Timisoara, Impreuna! (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Vecinii aia cretini cu care ma tot cert au si o incapere la subsol, unde cucoana are cica atelier de design vestimentar. Si ce credeti? Astazi s-a infundat scurgerea si i s-a umplut atelierul de, ghiciti? Dadada, kkt!!!!

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Cand scrie Anda eu imi imaginez ceva de genu cand alearga aia la maraton si trebe sa preia stafeta, noi stam pe margine cu cafa in mana si Anda vine in fuga, ia cafa si dispare
Dana, da ai nimerit-o cu smarcocitul. Tata meu zicea "iar esti smarcaita" asta cand eram racita hai de capu meu si-mi atarnau mucii ca lumanarile.
Claudia, curata astia trotuarele numa ca eu am luat-o pe o scurtatura si in viteza care erau m-am intors cu cracii-n sus.

Despre planuri: vrem s-o aducem la mamanu meu la noi, vrem sa cumparam o masina pentru mine, vrem sa ne mutam in chirie si vreau sa-mi gasesc un job full time si toate astea pana in luna mai-iunie.

Vreau si io la intalneala

Pupiu

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao fetele!
C-am pustiu p'acilea pe la noi....v-ati ascuns?

quote:
danitin
mama leone

--------------------------------------------------------------------------------

Vecinii aia cretini cu care ma tot cert au si o incapere la subsol, unde cucoana are cica atelier de design vestimentar. Si ce credeti? Astazi s-a infundat scurgerea si i s-a umplut atelierul de, ghiciti? Dadada, kkt!!!!

Danaaaaa
No ca i-o atins cel de sus si io facut cu kkt la cate ti-or facut.....cred ca is pana'n maduva oaselor de puturosi acum

Doris la mine ar sta mami cu Maya toata noaptea da stiu si eu...parca mi se pare mult 100 RON.Eu credeam ca o sa iesim la o barfa,la o cafa si acasa....da te anunt pana maine dupa-amiaz daca vin ori ba.

Tocmai ce am scos din cuptor doua tavi de chec cu cacao....si au iesit merg sa-mi tai catevea felii ca mor de pofta.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Mai Laura, Lore si Claudia voi ma inebuniti pe mine cu prajiturile care le faceti, eu nu fac ca am doua maini stangi cand vine vorba de prajituri. De mancare am facut azi ciorba de adunare generala cu carne de porc, fasirte, sos de marar si pireu.
Laura sunteti mai bine?

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Silvana vad ca numa noi ce mai bantuim pe aici...restu' is cu pregatirile de 8 MARTIE.
Ce inseamna "fasirte" cica aia ai facut tu de mancare. Cat despre cum suntem io abia pot sa respir,mis plina de muci in nas(smarcocita ca naiba),inca ma doare capu de nu mai pot cu toate tratamentele,inca imi ard ochii'n cap......Maya tot cu muci si nasuc infundat,bagam Olynth spray si Panadol,acum cand sa plece Clau la munca imi spune:"Cred ca am incasat-o si eu,ma doare in gat ca abia inghit!" o familie de bolnavicioshi virusatzi
Am la oua in frigider ca nu mai stiam ce sa fac cu ele si mi-o venit asa intr-o duara,sa fac o portie sanatoasa de chec....asa ca am trecut la prestat. A iesit super fain,daca vrei pun si reteta,e tare simplu de facut si nu iti ia mai mult de 25 min pana sa-l bagi la cuptor. Spidermanul ce mai face? Tu cum esti cu loviturile de la "patinaj artistic" ?

Fetelor eu merg sa-i fac baitza la bubulina,dat laptic cu cereale,apoi bagat la nani....daca o sa mai am putere intru daca nu va spun de pe acum NOAPTE BUNA!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hello hello , am ajuns .... la Constanta

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...

Aidule, era sa citesc ca ati ajuns acasa, ma bucuram ca te scoatem la chef...si cand colo, voi sunteti la marea mea draga...

Totul ok?
vad ca ai net acolo, ce bine, intri la o cafa dimineata...

Fetele, nimeni nu si-a anuntat prezenta? asa ceva...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Bun venit acasa...la Constanta! pup gagicile matzoase!
nu te mai descos, am citit ce si cum

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Sara buna gagici !

Intru si eu scurt sa va salut pe toate.In legatura cu intalnirea..din pacate nu o sa vin deoarece sotul meu mi-a facut program si nu pot sa-l refuz.Va doresc distractie placuta la toate gagicile si va pup dulce pe toate !

Album Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Heloooooo
Ce intalneala suratelor? ... hm ... si io lipsesc.
Hai distractie placuta ... se pare ca am cateva capitole de citit sau face careva rezumat?

Hehehe , poate ma scot si scap de citit

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput