Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)
Raspunsuri - Pagina 15
anis spune:
ce fac burticile??
Bai ce misto ca va intalniti, ce as veni si eu.Dar cum eu bantui pe la Breaza, va astept pe voi pe la mine.Care merge spre munte ...sa treaca si pe aici...bagam un gratar , o salata cev...pe bune...Cat despre mine, sunt ok, m-am mai refacut,inca nu am ajuns la dr, pt ca dr bantuie pe la conferinte asa ca a ramas pe saptamana viitoare..eu sper si zic ca va fi bine...asa cred.
Acum va citeam cu pizza...e..eu am poftit la cartofi prajiti cu branza rasa...bine nu eu...ci bebe...asa ca acum prajesc cartofii..daca am facut pofta , sorry..da sper ca aveti ceva cartofei prin casa..si asa facem grup ![]()
va pupik pe burtici si aveti grija de voi
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Am uitat sa va zic ceva...scriu aici ca sa ramana pana aflu...
Eu simt ca ar fi gemeni..asa am intrebat la prima eco..habar n-am de ce...mama mia 4copii..vb si scriu singura deja
..dar daca e unul e baiat..scriu ca sa vad..cand o sa aflu daca ma insel..
pupiciiiiiiiii
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
khristin spune:
Felicitari si bun venit noilor gravidutze 
Ignatica, imi pare asa rau pt. ce ti s-a intamplat, stiu ca totul suna de prisos, insa sper sa iti gasesti forta interioara si sa mergi mai departe 
Am fost si eu azi la doctor in sfarsit, si a incercat sa-i prinda bataile inimii, l-a inceput nu prea prindea inimioara bebeului, ceea ce mi-a dat ceva emotii... dar pana la urma a reusit
...150 batai/minut
....ce sunet placut urechilor ![]()
Va pup gravidutzelor 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
teomaria spune:
'neataaa, burtici!Ce faceti??!!Hai sa va pregatesc o
sau o
pana va treziti si ne mai adunam 
Acutza, ne gandim la tine si sper ca esti bine; te asteptam cu vesti
Parca au mai venit vreo doua fete (imi scapa numele); le urez bun venit si sarcini usoare cu bebei sanatosi!!
Bafta celor care merg azi la eco, asteptam vesti detaliate...
khristin, felicitari pentru inimioara (pune la semnatura cate saptamani ai ca sa ne fie mai usor sa asociem ce spui cu varsta sarcinii)
anis, tu chiar vrei gemeni??!!
Nocom, ai grija cu placenta dezlipita si cu ridicatu copilasului; ma mir cum de nu ti-a dat repaus total la pat...in locul tau , nu m-as risca; ai grija de tine.
freshanana, cumintica in pat in continuare, daaaa??!!
ilia_99, si la mine se vede bine burtica de la 6-7S (cred ca e normal la a3a sarcina); si de simtit bebele miscand am auzit ca se poate de pe la 14-16S (la noi)
monica_dicut, sper ca ai dormit bine si azi o sa ai o "stare generala"(ca sa te citez)mai buna
onutzu81, nu stiu ce sa-ti zic de epilat (eu folosesc doar bic);poate te-ajuta fetele
EvaF, stai linistita ca dam noi jos kg.dupa...si eu tot 5 am luat in 3 luni, da' ce sa fac daca mi-e foame
;de la 8 dimineata incepe sa ma roada stomacul ca mi se face rau ...de foame
In legatura cu ecografiile si cu testele (dublu, triplu, etc) eu am de gand sa fac doar ce-mi cere dr. , nimic in plus...A propos de asta, am vazut acum 2 zile la TV. cazul unei mamici care a facut eco morfofetala (la dr.Pop) in luna 7 care i-a spus ca bebelul se va naste cu sindromul Down si 2 luni pana a nascut a fost devastata , iar copilul a fost perfect sanatos (avea 1an deja)si spunea ea sa avem grija la ce dr. mergem.Si cazul unei alte mamici careia la eco nu i s-a depistat nici o malformatie, dar s-a nascut cu autism...concluzia e clara...doar DD hotaraste si stie cel mai bine cum vor fi bebelusii nostri.
La ora 13 merg la serbare la gradi de ziua mamicii; Maria mea mi-a spus c-o sa am un cadou surpriza (nu stie ca eu stiu..doar eu l-am platit
)...dar voi fi fff.surprinsa (ramane intre noi)
Pupici dulci
la toate fetele si o zi superba s-aveti
PS Sambata si duminica predau stafeta la facut cafeluta(sau ce-o fi)![]()
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
voicu_bebi spune:
neatza iubitele mele..
scuzati absenta asta asa de mare am vrut sa va scriu de aseara dar am fost asa de obosita imi picau ochii in gura desomn ce imi era cred ca de la atata consumat...sunt mai bine acuma mi-am mai revenit ca de cat dar tot cu ingrijorarea asta sunt
sa va zic cum a fost aseara la dr meu ginecolog: am ajuns la cabinet afland cu stupoare ca mai era una programata la 7 o data cu mine...dr m-a vazut i-am zis repede ca am programare el ca nu ma vede in lista lui ,eu ca m-am programat..asa in fine am intrat si i-am aratat ecografia aia ...a zis ca nu se vede imaginea de sac gestational sau de embrion..m-a intrebat cum ma simt daca am greturi , dureri de burta..eu am zis ca greturi...el mi-a scris pe foaia aia de reteta sa fac dozare de beta hcg ca doar asa stiu sigur cate saptamani am si ca bebe e acolo...azi acolo vreau sa ma duc.
m-a urcat pe masa aia ginecologica...m-a controlat vreau sa va zic ca m-a durut rau ca niciodata ..si cand a scos degetul de acolo erau cateva picaturi de sange asa rozaliu,cred ca bagase el mana rau acolo,mi-a zis ca am uterul marit , mi-a dat sa iau utrogestan 1 capsula intravaginal una la 12 ore..am bagat una aseara..si azi de dimineata am vazut ca se scursese putin din capsula era asa cremul ala deschis de la pastila e normal?
asa ca uitasem i-am zis si de ce am patit eu ieri cu cabinetele alea...si iar m-a apucat plansul la el in cabinet ..el mi-a zis sa ma linistesc ca el crede doar ca e sarcina prea mica .
acum astept ca la 8 si ceva sa plec sa dau o raita sa ma duc sa fac beta hcg si sa o repet pe urma dupa 2 zile. tineti-mi pumnii sa iasa bine la beta hcg
ziceti-mi si mie la beta hcg cum trebuie sa fie valorile dupa 2 zile..cat de mult marite..ca nu prea stiu..? va pup..scuzati ca m-am lungit atata!

