Durerea unei pierderi de sarcina (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ignatica, draga mea, e greu de inteles de ce se intampla asa, cand treci printr-o astfel de incercare si, din pacate la tine e a doua oara. Dar eu cred cu tarie ca in toate este un motiv, nimic nu e intamplator, numai ca noi nu putem sa intelege inca, sau poate nu reusim niciodata sa intelegem. Ma gandesc ca Dumnezeu iubeste copiii si El si-ar dori ca toate femeile sa isi doreasca sa fie mame. Daca o femeie care si asa nu isi doreste copii va pierde o sarcina (si asa nedorita), cu siguranta ca nici in viitor nu isi va dori, va uri si mai mult ideea. Dar asa, daca ramane gravida, exista o sansa sa pastreze copilul si, devenind mama, sa simta sentimentul asta extraordinar si sa isi doreasca si altii. Mi-e mai greu sa imi explic exact de ce ni se intampla noua astfel de lucruri, adica femeilor care isi doresc atat de mult sa fie mame. Dar vezi tu, uneori ma gandesc ca lucrurile astea te schimba ireversibil. Eu simt asta la mine. Te uiti cu alti ochi la o persoana care sufera, la un copil bolnav sau handicapat... In fine, nu pot sa spun ca astea sunt motivele, dar vreau sa zic ca, si daca unele lucruri ni se par inexplicabile si ne doare, eu cred ca Dumnezeu are motivele Lui sa ne dea si astfel de incercari.

Fetelor, ma iertati daca va deranjeaza vreodata ce scriu, uneori nici nu stiu ce sa scriu si ce nu, nu vreau sa va supar si eu pe langa toate durerile voastre, dar daca nu pot sa scriu ce gandesc, atunci nu ar avea rost doar sa scriu doar minciuni, sa ma prefac.

Cristina 26
Ingrid a crescut asa mult... si e o frumoasa. La varsta asta cred ca e distractia in toi la voi in casa! :-) Sa va traisca si sa fie fericita toata viata.

Danangi, sper ca esti bine, vad ca nu ai mai scris...

Pupici la toate, o zi de 8 martie plina de caldura si iubirea celor dragi.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

As dori sa felicit toate femeiele de pe pamant, pentru ca au avut, si bineinteles ca mai au putere sa faca asa incat sa existe miracole pe Terra !!

http://www.youtube.com/watch?v=DDX3fXPALVA&feature=related

va pup pe toate luptatoarelor!!!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

de ZIUA FEMEII!!!!(ca nu e ziua mamei, ca de fapt e a femei) va doresc la toate sa aveti parte de liniste sufleteasca, de multa sanatate, la cele gravidute sarcina usoara, la cele care stati sa nasteti nastere usoara, la cele care sperati sa doresc din suflet mult noroc, la cele care suferiti nu uitati ca speranta moare ultima, la cele care aveti bebei sa va traiasca sa va bucurati alaturi de ei, va pup tare pe toate sufletistele mele luptatoare!

PTR VOI http://felicitari.acasa.ro/8-Martie/De-8-Martie-iti-doresc--259.html

cristina26, am vazut pozele, deja face 7 luni....e fetita mare ce mai, sint superbe pozele vrem si noi sa facem in studio, sotul meu zice ca alea de acasa sint mai naturale...eu vreau neaparat sa facem in studio merci de aprecierile la poze

consi, merci mult de aprecierile la poze, bafta mare sa iasa bine analizele, ma bucur ca ai ramas printre noi si scrii aici

laura, david deja se ridica de tot ce prinde, azi incerca sa stea singur in echilibru, mai cade, mi-e o frica de mor.. poate tu nu esti sigura de ochii lui thea, da io sint

cristy, ce putin mai ai, merci mult de aprecieri la baietii mei,abia astept poze cu ai tai baieti, nu pui poze cu tine gravida?

un weekend frumos sa aveti si daca merge cineva in 9 va rog eu din suflet spuneti o rugaciune si ptr ingerul meu din cer!
va pup tare

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

8 Martie, cu drag

(un pic de optimism)
Afara e soare, soare sa iti fie si in inima...
Afara canta pasarile, fredoneaza si tu cu ele!
Florile zambesc in mii de culori, zambeste si tu cu ele!

Primavara a sosit, primeste-o si tu cum se cuvine
cu un zambet
cu bucurie
cu emotie.

(un pic de sinceritate)
8 Martie nu e o zi ca oricare alta, e o sarbatoare in cinstea acelor fiinte frumoase, gingase, ambitioase, dinamice, emotive, calde, dulci, intuitive, puternice, rasfatate, deschise, jucause... care ne fac viata mai frumoasa.

Iar acestor persoane speciale, le doresc ca ziua sa le fie mai senina ca infinitul, sa fie iubite si rasfatate peste masura, apreciate din tot sufletul si nu in ultimul rand...

La Multi Ani, flori ale primaverii!

(un pic de realism)
O sa vi se para poate ca sunt prea multe metafore, comparatii, epitete... dar e doar o iluzie! De fapt, sunt prea putine, si de prea putine ori am spus
LA MULTI ANI!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

ptr. toate! Mamici si in mod sigur, viitoare mamici

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze ... mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

LA MULTI ANI!Sa aveti parte de o zi minunata ,sa primiti cat mai multe flori si sa fifi iubite!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

LA MULTI ANI, fetelor, O zii minunata va doresc si cite un buchet de
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Azi de ziua femeii va doresc www.youtube.com/watch?v=cvD4NZJ-kh4&feature=related" target="_blank">La MULTI ANI!! Nu uitati ca sunteti cu toate minunate!!!!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

CE de flooori !!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

LA MULTI ANI !!!
Dragi fete, sa nu uitam ca si bucuria, face parte la fel ca si tristetea, din viata noastra a tuturor. Asa ca, bucurati-va si mai uitati de tristete, macar www.youtube.com/watch?v=xNgZLFyBU-s&feature=related" target="_blank">AZI.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput