Cirese de mai-iunie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
Irina, Papadie pentru pruncii vostri, Soficu' si Razvan
Va doresc multa putere sa duceti lupta aceasta grea
Oana 27+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
abibrinza spune:
Papadie, numai bine Sofiei dupa operatie.
Irina, as putea sa incerc sa vorbesc la un post din Pitesti pentru cazul vostru.Sanatate lui Razvan!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CamiM/CamiM.jpg)
CamiM spune:
Seara buna livada!!
Hop si noi si ce citesc.. Papadie draga si Angelica of... nu vreau sa ma gandesc prin ce treceti, sa stiti doar ca ne sunteti tare dragi si voi si puii mici si ne gandim mereu la voi. Sofia si Stefan multa sanatate si sa treceti cu bine de aceste incercari.
Angelica nu ne intristezi nicicum si vom incerca pe cat posibil sa facem cunoscuta povestea voastra, nu stii de unde sare iepurele.
Lacra multumim de mesaj. Cum stai cu gasitul de gradinita pentru Alec?
Oana si Paul multa sanatate raciteilor,cum va mai simtiti? Sper ca deja mult mai bine.
Virgi super pozele, ce simpatici sunt Luana si prietenul ei... Bine ca ati scapat de raceala si distractie placuta in vacanta!!
Mergeti pe undeva?
Doroti uau.. 3 job-uri si mai ai vreme sa te gandesti si la altii? Si cand mai respiri? Jos palaria in fata ta.
Natalita scumpa.
Ralucis sa-ti traiasca fetele.. sunt frumoase foc si asa seamana una cu ala.. zici ca sunt surori..
Ai fost grozava cu "nu prea reusesc deloc sa scriu, din cauza Ilincai, mai mult, Sabina e cuminte tare"
Arabela cum mai esti? Te-au mai lasat arsurile?
Cami 32+
&
Sofia - 8 mai 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mikiion/mikiion.jpg)
mikiion spune:
Angelica mult noroc si putere in toate demersurile tale pt. aducerea in strainatat a lui Razvanel. Si nu te da batuta ca eu cred ca o sa reusesti.
Si multa sanatate.
La fel Papadiei, va tin pumnii.
Noi raportam si noi febra aproape de 40. Dar ieri am fost la o clinica si ne-a spus ca are febra si sa-i dam Advil( ibuprofen) si sa-l hidratam. ca nu avem ce face altceva. Nu are nimic la urech, la plamani. Doar o gripa. Ieri insa era mai bine. Noaptea asta a fost cel mai rau.
Acum, logic ca asa e ziua, si-a mai revenit, se joaca. Dar nu manaca nimic. Si voi stiti ca eu am un super mancau. Nici macar laptele nu vrea sa-l bea.
Oricum ma consolez ca nu e mic tare. Ma gandeam zilele astea ce faceam daca aveam un al doilea mic in casa si lua si el gripa asta. Pai ajungeam la spital internati. Bine ca nu a facut asa ceva la 2 -3 luni.
Dar ma simt asa de neajutorata cand il vad bolnav. Nu am deloc experienta in boli de copii.
Acum danseaza la Barney!!!!! Ce ma enerveaza gripa asta...Cand pot sa-l duc la doctor e bine.....Adica in orele de lucru. Noaptea cand nu am acces decat la o urgenta f. aglomerata face febra mare.
Cami bine ca nu ati avut aventuri cu meteo. Vazusem niste imagini groaznice...Si mereu uit unde lociesti tu si ca Atlanta nu e capitala Georgiei!!!!! Sa ne fie rusine familie de istorici ce suntem!!!!!
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
adriana spune:
Mikiion, si noi avuram gripa..Dar la sta mica iar am ajuns la antibiotic.. ofof.. Avea rosu peste tot: in gat, in urechiusa, muci, tuse... asa ca i-a dat antibiotic.. Mi-e asa ciuda
Diana79 spune:
Angelica si Papadie va tinem pumnii ca totul sa se termine cu bine si puiutzii vostri sa se faca bine cat mai repede.
