Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)
Raspunsuri - Pagina 16
JulyMorning spune:
Neatzaaaaaaaa!!!
Anca ufffffffffff, sper ca te-ai mai linistit, macar un pic... chiar daca doctorul nu ti-a dat un raspuns ferm, sa te linisteasca, faptul ca ai uterul marit e un semn bun. Incearca sa te relaxezi (stiu ca suna usor de zis, mai greu de facut) pentru ca din pacate nu prea ai ce face, decat sa astepti. Natura asta tre' sa isi urmeze cursul si bebe creste in ritmul lui, asta e... momentan nu vrea sa isi arate moaca de mormoloc.
Vorbeste cu noi, doar vezi ce dragutze suntem ![]()
felicicsa-ti traiasca fiara, sunt frumusei foc fox-terrierii. Eu am schnauzer urias, are "doar" vreo 50 de kile micutzul
. Momentan eu nici macar in fatza blocului nu mai pot iesi cu el, al meu il scoate si dimineata si seara. Si saracutzul e tare cuminte in timpul zilei, doarme la picioarele mele tot timpul.
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
zambetmic spune:
anca, da e normal sa se scurga pastila ... si eu patesc la fel, tre sa schimb cel putin 3 tampoane pe zi (din alea subtiri)
si eu vroiam gemeeeeeeeeni, dar e doar unu, nu-i nimic, bun si ala, sanatos sa fie ![]()
guguloi 8+
alinushca spune:
Anca, si tu iei o singura pastila o data. Eu iau 2. Sa vezi atunci scurgeri!
Credeam ca te duci la doctorul tau ca sa iti faca eco transvaginala. La care sa se vada sarcina.
HCG-ul arata DOAR ca este o sarcina si ca avanseaza, dar NU iti poate spune in nici un caz ce varsta are. Daca ar fi asa de usor sa dai o picatura de sange si sa iti spuna in cate saptamani esti crezi ca s-ar mai face atatea ecografii? Valorile HCG-ului variaza foarte mult de la femeie la femeie, de la sarcina la sarcina in aceeasi saptamana.
In plus, HCG-ul este secretat majoritar de placenta lui BB asa ca el nu arata neaparat daca bebe mai e pe acolo. Ceea ce vreau sa zic este ca tot la o ecografie trasvaginala vei afla mai multe despre varsta sarcinii. Cam nasol ca a iesit cu sange. Chiar asa rau te-a durut?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+
anca81 spune:
Anca, iti tin pumnii sa fie bebe bine. E normal sa curga utrogestanul asa, si eu iau 2 - dimineata si seara - si folosesc tamponele de zi. Incearca sa-l o pui inauntru cu 1-2 ore inainte de a te ridica din pat dimineata iar seara chiar dupa ce te-ai culcat.]
In alta ordine de idei, a mai avut cineva pliul nucal de 3 mm (in saptamana 12+5)? Va rog raspundeti-mi si mie ca de 2 saptamani sunt moarta de frica, nu sunt buna de nimic.
digeka spune:
Neata burtici!
harnicute de zor

E buna
, mercik Teo
Anca bebi, ce sa mai spun eu cu 6 utrogestan/zi, cate 2*3 ori, sa mai continuu??
Deci e normal, pentru BB le rabdam pe toate

8+
musettepink spune:
Anca iti tin pumnii la beta hcg.Eu zic ca aceasta analiza iti arata exact in cate saptamani esti si in functie de ce valoare iti iese dr isi poate da seama daca se poate vedea sarcina la ecografie sau nu.La mine prima data chiar la ecografie intrvaginala sarcina nu s-a vazut iar cand am facut betahcg dr mi-a zis ca deocamdata e prea mica sarcina si nu se vede decat daca depaseste o anumita valoare.Asa ca fugi la analiza!
Anis gemeni?!?! ai rude in familie care au gemeni sau cum ?eu iti tin pumnii sa fie gemeni daca tu asta iti doresti!Cand mergi la dr?
fetele sunt bine?
Cine spunea ca pana acum nu s-a ingrasat deloc?Azi mi-am luat inima in dinti si m-am cantarit si surpriza nici macar un kg nu am pus pe mine?e normal asa? Parca mai era cineva care zicea ca nu s-a ingrasat?
Va pup pe toate si va doresc o zi usoara!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
13+
JulyMorning spune:
anca81 mie la masuratori mi-a iesit pliul nucal 3 mm la 11s si cateva zile. Am facut dry testul in aceeasi zi si a iesit cu risc crescut de sindrom down (1/95). Peste aprox 2 sapt o sa fac amnio. 3 mm nu e catastrofa, e la limita superioara. Unii medici recomanda repetarea masuratorii inainte de 14s, e posibil sa scada. Poate stii ca am fost internata (daca ai citit pe aici), la externare mi s-a facut o eco si medicul s-a uitat si la pliu (aveam 13s+5z) si era cam de 2mm... dar eu tot fac amnio.
daca te mai pot ajuta cu ceva.. sunt pe aici 
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
freshanana spune:
buna dim
anca ma bucur ca totusi dr ti-a dat ceva vesti mai bune decat restul drilor. si eu patesc la fel la ctrl pe masa, imi curg cateva picaturi de sange. pbabil e colul mai sensibil sau stiu eu ce o fi ...
anis azi imi comand o pizza cu cartofi prajiti ca imi afcusi pofta. sau dc nu o sa il rog pe sotz sa imi fac o portie de cart. si mie imi plac cu telemea rasa peste.
celelalte mamici si burtici
o zi buna
14+
puiutz
pui
anca81 spune:
JulyMorning luni fac TT iar in 7 zile am rezultatul. In functie de rezultat, fac si amnio daca e necesar. Sunt oricum la pamant, pe langa faptul ca ma confrunt cu o iminenta de avort din saptamana a 8-a (acum sunt in 14) cu contractii si dureri groaznice de uter (am stat in pat 5 saptamani) a aparut si chestia asta cu pliul nucal. Sunt groaznic de deprimata si plang din orice. Vreau sa treaca totul odata si sa mi se confirme ca bebe e OK.
Codruta27 spune:
Neata, dragute mamici!
Anca, te stresezi si te agiti inutil Ii faci rau lui bb mic, prea mic sa se arate inca! Cand ai avut ultima menstruatie?
Mamicile noi, bine ati venit! Sa evti o sarcina usoara si frumoasa! Ca norocoase suntem cu toatele!
Fetelor, dispar juna` de ora din peisaj! Ma duc sa-mi cumpar covrigi!Nu mai pot de pofta!
Va pupez!
10+
Bebe mic