Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)
Raspunsuri - Pagina 17
voicu_bebi spune:
fetele haideti ca am sosit acasa..am facut beta hcg la sange...si noroc ca rezultatul il primesc luni sau marti si mai repet o data analiza si saptamana viitoare...eu vreau sa va zic ca eu simt ca e bebe in burtica nu stiu eu asa simt si pace
cu toate ca nu se arata la ecografie..dr a zis sa mai fac o ecograie saptamana viitoare..o sa vedem . nu va zic ca si sotul saracutul e ingrijorat ,nu prea arata el dar eu stiu ca e..nu vrea sa ma vada asa suparata il inteleg asa cum ma inteleg si pe mine dar sunt sigura ca va trece si aceasta perioada . o sa fiu mai puternica si am sa lupt pt bebele meu...am zis sa nu ma mai gandesc la lucruri rele.
fetele va multumesc la toate..ca imi sunteti alaturi .
credeam ca nu era in regula cu utrogestanul..dar m-am linistit
..
alinushca..da sa stii ca m-a durut rau cand m-a controlat cu degetu' si de aceea si picaturile acelea...
acum a simt bine...numai ca azi-noapte m-a durut rau sub burta ovarele asa cum sunt durerile alea la ciclu...avea legatura ca am stat pe burta si de aceeea sa ma fi durut? ca pe urma cand m-am intors pe o parte nu prea ma mai durea...offf ce sperieti mai trag
Anca..viitoare mamica 

anis spune:
musettepink vezi ca dr e plecat din tara saptamana asta.
Culmea e ca da am cazuri in familie de gemeni...dar sper sa nu ma loveasca tocmai pe mine gena familiei
..ca 2 sugari si inca 2 biberonese e prea mult...![]()
freshanana la cmbinatia pizza cu cartofi prajiti nu ma gandisem,...![]()
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
preety spune:
Buna dimineata albinutelor vrednice. Ma chinui de dimineata sa recuperez ce s-a mai scris si abia acum am reusit. 
JulyMorning si Felicic si eu stau langa Piata Norilor, deci tot vecina cu voi!!!
Anca, Beta HCG iti arata sarcina in evolutie si chiar varsta sarcinii. La interpretare trebuie sa iti apara niste intervale de timp (ex. 4-6 sapt, 6-8 sapt.) in care sunt inscrise valorile normale ale HCG. Dupa test iti poti da seama in ce interval te inscri si deci si varsta aproximativa a sarcinii. Oricum e bebe mic inca deci fa-ti analiza linistita si nu te mai gandi la prosti! 
In alta ordine de idei, eu de cand cu bebe mic nu mai beau cafea... prin urmare tensiunea mea de vreo sapt incoace este max. 10 cu 6. Extrem de mica in comparatie cu valorile mele normale... Acum va intreb eu pe voi, cafea dauneaza lui bebe, dar tensiunea mica??? Ce as putea sa fac in sensul asta?
bebe de 6+
anis spune:
FETELE CARE DESCHID CAPITOL NOU...puneti rimul mesaj de deschidere ceva scurt..gen ...MAMICILE DE TOAMNA...si de abia al doilea mesaj listuta....
Ca sa apara mai multe raspunsuri atunci cand vrei sa raspunzi si tu..ca listuta ocupa spatiu.
Eu cand raspuns mai ales la ultimele mesaje ma uit jos dupa chenarul unde scriu eu raspunsul..dar listuta taie din raspunsuri.
Si avusesem rugamintea sa fie trecute si fetele mele ...in dreptul meu.Vad ca nu s-a intamplat.Daca primesc si eu parola le trec eu.Si cred ca e o idee buna s atrecem si la celelalte si fratiorii surioarele...
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
JulyMorning spune:
anca81, imi pare rau, stiu cum e... si eu sunt cu amenintare de avort (de fapt decolare de placenta), d-aia am si fost internata in spital si acum am de stat cel putin3 sapt in pat 
De ce nu ai facut bi-testul atunci, la 12 sapt cand ti-a masurat si pliul? Nu ar fi fost relevant? Dry testul asta de l-am facut eu e un fel de bi-test/TT (naiba sa le ia, ca mai mult dau dureri de cap). As fi vrut sa fac biopsie de vilozitati coriale (asemanatoare cu amnio, doar ca ia o mostra din placenta, nu din lichidul amniotic), dar nu s-a putut, pentru ca placenta e pozitionata fundic si riscul ar fi fost prea mare... asa ca si eu is cu nervii cam intinsi... reusesc uneori sa ma mai linistesc si incerc sa nu ma mai gandesc. Ca oricum nu ajuta cu nimic sa ma mai agit, mai ales cu decolarea asta de placenta... mai rau as face..
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
JulyMorning spune:
preety bravo, vecinico
Te luam si pe tine la plimbat catzeii cand ne adunam ![]()
_
Fasolica de S14+
preety spune:
Sunt totalmente pentru ... mai ales ca avem parcul afara!!!
Dar pana atunci tre sa rezolv problema cu tensiunea si cu somnul pe care nu mai reusesc sa-l stapanesc
. Imi vine sa pun capul pe masa la birou!!!
bebe de 6+
alinushca spune:
mai Ancutzo, eu ador sa dorm pe burta. Dar nu o mai fac inca dinainte de a confirma testul sarcina. Tu nu simti o jena cand stai pe burta? La mine a fost primul semn de fiecare data cand am ramas insarcinata. Ca nu mai imi placea sa stau pe burta. Mai bine dormi intr-o parte si ii lasi loc si lui bebe sa stea confortabil. Nu stiu ce sa zic cu controalele. Nu mi s-a intamplat niciodata nici sa ma doara si nici sa curga ceva... sigur a depins de mana doctorului daca a fost mai mult sau mai putin neplacut. Dar in general doctorii la care am fost au maini foarte usoare de nu am simtit chiar nimicutz. Succes la HCG!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+
anca81 spune:
JulyMorning, doctorul meu mi-a spus sa stau linistita si sa fac doar TT. Acum tot aia e, triplu, dublu ... luni fac si ecografia si testul. Sper sa ma ajute DD!
JulyMorning spune:
preety poti bea linistita o cafeluta mica dimineatza, despre ceva efecte adverse se vorbeste cand depasesti 3 cani pe zi, ceva de genul. Daca mai pui si lapte in ea, numa' buna sa te amageasca ca nu mai itie somn ![]()
Mai, eu inca mai dorm pe burta, ceva mai putin si cu un crac ridicat sau ancorat pe al meu. Cel mai mult ma deranjeaza sanii, nu burta neaparat. burta ma jeneaza mai tare cand e si vezica plina. Mai important ar fi ca dupa 3 luni si jumatate - 4 luni sa nu mai dormi pe spate, pentru ca sarcina creste si incepe sa apese pe intestin si ce artere mai sunt pe acolo... si afecteaza inclusiv oxigenarea bebelului cica...
_
Fasolica de S14+