Doamne ajuta.
Mikiion sanatate multa baietelului tau.
Doroti saraca de tine cat lucrezi mai potzi??
Numai bine tuturor. 33+
Alysia Maria si
de
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
virgi spune:
Neata ciresici!
Am avut o noapte tare agitata. Nu stiu ce-a avut domnisoara, dar s-a foit si-a plans mai toata noaptea. Am dus-o la medic dis de dimineata, imi era teama de o alta otita, insa din fericire n-are nimic la urechi, gatul s-a imbunatatit. Am plecat fara niciun tratament. Zice omul ca starile de plans noaptea sunt normale la varsta asta. Agitatia din timpul zilei, somn insuficient la pranz, "cosmaruri" etc. Sunt fericita ca raceala n-a avut alte urmari.
Mihaela - nu stiu ce-ti spun,dar din istoricul nostru, si avem unul bogat, n-am scapat fara antibiotic la febra 39-40. Tine-l sub observatie si dupa ce-i scade febra, musai sa-i mai faci un control. O febra asa mare, ascunde mereu ceva. Pana se reface total, mergi din 3 in 3 zile la medic, sa-l asculte la plamni, sa-i verifice gatul si urechile. Eu ma duceam cu ea imediat dupa prima noapte de febra si nu se vedea/auzea nimic, iar dupa 2-3 zile apareau complicatiile ( otita, pneumonie, laringita etc).
Sanatate multa!
Cami - nu plecam niciunde. Tati nu are vacanta. Am vrut sa plecam un weekend in Japonia insa ne trebuie viza si e prea mare deranjul. Poze, documente, drumuri la Seul. Nu merita! Stam cumintei aici si ne vom intalni in parc zilnic ( daca nu ploua) cu colegii ei.
angelica_g spune:
Multumesc tuturor pentru sprijinul acordat!!!
Nu-mi vine sa cred ce avalansa mediatica a generat mail-ul meu... O sa va pove...
A murit bunica! Dumnezeu sa o odihneasca! Pana maine sunt extrem de "prinsa"... In we sper sa revin. Trebuie!!! Am de facut niste declaratii de multumire speciale!
Pana atunci, sanatate puilor! Si voua! Si spor in ceea ce faceti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Angelica, Doamne ajuta sa gasiti ajutorul de care aveti nevoie! Si mai ales sa gasiti raspunsuri si rezolvari! Pune te rog si aici sau Doroti sa puna pe prima pagina contul in care putem vira banuti sa fie mai usor, te rog!
Condoleante ptr bunica!
Lacri, multumesc ptr mail!
Papa, Doamne ajut-o pe Sofia sa treaca cu bine peste operatie!
O gramada de puiuti bolnaviori... Multa, multa sanatate!
Gravidutelor, pupici pe burtici (Cami, Oana, Diana, Ildi, Arabela, Mihaela, si sper ca n-am uitat pe nimeni!) Aici la cirese se pare ca valul al doilea e de fetite (bine, cu mici exceptii...)
Suzeta inca avem si noi si tare ii place... Nu vreau sa i-o scot deocamdata, ma servesc de ea. Asa adoarme singurica in patutul ei de bebe, cu suzeta si cu Nani (papusa ei multiubita).
Vin si eu cu o rugaminte una vesela insa, a inceput votarea la un nou concurs de fotografie pe DC, am si eu 2 poze inscrise in concurs. Linkurile le gasiti la semnatura (atentie sunt doua a venit primavara, a noastra mai are si un 1 la sfarsit). Daca doriti sa le vedeti, intrati. Daca va plac votati. Eu va multumesc!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
Clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1Vlad alergand prin ploaia de stropi si soare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Amonar/Amonar.jpg)
Amonar spune:
DianaR, am votat. Sunt frumoase pozele tale!
Diana are dreptate, e bine sa se afiseze aici conturile lui Angelica pt cele care pot sa vireze bani. Eu nu am datele complete cum ar fi numele pe care este deschis contul cu euro.Si cred ca am nevoie si de IBAN-ul bancii.