asteptand un ingeras in viata noastra!
si noi asteptam jn
in viata noastra,ni-l dorim enorm de mult.si as pune o intrebare;de ce fetele in ziua de azi raman greu insarcinate?multumesc mult
Raspunsuri
Michelle81 spune:
Nicol24-greu de raspuns la aceasta intrebare!Daca am stii raspunsul poate ne-ar fi si noua mai usor...multe se intampla in ziua de azi,nimik nu mai este cum ar trebui sa fie...Sa fie poluarea,sa fie E-urile din mancare...nu stiu...
Some people only dream of angels...I held one in my arms
www.flickr.com/photos/24395407@N02/?savedsettings=2311652025#photo2311652025" target="_blank">CATEVA POZE
Madyna spune:
Nu toate fetele raman greu insarcinate... unele uita doar o data sa ia pilula ac sau li se rupe prezervativul si se trezesc cu bb in burtica... altele isi programeaza sa ramana si le iese din prima luna.. altora mai tarziu si altora niciodata
Dumnezeu da bebe la cine vrea cand vrea si numai El stie ce e mai bine pentru noi! Slava Domnului!
nicol24 spune:
oare sa fie de la anticonceptionale?ca nu le-am mai luat din decembrie,daca nu se intampla nici luna asta sa
atunci cred ca o sa ma duc la doctor la control.
unducthable spune:
quote:
Originally posted by Madyna
Nu toate fetele raman greu insarcinate... unele uita doar o data sa ia pilula ac sau li se rupe prezervativul si se trezesc cu bb in burtica... altele isi programeaza sa ramana si le iese din prima luna.. altora mai tarziu si altora niciodata
Dumnezeu da bebe la cine vrea cand vrea si numai El stie ce e mai bine pentru noi! Slava Domnului!
e pentru prima oara cand vad ca cineva stie ce face Dumnezeu si de ce face ... e un raspuns original, si nu m-am gandit niciodata la asa ceva ...
deci am inteles , Dumnezeu a impartit femeile in cele pentru care e bine sa aiba copii si in cele pentru care nu e bine sa aiba copii
dar cele care nasc copii fara sa si-i doreasca si apoi ii tin intr-o mama de bataie ... si ii trimit in tramvaie ... sa cerseasca ? Tot Dumnezeu a considerat ca asa e mai bine pentru acele mame ??
gata , destul, pentru un raspuns asa de "complex"
Nicol, eu cred ca si din cauza stresului , si a poluarii si a stilului de viata ... prea multa neliniste in sufletul omului de azi ... in rest ... nu voi spune Slava Domnului !!! ci Doamne ajuta !!
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
balanuta spune:
eu cred ca sunt devina mai multe motive , in primul rand cred ca antecedentele vorbesc primele, iar apoi sunt diferite motive ptr care noi nu avem aceasta bucurie cand ne dorim
asa ca eu cred ca trebuie sa ne gandim bine
aliki4god spune:
io cred ca stiu de ce....stres, poluare, regim alimentar, miscare fizica etc. Toate astea erau diferite inaintea noastra si facute cu cap si fara stres. Noi ne stresam sa avem copii, dar inaintea noastra nu existau metode de contraceptie si copii veneau pur si simplu. Acum trebuie sa te gandesti ca daca nu vrei copii imediat se poate evita asta. Inainte se putea? Inainte faceai copil de rusine sa nu vorbeasca lumea chiar daca puteai sau nu sa-l cresti sau daca erai in stare. Noi suntem in stare, vrem , avem cu ce dar nu ne vine. Cred ca doar Dumnezeu ne poate raspunde
RAMONELLA spune:
Pai cam asa e,cele care raman insarcinate,raman in urma unui viol,in urma unei singure nopti...sau altele care nu-si doresc deloc...
Mai sunt si cazuri fericite,de exemplu eu,care am ramas din a2-a luna de incercare.In octombrie am lasat pastilele,am fcaut 3 luni pauza iar din ianuarie ne-am pus pe treaba.In februariea am ramas.
Conteaza foarte mult si stresul.Si in ziua de azi sunt o gramada de boli...Vad ca endometrioza e o cauza tot mai des intalnita.Doctorita mea a spus ca aceasta boala ia tot mai mult amploare.
Bafta multa va doresc!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
aliki4god spune:
Am o problema.....dupa dureri de ovari de zile intregi si calduri de numa, acum a mai aparut o problema, am arsuri acolo jos si mancarimi....ii bai mare?...asta se intampla de 2-3 zile...imi poate zice cineva ce inseamna asta?...mai nou port un fel de tamponel foarte subtire ca am si scurgeri abundente de culoare alba groasa. multumesc!
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aliki4god Am o problema.....dupa dureri de ovari de zile intregi si calduri de numa, acum a mai aparut o problema, am arsuri acolo jos si mancarimi....ii bai mare?...asta se intampla de 2-3 zile...imi poate zice cineva ce inseamna asta?...mai nou port un fel de tamponel foarte subtire ca am si scurgeri abundente de culoare alba groasa. multumesc! aliki |
Eu zic ca ar trebui sa mergi la doctor.Cauzele pot fi multe.Poate fi ceva grav sau poate nu e nimic.De obicei in perioada ovulatiei te dor ovarele si ai o secretie mai abundenta.Dar cel mai bine e sa mergi la doctor si sa vezi ce este.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Moni_28 spune:
Buna fetelor! Va pup pe toate si va ofer la fiecare
Ma inscriu si eu aici la voi, caci si eu astept de atata timp si tot de atata timp incerc, incat va spun sincer ca mi s-au inecat toate corabiile
M-am saturat de doctori, de sperante, si pur si simplu nu mai vreau sa mai vina sf de luna sa vad iar ca nimic nu s-a intamplat. Ma simt total debusolata, mi-e si frica sa mai incerc, toate, dar absolut toate prietenele mi-au lua-o inainte. Simt ca trece totul pe langa mine iar eu stau si nu ma pot misca
Nu va suparati pe mine, dar nu mai poooooooot
Moni_28