Cirese de mai-iunie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ieri am avut o zi de cosmar, am fost la stomatolog si acesta i-a extras lui Alec o juma' de incisiv. Acum urmeaza sa se necrozeze nervul, apoi mergem sa-l tratam...raul nu s-a terminat.
Iata si tortul facut de mine azi-noapte: Tort.
Cine doreste o feliuta poate sa vina la noi...

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Vai saracutul. Cum l-ai tinut linistit la asa o operatie grea in gurita lui? Ce e aia «negrozeze nervul»? Macar acum nu mai are dureri?
Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Si tortul, eu as fi pus mana in foc ca e facut de un bucatar sef. Tu ti-ai gresit cariera. Cred ca erai perfecta pt. un post de bucatar intr-un hotel de lux. Aici ca si in Franta a fi bucatar nu e un post prost platit, e unul de renume ca un fel de job de artist considerat.
Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Lacri, super tortul!!

Multi la Alec, tare imi pare rau pt ce are de trecut, da' o sa fie bine

Oana 28+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Buna seara tuturor, ne mai tineti minte ?

N-am mai intrat demult, evident din lipsa de timp ... Eu ma pregatesc sa imi reiau serviciul, asa ca am cautat o gradinita pt Gongutza noastra; am gasit una relativ aproape, "Arc En Ciel", pe la Scoala Iancului; am vazut mai multe prin zona, dar nu mi-au placut din diferite motive; nici asta nu-mi place chiar 100%, cu mancarea nu sunt foarte de acord si cu dormitul in aceeasi sala in care au activitatile (cica atunci cand se duc la masa vine femeia si face curat in camera si intinde paturile, nu mi se pare chiar ok), dar pt inceput o s-o dau la program scurt, de la 8 la 12, fara mancare si fara dormit, asa ca nu ma afecteaza prea tare. Sper sa se acomodeze, am ales gradinita asta si pt ca in primele zile ma lasa sa stau cu ea, pana vedemdaca se obisnuieste fara mne. Am ceva emotii, ea nu e foarte obisnuita sa interactioneze cu copiii, e un copil cuminte, dar destul de timid ... Fara mine a mai stat (cu bunica), dar nu stiu cum va fi cu persoane necunoscute ... Am emmotii, ii voi da tot programul peste cap si probabil va dura ceva timp pana sa se acomodeze, dar vreau s-o dau pt ca eu cred ca e importanta sa devina mai sociabila. Pt inceput o s-o iau eu de la gradi, iar cand incep serviciul o s-o ia soacra mea, sper sa se descurce cu ea prin autobuz, ca si asta e o problema ...

Am intrat acum pt ca am primit mailul de la Lacri despre Razvan si am vrut sa aflu noutati ... O sa incerc si eu si prietenii mei sa ajutam cum putem, stiu ce inseamna sa cauti disperat un diagnostic, sora mea a stat 1 an jumate prin spitale pana cand a reusit cineva sa-i puna un diagnostic, nu foarte usor, dar macar stie cu ce se lupta ... Sa ne tineti la curent cu evolutia lui Razvan, sper sa fie bine ...

Virgi, inteleg ca tu ai o adevarata problema cu Luana ... O sa incerc sa-ti spun si eu cum am rezolvat diverse crize, desi Gongutza mea este in general un copil cuminte ...
Atunci cand nu are voie sa faca ceva i-am spus pe un ton foarte ferm, diferit de tonul pe care il folosesc de obicei cu ea, ca NU E VOIE, insotit de miscarea capului si a degetului. asta de cand era mica, de pe la 1 an, de cand a inceput sa mearga in picioare si sa umble pe peste tot. Nu i-am interzis multe lucruri, doar cele care erau periculoase, in principiu am incercat sa inlatur tentatiile ... Pe urma am incercat sa-i creez o rutina pt fiecare activitate pe care o facem impreuna; de exemplu la iesitul afara imi plangea tot timpul la imbracat; am incercat sa-i arat bluzita, pantalonul (cu iepurasi sau ursuleti sau mai stiu eu ce), ii atrageam atentia asupra lor si uita de plans.
Daca plangea ca ii luam jucaria din mana (ca trebuia sa mergem la baie sau din orice alt motiv) ii spuneam ca i-o dau "pe urma"; la inceput n-a inteles, dar dupa 2-3 repetari si-a dat seama ca "pe urma" inseamna ca o va primi (intr-un timp scurt). La fel plangea cand pleca tati la servici; ii spuneam ca vine "maine" si se linistea; tot ce se va intampla candva este "maine"; copilul se linisteste pt ca stie ca asteapta putin si se va intampla "evenimentul". Peste cateva minute uita, iar evenimentul chiar se intampla, doar putin mai tarziu.
La noi inca functioneaza distragerea atentiei, cand nimic altceva nu merge ... scenele din magazin le evit foarte simplu, NU merg cu ea la cumparaturi !!!
Nu stiu daca te-am aajutat cu ceva, imi dau seama ca e greu, dar ceea ce ti-au spus Amonar si celelalte fete este valabil, trebuie sa fii ferma cu ea de-acum (ar fi fost bine si mai devreme), altfel o sa aveti viata grea ! Iti doresc succes !

