*Gravidute&Mamici de IASI* (34)
Raspunsuri - Pagina 14
ralnied1 spune:
hello!
week-end placut va doresc!
ne auzim mai tarziu...
Monica, sa-ti traiasca tatal ani multi si sa fie sanatos!
Diana, mie cel mai mult imi place capodopera Raisei
... Si cornurile alea tare bine arata. La tort nu ma pot pronunta, ca nu se vede prea clar. Da' presupun ca a fost bun.
Alina, drum bun!
Oana, nu vrei sa ma infiezi si pe mine, sa am atatea torturi de ziua mea? ![]()
Stefania, multumim de noutatile legate de voi! Si... stii ceva? Sa nu cumva sa indraznesti si tu sa intri in butoi, da?
mihamora spune:
Neatza!
Multumim pt 
Alynta - sedere placuta la aer![]()
Simo - am citit si eu povestea, e f frumoasa.
Noi stam prin casa,nu facem nimic...
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Noi stam prin casa,nu facem nimic...
esti cumva in butoi, Michelle, sau mi se pare mie?
slimatei spune:
Celia multumim de ganduri
fetelor ce vroiam sa va intreb ..cine vrea vsa ma ajute ..daca vrea cineva sa intrebe cand merge prin policlinica sau nustiu unde...la spital.. daca vrea sa se intereseze cam cat costa o operatie de hemoroizi..?in jur de cat? va multumesc..
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
slimatei spune:
ralnied, mihamora..multumim si voua de gnaduri ..si tuturor caci sunt sigura ca v-ati gandit la noi 
..doar ca nu m-ati nominat [va pup] si va multumesc ca ma faceti sa ma simt ca acasa.. cateodata imi lipseste atat de mult....![]()
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
danyelle005 spune:
ttp://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
am vrut sa pun niste poze dar n-am reusit
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Stiu ca sunt experiente si experiente...Sincer eu ma felicit pentru alegerea facuta! Miha stie ca vroiam natural, dar ma bucur ca m-am razgandit. Prietena mea a nascut natural, ffff usor, DAR a taiat-o ca naiba, a cusut-o si mai ca naiba, s-a suprainfectat, taiat din nou, cusut din nou, antibiotice incompatibile cu alaptatul, muls, copil pe lapte praf.... Sa nu mai spun de cate cazuri de copii iesiti aiurea...Oricum, am ajuns la spital cu contractii din 10 in 10 minute si dilatatie 0. M-as fi chinuit groaznic. Si pentru ce?

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by slimatei
fetelor ce vroiam sa va intreb ..cine vrea vsa ma ajute ..daca vrea cineva sa intrebe cand merge prin policlinica sau nustiu unde...la spital.. daca vrea sa se intereseze cam cat costa o operatie de hemoroizi..?in jur de cat? va multumesc..
Cu laser,in jur de 18 milioane.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by danyelle005
ttp://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
Lipsea in "h" din fata. Dar nu ai nici o poza in album.Poate nu l-ai facut publice.