Cedasem nervos ... AM PRIMIT RASPUNS
Raspunsuri - Pagina 3
cl spune:
Bravo, Raluca!
Si bravo si domnului comisar sef Motoc!!!
Sincer, nu credeam ca vei rezolva ceva.
Eu am ce am cu masinile care merg pe trotuar. Sper numai ca sa fie si in alte sectoare comisari precum Motoc.
mychydutza spune:
am citit si m-am bucurat. si eu fac parte dintre "reclamantzii" nemultumitzi! si pot confirma ca ceva-ceva se miska.
pe trotuarul vis-a vis de blocul unde stau troneaza neste masini abandonate. pr trotuarul cu pricina nu circula pietoni insa e un loc bun de parcare. eu, nu am unde imi lasa masina pt ca e mare nebunie cu locurile de parcare. e o adevarata vanatoare in fiecare seara: primu venit, primu servit! asta in conditiile in care vreo 5 rable ocupa locuri de parcare.am facut reclamatie la primarie sect 4 si mi-au zis ca e de competenta politiei rutiere. am zis: gata, s-au spalat pe maini si gata! asta pana azi, cand am vazut un politist care le nota numerele de inmatriculare. iupi! sa vedem ce urmeaza
*mihaela*
Androix spune:
M-a mobilizat raspunsul pe care l-ai primit, plus o discutie aprins de ieri cu un taximetrist asa ca azi am iesit la vanatoare cu aparatul de gat. Zilele astea compun o plangere si-o trimit si eu!
Andreea mama de Filip si Georgia
Bic spune:
Bravo Ralcat!
Traba cu stilpisorii mi se pare singura solutie viabila. Ma apucasera nervii cind citisem primul pargraf cu "am scantionat conducatorii auto." Nu e alta, dar ii doare fix in pix pe romanii care dau spaga de aceste sanctionari. Daca a fost posibil ca o singura masina parcata iregulamentar in timpul zapezilor sa blocheze transportul in comun pentru ore intregi in timp ce politia statea neputincioasa, fara sa-i treaca prin capatina ca ridicarea masinii de acolo rezolva problema in jumatate de ora, nu ma asteptam la prea multe.
Si eu am primit acum doua zile un raspuns de la Politie dupa ce le-am atras atentia ca mai mule semafoare pentru pietoni din Bucuresti nu functioneaza. Am ramas insa dezamagita pentru ca raspunsul a venit la circa 2 saptamini dupa mesajul meu si pentru ca nu mi s-a promis solutionarea problemei, ci am fost informata de pasarea ei catre nu stiu ce organe raspunzatoare.
Revenind la problema masinilor parcate pe trotuare, asta a fost o mare enervare pt. mine cit am stat in Romania, in special in cartierele de blocuri. Am avut doua experiente diametral opuse. Una cu un tzaran nesimtit care si-a parcat jeep-ul in milocul trotuarului. Culmea, era cu un copil mic. Cind l-am intrabat cum as putea sa ma strecor cu carutul pe linga msina lui, mi-a spus, in modul traditional mitocanesc romanesc, ca sa ma adresez domnului Ontanu. Cind am inceput sa-i predic eu despre responsabilitate civica a sarit si mai tare cu gura.
Pe aceeasi strada, un alt individ tocmai a parcat fix pe intrarea pe trotuar de la colt. Cind l-am intrebat cum as putea sa trec cu caruciorul pe linga masina lui, s-a intors, mi-a spus" aveti dreptate doamna" si si-a mutat masina!" Wow.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
diuna spune:
Felicitari!
Uite un om hotarat! Super!
Care era adresa la care ai facut sesizarea? Ca vreau sa o adaptez si ptr provincie. Nici aici nu e mai roz. Am momente cand regret ca nu-mi permite legea sa port o ranga. Speciala ptr parbrize. Sau macar un cui gros. Noroc ca ratiunea si sapte ani de acasa inving.
monica-elizabet spune:
felicitari Raluca
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
principe spune:
mai fetelor ..eu as scrie atentionarea pe hartie contact(adeziva)si as acoperi frumos o parte de parbriz din fata soferului..macar sa se oboseasca sa o deslipeasca..stiti voi hartia acea lipiciasa care nu se desface cu una cu doua...defapt aici o lipeste politia rutiera..cand parchezi in zone interzise.
raluca
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ralcat spune:
Poi, Principe draga mea, asta ar fi fost cam pasul 2 la atentionare.
Mai concret, planul meu de bataie a fost (si este, ca mai am multi de educat):
1. Hartie de atentionare (cu mesajul postat in prima pagina) prinsa in stergatorul soferului.
2. Inca un mail la politie, adresele folosite sunt circulatie@politiaromana.ro, bpr@b.politiaromana.ro, iar mesajul trimis suna asa:
"Locuiesc in Bucuresti. Acelasi Bucuresti sufocat de masini, fara locuri de parcare, cu un trafic ingrozitor pe care il cunoasteti mai bine decat mine.
Am nevoie de un raspuns va rog la intrebarea: pe mine ca pieton cine ma protejeaza cand din cauza masinilor parcate pe intregul trotuar trebuie sa ma strecor printre masinile din trafic.
Daca un sofer grabit ma accidenteaza atata timp cat sunt pe carosabil intr-un loc nepermis mie ca pieton, este protejat prin noul cod rutier. Dar daca eu ma aflu in acel loc pentru ca trotuarul este blocat de o masina ? Ce fac ? Ce fac daca am si un copil in brate ? Sau in carucior? Ma urc pe masina ?
Eu azi am apelat la politia comunitara de unde mi s-a comunicat ca dumnealor sunt autorizati sa intervina doar daca un loc de parcare este ocupat abuziv de o alta masina. Bun, am inteles, asa cum inteleg si sintagma "doamna, stiti si dumneavoastra cum e traficul in Bucuresti", dar pe mine cine ma protejeaza ?
Si eu sunt cetatean roman si merit protectia institutiilor de stat la fel de bine ca un loc de parcare si ca o masina.
Cazul concret la care ma refer va este mai clar daca va uitati la fotografiile atasate, le-am facut azi la pranz in intersectia Calea Rahovei cu Soseaua Progresului in dreptul intrarii la McDonalds.
As aprecia extrem de mult un raspuns din partea dumneavoastra cu ce se poate face concret, si nu-mi doresc clasicul raspuns pe care l-am primit deja "nu aveti si dumneavoastra o cheie?". Desi e tentant, intr-adevar. Dar totusi e de preferat educatia decat revopsirea masinii.
Va multumesc pentru timpul acordat"
3. Poza si daca dupa doua zile masina e tot acolo parcata, acelasi mesaj dar lipit cu superglue pe parbriz. Inca nu a fost cazul, sper nici sa nu fie.
Iar intrebarea "nu aveti o cheie?" mi-a pus-o retoric politistul de proximitate cand am sunat sa-i intreb ce e de facut.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
rolo spune:
Felicitari Raluca, ma inclin in fata ta. Cred ca daca ar lua atitudine mai multe persoane s-ar schimba ceva in orasul acesta in care majoritatea conducatorilor auto nu mai au nici pic de respect fata de altii.
amyarabella spune:
Raluca
http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=f01ccec2.pbw
Mami Amy & bebe Stefan