*Gravidute&Mamici de IASI* (34)
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
se anunta vremuri naspa :)) :)) :))
Se anunta vremuri NoSpa mey nu naspa...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Se anunta vremuri NoSpa mey nu naspa...

mai ai si tu un pic de rabdare...
unde te grabesti asa?
mihamora spune:
Pai nu doarme, se pregateste pt cluburi, sa fie in forma, nu-i dau deloc cafea,mai demult ii dadeam
de aia ne trezim amandoi la pranz...
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mihamora spune:
quote:
tot e bine daca doarme macar dimineata mai mult...
Asa este.
Ma retrag sa termin de vazut un film.
Noapte buna!
Va pup.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
eu de la ora 10 tot zic ca ma retrag sa vad un film si n-am mai ajuns nici acum...
Asa ca hai sa dam stingerea, poate macar un episod reusesc si eu sa vad pe seara asta...
Noapte buna!
mariussimiuc spune:
Ahaaa...deci asta e sectretul...sa n-o mai culc la 21.30...Hmmm...
Merg si eu la nani...mai sunt 5 ore pana cand suna goarna? Valeleu...Paaaa...Noapte buna! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ghinetz spune:
Saluty!
O
de la mine, ca n-am mai dat de multisor. Si un
sa va fie ziua frumoasa.
Merg sa dau cafea si la Scutece, apoi vin sa citesc (daca ma lasa cel mic si mai doarme putin)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
si cam am de mers pana la Breazu...
Irina, sa nu spui ca am fost colege de liceu? Ce misto!!!
Fetele, da ce-i aici: smecta, NoSpa? Ia sa mai fac o cafea, sa vedeti cum trec toate.
Auziti, a mai pus Diana poza cu buburuza? Ca eu am ratat.
Miha, multam de pontul cu sosul caramel. Am sa-l fac marti, cand oficial implineste 5 ani. Pt maine am in plan tortul Fantezie de iarna, cred ca il ornez totusi cu patrunjel, ca sa fie de primavara
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
slimatei spune:
quote:
Bey, Miha, ia mai lasa starile astea, da? Ca uite-asa ma depresezi si pe mine... Ca de la o vreme o tin numai in stari de genul astora zise de tine...
Ce naiba? Fruntea sus, ca tie nu-ti sta bine cu "stari"...
e epidemie domle'....de stari din astea..si eu ocolesc butoiul..da' asa ce tentant e sa ma arunc in el..si totusi zic..nu domle'..eu tb sa-l ocolesc!si fac bine nu?
ei vremea..pasa proasta...nu-i nik.nu se merge inainte..nu e comunicare..etc..etc...eri ma apucase o stare de nervi dar ma intrebam si eu..
oare de la ce m-am luat?..off.. da' dupa am reusit sa ma calmez..ca tb sa-i dau inainte ca-napoi nu pot...in rest suntem bine ..am venit la cafea
dar..jur ca nu reusesc sa tin pasul cu voi..desi zic eu ca mi-am revenit fenomenal...stefania mica are zile si zile..cand papa si doarme, cand nu papa dar tot doarme..nu vrea pur si simplu.. are zile cand papa non stop si zile cand ii place sa ma foloseasca ca pe suzeta.. eu incerc sa o satisfac in toate... sunt pe primul plan pt. ea..dupa mai vad de mine daca mai reusesc
va
si va urez o zi placuta... 
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"