Boghi

poze Gongutza
www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Lacri vreau macar reteta de la tort ...
Sa inteleg ca esti mai bine si tu si Alec daca te-ai apucat de preparat minunatii

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Fetelor, ce cuvinte frumoase si ce ganduri marete ne adresati!... Va multumim nespus!

Lacri, cumplit ce patimesti cu Alec! Sper sa treaca repede, sa nu ramana cu urmari!...

Mikiion, nu te ingrijora... Nici noi nu suntem prea binevoitori cand ne atinge boala.

Sanatate tuturor, pui si adulti!

O buna prietena ne-a facut blog (acesta: http://razvanglinta.weblog.ro/)...

E si membra DC, insa nu stia de ispravile mele prin livada, asa ca as vrea sa-i multumesc si aici... Multumesc mult, Mirela!(AnaMaria).

Anuntul cu Razv a tot aparut prin ziare: unele prezinta cazul franc (evenimentul zile de vineri, 21 martie:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/796396/Razvan-are-nevoie-de-ajutor-/)

altelte ma inspaimanta (curierul zilei - Pitesti de miercuri, 26 martie http://www.curier.ro/temp/umanitar.pdf): au nascocit ca Razv e pe moarte, ca se zbate, ca sufera... ufff! cine ne-o cunoste si ne-o vedea zilnic pe strada are sa creada ca suntem niste escroci!

Se pare ca vom pleca la Paris, Necker, insa nu stim cand... Va tin la curent!

Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by angelica_g

Fetelor, ce cuvinte frumoase si ce ganduri marete ne adresati!... Va multumim nespus!

Anuntul cu Razv a tot aparut prin ziare: unele prezinta cazul franc (evenimentul zile de vineri, 21 martie:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/796396/Razvan-are-nevoie-de-ajutor-/)

altelte ma inspaimanta (curierul zilei - Pitesti de miercuri, 26 martie http://www.curier.ro/temp/umanitar.pdf): au nascocit ca Razv e pe moarte, ca se zbate, ca sufera... ufff! cine ne-o cunoste si ne-o vedea zilnic pe strada are sa creada ca suntem niste escroci!

Se pare ca vom pleca la Paris, Necker, insa nu stim cand... Va tin la curent!

Aveti grija de voi!

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Irina nu te supara pe mine, dar nu poti sti pe fata unui copil ce are inauntru. Iti dau doar un exeplu, care pe mine ma doare foarte mult.
Stii de Emma lui Aida, am fost la galati, mam vazut cu ele, e un copil foarte frumos, foarte zglobiu, nu sta cit ii secunda, neam juca, sa catarat pe alta prietene in spate, apoi nu vroia sa se dea jos de la mine din brate, dupa ce a dato maicasa cu forta sa urcat in brate la vavitzu (a noastra) si nu vroia sa se dea jos, a puso sai promita ca vine a doua zi cu Edi la ea. E plina de viata si in acelasi timp... nu ii mai da nimeni nici o sansa, situatia sa agravat, au mai aparut ganglioni, medicii dau neputiinciosi din umeri, este la a doua recadere si e prea devrem sa faca inca un curs de chimio. Nimeni nu ar zice ca copilul asta e in drum spre... vesnicie. Maicasii nu ia ramas decit sa o faca fericita, vrea sa o duca la Disneyland la Paris, sai faca intilniri cu copiii, Emma iubeste foarte mult copii.
Trage concluzie din asta, si nu te mai simti vinovata, pentru ca nici nu se stie ce are Razvanel, sa de Domnul sa fie ceva usor, sa fie asta doar o sperietura, iar cei care macar o secunda se vor gindi ca sunteti escroci, accea nu au inima de parinte, nu stiu ce inseamna sati fie copilul bolnav si sa nu ai alta solutie decit sa ceri ajutor de la oameni cu sufletul mare.
Te pe tine, mamica puternica, si pe copilasi, in deosebi pe Razvanel, sa se insanatoseasca!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Lacri cu multe scuze pentru intarziere isi spun LA MULTI ANI!!! As veni eu si la tort ca tare bine arata, da cum sunt peste fata lumii.....ma multumesc cu poza!

Si un pupic dulce dulce de la Andrei pentru Alec.Sa-i treaca repede si mamica lui sa uite de episodu asta care i-a dat viata peste cap.

Irina Dumnezaeu sa va ajute si sa va deschida usile de care aveti nevoie pentru Razvanel.Increderea ta in El sunt sigura ca va fi rasplatita.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Lacri, a fost ziua ta!!!!!Nu mi-am dat seama. LA MULLTI ANI!!!!!!

Dar tu esti de vina , ca faci mereu torturi frumoase si nu mai stie omul casnd e pt. o ocazie asa speciala sau pt. fun!!!!!

Angelica mult noroc in toate!!!

Bogdanaidin ce descrii tu gradinita, e acelasi stil ca aici. Nu exista un spatiu separat mancat , activitati dormit. In plus aici se doarme pe saltele pe jos, peste tot, indiferent de statutul gradinitei. Romanii care au avut copiii la gradinita in Romania sunt f. f. socati de chestia asta.
Mihaela

filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput