Timisoara, Impreuna! (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Mey da ce o inceput razbelu' si io nu mis in linia'ntai???
Si la mine e c-am nashpa cu finantele da am io de pizza si o bericia,ca vreau sa beu si io o bere buna de ZIUA FUMEII,chair daca e pe 9,asa ca vin cu "pejosu" sau ma aduce barbatu'.
Pe Maya am cu cine o lasa asa ca imi convine de minune fantana,ora si vedem noi ce bagam la jghiab
No ne vedem duminica!

Acu merg la treburi casnice dupa care as vrea sa ies si eu cu Maya putin la plimbarica.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

A iesit de sub canapea, a patra normala, iote-o....

Deci, duminica, ora 17, in Unirii la fantana:

Laura
Ana
Katik
Eu
Anda
...................

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Gata mi-am revenit ieri nu eram in stare sa scriu.Si s-a mai dus o saptamana....frumoasa
Eu o sa fiu acasa...deci nu pot participa.
Fetelor aveti idee de un cadou de 50 de ani de casatorie?Batraneii locuiesc la tara...si duminica implinesc 50 de ani da chiar nu avem idee de cadou
va pup si va astept cu sugestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

io nu va inteleg, sa mo io...
posteaza fata asta de 2 saptamani in sir...care vine si nimic, blanc...alb total
cred ca suferim de astenie sau ce greu ne mai miscam. hai, bagati putin kerosen la bord...mai cu talent, mai cu talen ...asaa!!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Nasoala,nasoala miscare de trupe pe aici,pai mai fetelor daca asa greu va urniti eu imi iau gandul ca o sa va intalnesc cat sunt in Tm ,mai ales ca Pastele catolic atunci, na om vedea,da mai cu talent si voi, vorba Mariei,care se va distra fara voi de 8 Martie ,nasol,nasol.
Deya semeni pe Linda Evanghelista frumusica rau gugulanca si nenea cu poale macho de macho ,sa va iubiti.

Mergi la inceput

ce-i nasol mah?! stai linistita calmo, calmo!
bei, aia sa crezi tu ca treci prim Tm ca satelitu' , da?!

Deya, tu de ce nu ai fost in stare sa scrii ieri, a?! te-or ars la dejte buzunarele popii?

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Claudia multumesc cat despre el ...prea macho ma lupt cu admiratoarele(uf)...da nu am ce sa fac daca e sa ma insele ma inseala cat l-as pazi eu...
Mariaa nu nu m-a obosit drumu pana acolo(1 ora cu trenu )de aia nu am putut sa scriupur si simplu am fost obosita..eh cum pierd eu noptile...
va pup o zi buna

Mergi la inceput

bei...nu ma joc asa! si io vreau sa te vaz!
da nu vine popa la tine, mergi tu la el (daca se poate spune asa!!!) ???

ce sa-i faci, asa-i viata...unele 'pierdem' vremea cu huzbantii, altele cu cupii, altele cu popile..dupa caz

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Aveti aici poze cu noi de 8 Martie.
Of ma doare maseaua de nu mai pot,adica locul........
8 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

lore, superbe pozele! laurica mica este o zina, ce mai!!!! si ce cadou frumos ai primit! bravo!!!!!

Mergi la inceput