*Gravidute&Mamici de IASI* (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Oana,ce de tortulete pentru sarbatoritul vostru...frumos,sa se simta copilul bine.
Diana n-a postat nimic...asteptam ...am zis eu ca ne-a lasat in ceata cu buburuza...
Stefania, multumim de vestile despre voi. Lasa starile...tu esti mamica unei comori si asta conteaza cel mai mult.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza, vin si eu la cafea, multumesc oana!

quote:
Originally posted by ghinetz

Auziti, a mai pus Diana poza cu buburuza? Ca eu am ratat.

inca nuuu, dar sa nu va asteptati la nu stiu ce frumusete! eu il numesc cel mai mare rateu al meu din bucatarie! din graba am uitat sa insiropez blatul si sa pun folie alimentara pe fundul castronului...adica buburuza a iesit cam buboasa!!!! asadar si prin urmare va prezint bomboruza! am mai facut saratele, trufe, si mini pizza pe care nu le-am mai pozat... aa sa stiti ca la tort nu am primplan, ca l-am ornat cu musafirii la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

monica, la multi ani pentru tatal tau!

am uitat sa va mai arata alta capodopera de-a raisei!
si cornurile pufoase!!! miha stie!

gata ma duc la treaba, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by tuscut

Kriss, zi-mi si mie ce-i faci fetei tale de doarme toata noaptea? Ca Iustina se trezeste macar o data pe noapte sa pape... Tare as vrea sa dorm si eu fara intrerupere de pe la 11-12 pana la 5-6 dimineata...

Amira doarme de la 21.30 pana dimineata la 7.00

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Matei are 6 treziri numarate de la 12 noaptea (ca atunci ma bag la somn) pana la 7 dimineata (cand ma trezesc eu)....deci va dati seama ce bine seman cu asta

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Simo ai citit mesajul asta? Era la capitolul trecut scris de mine pentru tine:
Simo frumoasa povestea nasterii lui Matei! Daca nu o vedeai pe aia tipand, cum o coase s.a.m.d. nasteai natural? Sau chiar ai fost nevoita sa faci cez? Sa stii ca nu e neaparat nevoie sa tipi ca descreerata cand nasti natural! Eu am nascut in acelasi minut cu mamica unei fetite si nu am fost deloc "tipatoare"! Mai ziceam si noi cate un "ufff" inabusit, dar de tipat nexam! Si inaintea noastra si dupa au nascut femei care nu le-am auzit urland! Dar sincer, daca auzeam una inaintea mea una facand asta cred ca mi se inmuiau "balamalele"! Fain ca sotul tau a putut asista la venirea pe lume a lui Matei!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata la amiaza! Noi plecam cu bebe la tara! Sa ne aerisim! Mergem maine la ziua bunicii!
Monica la multi ani tatalui!
Addiana cosmetizata buburuza aia! Faina! Ce ai folosit la ornat?
Pupici! Ne pregatim sa plecam! Pa!

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by alynta27

Simo ai citit mesajul asta? Era la capitolul trecut scris de mine pentru tine:
Simo frumoasa povestea nasterii lui Matei! Daca nu o vedeai pe aia tipand, cum o coase s.a.m.d. nasteai natural? Sau chiar ai fost nevoita sa faci cez? Sa stii ca nu e neaparat nevoie sa tipi ca descreerata cand nasti natural! Eu am nascut in acelasi minut cu mamica unei fetite si nu am fost deloc "tipatoare"! Mai ziceam si noi cate un "ufff" inabusit, dar de tipat nexam! Si inaintea noastra si dupa au nascut femei care nu le-am auzit urland! Dar sincer, daca auzeam una inaintea mea una facand asta cred ca mi se inmuiau "balamalele"! Fain ca sotul tau a putut asista la venirea pe lume a lui Matei!

David
Cum a aparut Printul!

Stiu ca sunt experiente si experiente...Sincer eu ma felicit pentru alegerea facuta! Miha stie ca vroiam natural, dar ma bucur ca m-am razgandit. Prietena mea a nascut natural, ffff usor, DAR a taiat-o ca naiba, a cusut-o si mai ca naiba, s-a suprainfectat, taiat din nou, cusut din nou, antibiotice incompatibile cu alaptatul, muls, copil pe lapte praf.... Sa nu mai spun de cate cazuri de copii iesiti aiurea...Oricum, am ajuns la spital cu contractii din 10 in 10 minute si dilatatie 0. M-as fi chinuit groaznic. Si pentru ce?

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

neata fetelor!SAU AMIAZA
Cristina, am vazut ca le cheama la fel pe fetele nostre, ce coincidenta,nu? si nascute la cateva zile diferenta.. poate reusesc sa pun azi cateva poze cu gazulita mea

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Slaba miscare azi. Sunteti in Copou?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput