*Gravidute&Mamici de IASI* (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by danyelle005

ttp://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

lipseste un h din fata link-ului. am intrat dar nu sunt poze!
cand intri pe pagina ta dai la upload-pe undeva pe sus, se deschide o pagina noua unde ai la nr 1 add files si de acolo incarci ce poze vrei, apoi la nr 2 este sa select an album (poti sa alegi my public shoebox) sau create a new, nr 3 neinteresant si dai la nr 4 upload, dupa ce se incarca toate pozele se deschide alta pagina unde poti sa dai titlu la pozele incarcate dai save si gata! sper sa reusesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by addiana
eu il numesc cel mai mare rateu al meu din bucatarie!

Poate o fi poza artistica sau aparatul tine cu tine dar mie nu mi se pare deloc a fi un rateu.Arata bine si e haioasa foc.Cum l-ai facut pana la urma? Spune tot...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

vad ca miha a fost mai rapida ca mine!

ralu ma bucur ca ti-a placut capodopera raisei! despre tort ... n-a iesit prea bine, dar ca gust a fost bun! nu ma supar daca nu va place! ca nici mie nu mi-a placut cum a iesit! trebuia sa fie mai neted, dar graba strica treaba!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by tuscut

Am racit cobza...pot sa plang? N-am mai fost asa de tare racita de f. mult timp si is asa de suparata ca nu-mi mai pot alinta puiul toata ziua...Si se uita saraca la mine si asteapta sa pupe mami fetita da' de unde...ca mami trebuie sa se abtina macar o zi-doua

Pai intram si noi in club. La noi a fost altfel. A luat domnisoara microbul si e sub tratament si ni l-a dat si noua, dar pe rand. Intai l-a luat mami si apoi tati. Si pediatrul ei ne-a dat si noua tratament, ca a zis ca dupa ce termina antibioticul i-l dam inapoi. Asa ca "tusim pe trei voci si ne mucim pe 6 nari". Si domnisoara se imbraca pe dos, cum poate ea cu gecuta si ma i-a de mana si ma duce la usa de la intrare si imi spune pa-pa... adica vrea afara si asa vreme frumoasa ce era. acum e mai bine si am scos-o, dar primele 2 zile de tratament n-a fost afara, ca era si urat si asa ce mofturoasa a mai fost....

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

miha cum l-am facut?? pai am facut blaturile si umplutura ca la tortul cu portocale, dar cum am mai spus...am uitat sa pun folia pe fundul castronului si sa insiropez blatul...si de=asta cand l-am rasturnat a mai rams blat pe castron, rezultatul- o buburuza nu prea neteda!!! am pus iarba de la tine! glazura de la dr otker(!!!) in care am pus colorantul tot de la tine apoi bulinutele- fundul de la niste bomboane de ciocolata (de-alea umplute) fata e din bombonele de-alea de mure (cu jeleu inauntru) ochii si gura din m&m, picioarele din twix...si cam atat!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Pai intram si noi in club.

as spune welcome to the club, dar mai bine ramaneati pe langa!!! la noi inca mai sunt ceva mucisori, dar sper sa treaca cat mai repede!!
sanatate multa si sa va treaca cat mai repede!

ralu si de la mine un sfarsit de saptamana cat mai frumos! pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Diana,nu acele precizari "de la tine" le voiam. Ma gandeam sa fac si eu pentru ziua Amirei si sa stiu cum sa fac. Si totusi n-am inteles... Ai pus blat si pe fundul castronului? Glazura de care ai luat?

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

pai am facut dupa reteta nataliei... ca sa iasa forma de buburuza...
adica eu am facut 2 blaturi unul mai mare si unul mai mic...se pune tapeteaza un bol de salata mai maricel apoi se pune blatul mai mare ca sa i-a forma bolului(de buburuza!!) si se insiropeaza blatul, apoi am pus umplutura de la tortul cu portocale (cu frisca, miere, branza philadelphia.. si gelatina, nu gelfix!....) deasupra celalat blat...am lasat la frigiser doua ore si in timp ce musafii erau in sufragerie eu am ornat buburuza cea "cojita".... daca mai vrei si alte detalii cu cea mai mare placere! aaa... glazura e aia de care ti-am zis- de caramel- cred ca e singura- si am colorat-o...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana
glazura e aia de care ti-am zis- de caramel- cred ca e singura- si am colorat-o...

Inseamna ca e bun colorantul daca a iesit rosu din maro.

Mergi la inceput

eu luasem 2 pliculete de glazura si a iesit prea multa deci unul e suficient!
pentru ca tu esti mai harnicuta ca mine si nu o sa lasi totul pe ultima suta de metrii...o sa-l faci de seara si sa ramana ornatul pt dimineata, ca si glazura trebuie sa stea destul la frigider...la mine n-a stat deloc si inca se prelingea cand ii cantam multi ani traiasca!!!

Mergi la inceput