Anca..viitoare mamica 

voicu_bebi spune:
da sincer va zic fetelor..dr meu ginecolog nu m-a linistit in asa fel in cat sa imi zica ca e sarcina normala sau nu...a zis ca poate sa fie foarte mica sarcina si de aceea ,ca poate sa fie sarcina oprita in evolutie sau extrauterina ca e prea devreme sa se vada ca ar fi extrauterina...deci tot in pom sunt..numai beta hcg ma poate salva sa zic asa...dar nu stiu cum trebuie sa fie valoare asta dupa 2 zile ..cat de mult marita ..dublata sau cum? ajutati-ma cu un sfat ceva. va pup. haideti ca ma imbrac si ma pregatesc sa plec pe la 8 si ceva. va pup!

Anca..viitoare mamica 

MommyMagda spune:
la toate'Neatza burticilor!
Anca, din cate stiu eu, dupa 48 ore valoarea trebuie sa fie dubla fata de cea de la prima analiza. Oricum, eu zic sa stai linistita si sa ai rabdare ca sarcina exista , dar e prea mica. DD sa aiba grija de tine!
Trebuie sa fug !
10+
MommyMagda
voicu_bebi spune:
mersi MommyMagda..si eu spre sa fie bine..si ca Dumnezeu va avea grija de mine si de beb ...imi doresc asa de mult copilul acesta mai mult ca orice...
fetele e normal sa se scurga asa din capsula aia care o bag intravaginal ceva asa crem cum e capsula aia de utrogestan?
va pup.
Anca..viitoare mamica 

felicic76 spune:
neata burtici!

voicu_bebi: in sfarsit, deci? te-ai lamurit? este sarcina, stai linistita acum si fa hcg, nu ti se marea uterul daca nu era sarcina. si acum mai fa ceva: palpeaza-te deasupra lui fofo, nu simti tare? ala-i uterul marit, stai linistita ca bb este acolo, nu aveai simptome de sarcina daca era altceva. Mai grav era daca nu le aveai, eu nu am greturi nici acum si ma intrebam daca sunt sau nu(am mai facut un test cand aveam 5 sapt
)
july-morning: fiara mea la fel, nu intelege de cenu mai haladuim in parc, acum doar jos in fata blocului si atat. eu am fox terrier sarmos, un dreaq de caine, l-am dus la dresaj, degeaba, este intr-o ureche rau, tu ce ai?
apropo, eu as vrea sa am greturi la cafea si tigari, dar nu, hai ca o rez cu cafeaua, beau fara cofeina, dar cu tigarile? voi cum v-ati/va lasati? nu ma luati cu ambitia etc. ca la mine nu merge, eu sunt inraita rau.
6+
felicic76 spune:
anis: eu am intrebat la a doua eco, daca sunt gemeni, doctorita s-a uitat la mine sui, ceva de genul "nu stii ce vorbesti" si mi-a zis, ca nu, este unul.Daca aveai gemeni aflai pana acum, nu? sau pot sa mai sper si eu?