja se vede burtica... acuma, eu stiu ca la a doua, treia sarcina se vede mai repede, ca musculatura burticii nu mai e la fel, da' chiar de acum?
trebuie sa incep sa-mi iau haine deja.. nu mi se pare ca m-am ingrasat, poate un kg, chiar o sa ma cintaresc miine dimineata, dar cred ca retin apa, ceea ce o sa fie cam neplacut.
7+
monica_dicut spune:
Mai da mult mai scrieti. De azi dimineata ma chinui sa va citesc si abia acum am reusit.
Bun venit noilor mamici si o odisee frumoasa va doresc.
REstul fetelor va nu nominalizez pt ca sigur uit pe cineva.
Eu astazi ma simt mai rau, ma doare din nou capul si am o stare generala proasta...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa
EL NINO
ilia_99 spune:
aaa, monica, bine ca te-am vazut. sa-ti pov ce-am facut aseara. m-am dus glont de la birou la supermarket, am luat cotlete de miel, m-am dus acasa si am facut friptura. am fost foarte incintata de mine, dar cind a fost gata... n-am mincat! mi-era deja greata, asa ca am baut un suc.
ce nervi mi-am facut!!!
nushulica spune:
bineinteles ca n-am putut dormi in liniste ca a sunat telefonul de m-a scos din sarite
freshana ma duc sa modific listutza sa trec si data ta de nastere
beatrice eu fac ciorba in general si la felul 2 pui cu smnatana paste cu pui cartofi la cuptor cu carne, ciuperci cu smantana, legume din astea congelate ba cu carne ba cu peste , crabi din aia congelati dar aia trebuie prajiti si fac mai rar....si a aparut spanacul verde pe piata si fac multa salata cu spanac si ton , pun si boabe de porumb dulce conserve de alea....ma rog cam asta mananc
a si ce mai fac dar aici ma alint deja tochitura moldoveneasca dar doar cu piept de pui nu pun porc, cu branza oua mamaliga
scuze fetelor ca am insirat aici atatea feluri de mancare dar trebuia sa raspund
nocom si eu zic ca ar trebui macar cat iti permite timpul sa stai in pat sa te relaxezi ca sa se lipeasca placenta la loc...nu te poate ajuta nimeni cu baietelul??soacra, mama...sora ceva
monica_dicutimi pare rau ca te simti rau..din pacate mai avem si zile din astea si trebuie sa le induram ca nu avem ce face
bebelushul
Nocom spune:
moni imi pare rau ca te simti asa...pup sa treaca
nushulica nu are cine sa ma ajute cu puiu ca socrii sunt din Cluj, mama e inca tinerica si lucreaza si ea zilnic si in plus sta exact in celalat capat al Bucurestiunlui, ar insemna sa ajunga la mine zilnic pe la 8-9 seara... asa ca mai mult mi-as bate joc d e ea s-o chem... sora n-am, numa vreo 3 frati.... NU zic, barbata-miu ma ajuta dar in perioade critice fi-miu vrea numai la mama (dah s-a obisnuit cu mine 2 ani acasa...) Asta este, o sa trecem noi si peste asta, incet incet. Multumesc pentru grija...
10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
onutzu81 spune:
Faza cu "deja se vede burtica" ma preocupa si pe mine. Si la mine se vede deja cu toate ca sunt la prima sarcina. Celelalte cum sunteti? Oare burtica e de la foamea odioasa pe care o am non stop?
Si ma mai preocupa ceva, daca ati vrea sa ma "indrumati" si pe mine ... Cum va epilati? Eu am un aparat epilator. Am citit undeva ca e de preferat epilatul cu ceara rece nu cu ceara calda. Are vreo importanta chestia asta? afecteaza cu ceva?
mai pun si eu datele pt lista
DN 03.01.1981 UM 18.12.2007 DPN 23.09.2008
9+
atat mai avem
EvaF spune:
Fetelor, i-am raspuns Ancai si la capitolul 19 insa ma repet si in acest nou capitol pt ca nu stiu unde va fi citit, de fapt.
Anca81, o sa iti tin pumnii pt triplul test, insa stai linistita, exista o marja de eroare a acestui test, iti da o idee asupra riscului, dar nu 100%. O sa fie bine, gandeste-te astfel!!!
Doctora ti-a recomandat triplul test datorita dimensiunii pliului nucal sau oricum? La bebelina mea pliul a iesit de 1,6mm, deci f bine. Si mie mi-a zis doctora de triplul test -ca oricum se face- dar in saptamana 16-17. Tu cred ca esti in aceeasi saptamana de sarcina cu mine, de ce faci asa repede triplul test? Trebuie sa faci o ecografie in aceeasi zi sau cu o zi inainte pentru a fi relevant testul, asa ca eu cred ca faci ff devreme testul.
Fetelor, ia spuneti-ne si noua, voi ce stiti? cand v-a zis doctorul sa faceti triplul test? In ce saptamana?
Si inca ceva. Nu mai vorbiti de mancare, please!!! Eu am luat deja 5 kg si sunt doar in luna a patra. Cred ca este de la Elevit si Tardyferon, pe care le iau din prima luna, la recomandarea doctoritei mele. Si voi luati Elevit de la inceput, oare nu exagerez cu vitaminele? Eu nu am avut greturi deloc si a contribuit si acest lucru la elanul asta revolutionar.
Nu dati cu rosii, sunt si eu mai rotunjoara acum!
13+
NOI
Asa creste minunea noastra
monica_dicut spune:
ilia, eu le-am mancat cu mare pofta, dar din pacate reci pentru ca a venit instalatoru exact cand erau gata ...si..si...si .. stiti cum e, exact cand ti-e lumea mai draga... in fine
nushulica, nocom nu mor io din atat iar pt Denisa mea suport orice
Nocom, imi pare rau pentru problemutza ta dar sunt convinsa ca va fi totul bine. Stiu ca e greu sa nu-ti iei puiul in brate dar pentru binele lui bb2, incerca macar o perioada pana se confirma ca e totul ok. Fii optimista.
oana, claudinna, pe unde umblati? Mi-e dor de voi
ancutza, bafta la eco. Sa ne tii la curent o sa fie bine o sa vezi
Ce mai stiti de dyanira????
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa
EL NINO