Cirese de mai-iunie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
mih_tom spune:
Buna livada
stiu ca nu prea stiti cine sunt eu, va citesc foarte des dar de scris n-am scris decat foarte putin si asta demult cand nu lucram.
Eu sunt Mihaela si cireasa mea e Miruna (23.05.2006) o minune de fata.
Imi pare nespus de rau cand aud ce probleme de sanatate au uni copilasi, le doresc multa sanatate si voua parintilor multa forta, incredere, noroc si rabdare.
Fara legatura am si eu o mare "problema":
- planul era ca pe 18 aprilie s-o duc pe Miruna la tara, la curte unde sa zburde toata ziua si mama sa aiba grija de ea conform indicatiilor noaste asa cum s-a intamplat anul trecut;
- schimbarea consta in venirea in tara a sorei mele cu cele doua fetite (3 1/2 si respectiv 5 ani) care "sunt rele" (asa spune mama lor), se bat (ca toate surorile), nu dorm ziua, au liber la dulciuri, sucuri acidulate si orice alt aliment si intre ele vorbesc foarte mult in italiana (asa vb la gradi);
- dilema este care sunt + si - din aceasta vacanta de 4 luni.
ps: sotul meu nu vede cu ochi buni aceasta deplasare si vrea s-o dam la cresa in bucuresti (sa fie cu noi) sau sa ramana la socri mei la bloc in bz (unde este in prezent)
Va rog mult sa nu ma ignorati, vreau sa aleg varianta cea mai buna pentru Miruna.
va multumesc anticipat
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adriana spune:
Mih_tom mie mi se pare ca mult mai bine i-ar fi intr-un cadru familiar, adica acasa cu bunica, daca zici ca a mai fost, si e obisnuita cu ea.. Oricum, influente proaste poate avea si la cresa, nu mai spun de microbi, virusi, etc....
Angelica, astept vestile cu nerabdare.. Doamne ajuta sa puteti gasi o clinica unde sa il investigheze bine pe Razvan
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mikiion/mikiion.jpg)
mikiion spune:
Am repetat vizita la medic si am ajuns la antibioic, ca cica acum are inceput de otita. Virgi vreau si eu un aparat ca doctotul tau, ca la el s-a fi vazut ca are infectie!!!!!
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Amonar/Amonar.jpg)
Amonar spune:
Mih_tom, eu nu prea am inteles situatia ta....cred ca ai omis anumite detalii. Cine merge in vacanta 4 luni? Sau vine sora ta in vacanta 4 luni? Si de ce trebuie sa o lasi pe fica ta la mama ta 4 luni..Eu nu am inteles nimic...
mih_tom spune:
Amonar - ai dreptate nu am relatat toata povestea, sa nu plictisesc.
Iata cum stau lucrurile:
- cand Miruna a implinit 1 an am hotarat ca dupa comcediu de la mare sa-mi reincep serviciul, iar pe ea s-o las in grija bunicilor 1 an si 2 luni, pe timp calduros la parinti mei la tara la curte, iar pe timp racoros la parinti lui la bloc in buzau. Zis si facut din 02.07-06.10.2007 a stat la mama la tara, apoi din 06.10.2007 pana in prezent la soacra mea la bz (cu o pauza de 3 saptamana cand am avut concediu in perioada sarbatorilor de iarna si am luat-o acasa la noi in bucuresti);
- acum pe 16 aprilie urma s-o ducem la tara pana la sfarsitul lui august urmand apoi s-o aducem in Bucuresti sa inceapa cresa din septembrie sau o gradi particulara pana o pot da la o gradi de stat;
- acum 2-3 zile m-a anuntat sora mea, stabilita in italia, ca vine sa-si petreaca vara la mama la tara impreuna cu cele doua fete ale ei (24.04-31.08.2008);
- toate bune si frumoase doar ca eu si sora mea suntem intr-un mare conflict de idei in ceea ce priveste educatia copiilor;
- dilemna mea este daca cele 4 luni pe care le-ar petrece fata mea la tara vor fi frumoase si benefice sanatatii ei sau schimbarile majore de program (somn, alimentatie si relatia ei cu verisoarele pe care nu le cunoaste de 5 si respectiv 3 1/2 ani) se vor rasfrange negativ asupra ei sub orice forma???cireselele si bb
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Multumesc ptr voturi!
