Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)
Raspunsuri - Pagina 18
voicu_bebi spune:
da alinushca depinde de cum se poarta si dr..daca stie cum sa se poarte..oricum cred ca in cel mai scurt timp am sa schimb doctorul..nu stiu dar aseara parca nu avea nici un hef sa ma consulte sa vorbeasca cu mine...intai sa vad ce zice si beta hcg..
fete ziceti-mi de ecografia endovaginala...ca am intrat pe net la o clinica de la noi din oras ...si vreau sa-mi ziceti daca doare sau ii face rau lu bebe si cum este ecografia...ca pana la urma fac endovaginala...
cred ca nu mai dorm pe burta
cred de aceea m-a durut ..
va pup ma duc sa imi fac niste cereale cu lapte ...ca nu am mancat nimic

Anca..viitoare mamica 

anis spune:
nu e recomandat sa se doarma pe burta deloc, pt ca oxigenul ajunge mai greu prin arterele uterine,din cauza presiunii create.
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
JulyMorning spune:
Anca81 iti tin pumnii!!
. In cate saptamani vei fi luni? In cat timp vei primi rezultatele la TT?? Eu am preferat amnio pentru ca mi s-a parut ca as fi pierdut timpul sa ma fac si TT si apoi amnio... plus ca pana la urma TT da probabilitati, macar amnio e diagnostic!!
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
anca81 spune:
Anca, eu am facut o eco transvaginala in saptamana 6, practic prima data cand am mers la medic pentru confirmarea sarcinii mi-a facut transvaginala pentru ca am uterul retrovers si nu a vazut bine la ecografia normala. Nu doare deloc, a pus un prezervativ peste sonda, a dat-o cu gel si mi-a introdus-o in vagin. Nu doare (sonda e subtire), e doar putin ciudat. S-a vazut foarte bine sacul gestational si corpul galben de sarcina.
JulyMorning luni voi fi in 15 saptamani. Eu sunt din Baia Mare, aici nu prea cred ca exista medici care fac amnio si oricum nu m-as duce la un medic care sa nu aiba experienta de minim 50 amniocenteze/an. Fac totusi TT si apoi in functie de rezultate, am sa merg la Cluj sau in Bucuresti. Medicul meu mi-a recomandat sa stau linistita ca 3 mm e totusi OK si vedem dupa TT ce se mai intampla.
digeka spune:
Codruta, mmmmm, vreau si eu covrigi din aia buni
Noi vara cand mergem la mare in Mangalia, ne delectam cu din aia cu mac - astia sunt? Sunt super buni!!
Pe la noi nu sunt din aia, ci doar asa mici de tot, uscatei
Si cu niste laptic, vaaaaiiii
Nu dati in mine, va rog![]()
8+
Codruta27 spune:
Ancuta, durerile de burtica, de facpt pe sub burtica sunt normale la prima sarcina! Mi-a explicat ginecologul asta, ca si pe mine m-au chinuit pana pe la 7 saptamani. E semn bun!
Despre dormitul pe burtica nu stiu ce sa-ti zic, pentru ca mie nu imi place. In ceea ce priveste pozitia de dormit, recomandat este pe partea stanga! Dar asta cand creste bebe. Pe dreapta iti apasa pe ficat, si nu e bine, iar pe spate obtureaza vena cava. Oricum nu trebuie sa ne facem griji, pentru ca vom simti un discomfort, daca ne com intoarce involuntar in somn, si ne vom trezi pentru a ne indrepta pozitia! Are DD grija de noi si de bbeii nostri, nu trebuie sa controlam asa, chiar tot!!![]()
10+
Bebe mic
JulyMorning spune:
anca81 hai ca tre sa fie bine si pentru noi.... o sa vezi, ca singura problema care va rezulta de aci, vor fi niste copilasi foooooarte rasfatati si pupati in fund, la cate emotii ne-au dat. Al meu asa zice, ca e un copil special si trebuia sa faca si el niscaiva nazuri
.
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
Codruta27 spune:
Digeka, imi pare tare rau ca ti-am facut pofta! Hai ca iti arunc cu prastia un covrig!!!!Sau mai multi!
Pupici apasati!
10+
Bebe mic
andreeaUK spune:
Buna dimineata fetelor.
Am fost si eu la doctor ieri, m-a cam suparat si nu sunt deloc multumita de el. Credeam ca o sa fac un eco mai detaliat dar s-a uitat la mine 5 minute si a zis gata, totul este bine. Il tot intreb de eco morfofetala si testurile de care am tot citit si imi spune sa nu imi fac griji ca sunt tanara si ca eco morfofetala o sa il fac la 18 sapt. La 14 sapt de sarcina numai la eco de la 7 sapt mi-a spus si mie lungimile copiilor etc. Imi pare rau ca ma plang, stiu ca nu este o problema serioasa dar stiu ca cu voi pot sa discut orice. :*
Nu am aflat nici sexul copiilor, mi-a spus ca la gemeni este mai greu pentru ca nu prea au spatiu sa se miste etc si ca probabil dupa 20 de sapt o sa aflu si sexul. Deci cred ca o sa fiu ultima pe listuta cu carucioarele.
In afara de astea sunt programata la cercalj marti si imi este putin frica.
Voicu-bebi, ma gandesc la tine si imi doresc sa fie totul bine si bebe sa fie bine si sanatos acolo la tine in burtica.
Va pup pe toate, o zii buna va doresc.
Andreea
14+