dr. Codrut Tutu -acupunctura
Raspunsuri - Pagina 5

AniaMaria spune:
Dupa cat timp te programeaza dr. Tutu? Trebuie diagnostic, sau el vede ce trebuie tratat?

andru_mami spune:
eu nu am probleme de infertilitate .am probleme cu copilul care sufera de paralizie cerebrala iar in urma consultatiei la dr. codrut tutu care ne-a garantat ca o sa se faca bine ,copilul e mai energic da sincer nu stiu ce sa cred despre el
.mi-e frica sa nu ne amagim degeaba .astept o parere ,un sfat.

maria08 spune:
andru mami: Imi pare sincer rau pentru diagnosticul pus!! Cat despre acest dr. ....eu am fost la el aproape 2.5 luni in care am facut naveta C-ta - Buc. Acum pot spune ca am facut degeaba acest efort....m-am intrebat tot timpul daca nu cumva ar putea fi vreun sarlatan avand in vedere conditiile de lucru ( diagnosticare ) raportate la pret. Sunt totusi persoane care spun ca au avut rezultate, probabil ca depinde de fiecare organism in parte.
Iti doresc ca in cazul vostru efectele sa apara cat mai repede si copilul vostru sa se simta mai bine!
Daca iti activezi pm poate mai vorbim. Numai bine!!

dicirstea spune:
A incercat cineva sa mearga si la cabinetul pe strada Visarion (CENTRUL DE ACUPUNCTURA SI HOMEOPATIE)? E in zona Piata Romana si functioneaza de pe vremea lui Ceasca. Stiu ca acolo mergea bunica mea acum 20 ani. Dar pana nu am avut nevoie nu m-a interesat, iar acum nu mai am de unde sa o iau pe bunica...Am vazut ca exista si un INSTITUT NATIONAL pentru MEDICINA COMPLEMENTARA si ALTERNATIVA , cu sediul pe langa spitalul Panduri. Mi s-ar parea mai serioase, dar fiind "de stat" nu stiu cum sta treaba cu serviciile si cu asteptarea.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 18
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

mychydutza spune:
matusa mea a fost diagnosticata acum vreo 5 ani, cu meningiom cerebral, greu de operat fara garantzia ca operatia va avea succes . in disperare de cauza, a apelat si la medicina alternativa si a ajuns la acest doctor. face acupunctura si ia tincturi de atunci si se simte foarte bine. a facut un RMN acu doi ani si tumora se micsorase. anul acesta l-a repetat si se pare ca a mai crescut. oricum, avand in vedere ca are si o varsta, si problema ei, si faptul ca a trecut printr-o perioada extrem de tensionata si grea, se simte foarte bine.
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

dicirstea spune:
mychydutza, sa inteleg ca se deplaseaza cineva acasa la matusa ta? Pe mine chiar asta ma intereseaza, pentru un AVC, semiparezane, deplasabil.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 18
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

andru_mami spune:
multumesc pentru raspuns maria08 .si noua ne-a dat tincturi si ii dam in fiecare zi da sper totusi sa dea un rezultat cat de mic .am fost destul de surprinsa cand am vazut cabinetul si m-a surprins iarasi diagnosticarea .ma asteptam la altceva pe bune .sper sa dea rezultate si in cazul tau intr-un final si nu te da batuta .speranta moare ultima .daca vrei sa vb mai des ma poti contacta pe mes .

andru_mami spune:
mai eu am vorbit cu cineva care avea copilul tot asa bolnav si a zis ca dupa cateva sedinte la dr.tutu copilul a inceput sa stea singur in fund si sa vorbeasca.noua inca nu ne face sedinte ca nu prea are stare copilul.da totusi el era foarte sigur pe el ca ne poate ajuta,a fost foarte convingator.ce sa zic ,decat ca asteptam minunea .sunt argumente si pro si contra .

andru_mami spune:
dar cele care au luat tincturi de dr.codrut tutu nu au fost deloc curioase sa vada ce contin ele ?ca as putea sa va spun de ex. ce contine tinctura TONIC CEREBRAL.nu va roade curiozitatea sa stiti ce beti?priviti:SUNATOARE;IENUPAR;CORIANDRU;COADA-SORICELULUI;SOC;ROINITA;CIUBOTICA-CUCULUI;MENTA;RADACINA DE PIR;PADUCEL;SANZIENE;IARBA DE TALPA-GASTEI.oare chiar credeti ca astea fac minuni ?eu deja mi-am schimbat parerea radical .seamana a sarlatanie fetelor.

noname spune:
Buna fetelor!!!
Eu am Cm neregulat si am fost la domnul dr pt acupunctura si tincturi.
Mie nu mi se pare normal sa dea cam la toti pacientii acelasi tratament. De exemplu mie pt reglarea menstruatiei mi-a dat ;
Tonic cerebral, endocrin si revitalizant, si am inteles ca da cam la toata lumea aceleasi tincturi, nu in functie de diagnostic.
Tinctura endocrina contine: iarba de cicoare, frunza de urzica, papadie, coada soricelului, patlagina, galbenele, frunze de mesteacan.
Voi ce parere aveti fetelor de acest medic?
Voua ce tincturi v-a dat?
Va astept cu raspunsuri!!!
Vreau si eu sa fiu Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png