Mih_Tom grea decizie... Nici nu stiu ce sa zic... Poti eventual sa astepti o saptamana dupa ce vine sora ta si s-o intrebi pe mama ta daca e dracul asa de negru...
Miki, multa sanatate lui Marc!
Cami??? Esti bine?
Stiam eu ca am uitat ceva fete de pe lista gravidutelor Carmina (am vazut ca mi-ai votat pozele, multumesc frumos, dar vesti despre Mihnea si burtica cu surioara lui Mihnea nu ne mai dai?) si Magda. Pupici si voua pe burticute!
No, pupam livada!
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un ligheanDiana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Amonar/Amonar.jpg)
Amonar spune:
Mih-tim,
eu cred ca rasfrangerile negative de care te temi tu vin nu numai din faptul ca schimba programul si mediu dar pur si simplu de la faptul ca nu creste langa parinti. Nu vreau sa judec dar eu cred ca orice psihologoc ti-ar putea explica care sant urmarile situatiei. Dar in situatia ta, nu stiu ce sa zic...sant plusuri si minusuri pt fiecare parte a situatiei pe care va trebui sa le rezolvi oricum cand fetita va fi langa voi permanent.
LYLY809 spune:
Mie nu-mi arde de nimic...alaltaseara am vrut sa-mi imbratisez copilul, cadeh, mie drag de el, dumnealui a facut o miscare brusca, a interpus biberonul cu care-si freca gingiutele intre umarul meu si boticul lui si s-a lovit iar la dintele fracturat...urlete...i-adat sangele, s-a deplasat un pic o parte din dinte e mai rau ca inainte, abia reusesc sa-l spal pe dinti, nu mai suporta atingerea. Stomatologul mi-a zis ca nu are ce-i face, mai ales ca nu se misca cele 2 bucati, nu sunt mobile...ne chinuim asa
CUm il duc eu la gradinita? Daca il lovesc ceilalti copii? De muscat, nu mai poate musca...daca mananca un aliment un pic mai rece incepe sa urle de durere.
Stiu ca pare o problema minora comparativ cu cele ale altora, insa la mine in familie e o intreaga drama, sotul iar nu vorbeste cu mine, nici nu se uita la mine, mereu ma acuza ca i-am stricat lui Alec copilaria pentru ca nu am avut grija de el. M-am saturat de bocit si imi vine sa-mi iau lumea-n cap. Cred ca o sa ma imbolnavesc de nervi.
Mikiion, insanatosire grabnica lui Marc
In rest...nici un lucru bun care sa merite a fi amintit. Oricat m-as incuraja singura ca Alec e pe ansamblu sanatos si ca asta e tot ce conteaza, nu reusesc sa depasesc situatia. Noaptea ma trezesc si nu mai pot sa adorm...dimineata sunt cu okii cat cepele de la nedormit
angelica_g, suntem alaturi de tine si de Razvan
papadie, si la tine ne gandim..si la delikatul tau pescarus care, speram noi din tot sufletul, va fi foarte bine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Uuuuf, Lacri, imi pare rau de tine si de bietul Razacila!
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un ligheanDiana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mikiion/mikiion.jpg)
mikiion spune:
Lacri, dar nu se poate efectiv sa ii scoata bucata aia care il doara. O sa fie el stirb dar macar numai sufera....Asta va fi farmecul lui.
Si sotul tau, crezi ca cu el nu s-ar fi intamplat la fel?
Mie mi l-a scapat pe Marc saptamana asta direct in cap. Eu nu eram de fata, se pare ca a vrut sa coboare niste scari , a calcat gresit si a cazut cam de la 30 cm( adica de pe scari) direct in cap. A plans doua zile cand il atingeam acolo. Dar stiu cand e sa se intample ceva se intampla.
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc