asteptand un ingeras in viata noastra!
Raspunsuri - Pagina 2
ionica spune:
Moni,
Atunci cand crezi ca nu mai poti puterea ta se amplifica,daca intradevar vrei sa ai un bebe ,nu-ti vei pierde speranta nici la 65 de ani ca Doamna aceea invatatoare care a facut FIV si a mers.
Disperarea este primul pas spre succes, cand vei termina sa mai fii disperata si sa te mai gandesti negativ poate atunci ar trebui sa va luati amandoi o vacanta suficient de lunga ca sa se includa si data de ovulatie si poate ve-ti avea doritul bebe.
Toate prietenele ti-au luat-o inainte?
Pai viata toata e o competitie, trebuie sa inveti sa pierzi si sa castigi, intr-o cursa cel mai important este sa participi.
Ah, daca cineva mi-ar fi vorbit asa acum 11 ani poate ca eram mamica mai devreme, dar a trebuit sa disper si am disperat .
acum, am invins ,sunt la dublu mamica!
Dumnezeu stie ce face si de ce face.
Sophia 2ani
+12
Delphinas spune:
Moni nu dispera draga mea. si eu imi doresc un copil enorm de mult. am 3 ingerasi plecati la ceruri pana acum. si sotul meu isi doreste la fel de mult ca si mine sa avem un copil, eu vreua chiar 2 ca am fost eu suficient una la parinti. mi-am spsu in sinea mea: 7000 de dr in cor sa-mi spuna ca nu voi putea avea copii si abia atunci o sa renunt, dar atat timp cat mai exista o speranta, analize bune, lupt, prestez pt bb.
de ce ramanem asa greu insarcinate? grea intrebare. doar bunul Dumnezeu stie asta. ma apuca groaza cand vad stiri cu mame care isi ucid pruncii, fete care raman insarcinate in urma unor violuri, mame care isi abandoneaza copii in spitale, in cel mai fericit caz in centre de plasament. ma ingrozesc, spun ca nu e drept, dar nu avem noi ce face. suntem prea mici sa ne certam cu Dumnezeu.
nu putem decat de ne rugam din suflet la Dumnezeu si sa speram ca intr-o buna zi ca in pantecele noastre vor creste prunci sanatosi.
pt fiecare dintre voi si nu renuntati. LUPTATI!!!!
poze
Moni_28 spune:
Multumesc din suflet Ionica si Delphinas! Adevarul este ca, atunci cand nu ai cu cine vorbi despre ceea ce te macina, o iei razna sigur! Atunci cand nu te astepti se intampla, iar atunci cand iti doresti cu disperare nu primesti nici un semn
Nu stiu ce am, dar nu mai vreau sa ies nicaieri pentru ca toti au copii sau asteapta un bebita, si toti vorbesc numai despre asta, iar eu nu am cum sa sustin o astfel de discutie pentru ca ... NU STIU!!!
Moni_28
impatience spune:
ha, moni! EXACT acelaesi ganduri ma bateau si pe mine! si nici macar pe forum nu mi venea sa scriu. As vrea sa am curaj, fetelor, si am...atuni cand nu dau nas in nas cu toate prietenele mele! Care, asa cum zice si moni, sunt sau insarcinate sau au copii! NU MAI SUPORT! Am ajuns sa evit locurile si intalnirile cu ele, desi imi sunt dragi si ele si copii lor!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moni_28 spune:
Vai Impatience, nu te supara pe mine, dar parca ma bucur cand vad ca nu sunt singura care trece prin asa ceva! Ma gandeam adineauri ce inseamna sa fii prea stresat...cum te doare ceva...hopa...pare a fi sarcina...poate luna asta...eheheee, sigur luna asta se va intampla ceva!hopa!vaaai, mi-a intarziat!!!sa ma duc oare sa imi iau un test?da, bineinteles!ba nu, mai bine mai astept, nu vreau sa fiu IAR dezamagita...si hopaaa, vin rusii
poftim cum deruleaza luna de luna toata treaba! Si cand te mai suna si vreo "prietena" indepartata cu care nu ai mai vorbit de vreun an si te anunta: sunt insarcinata! ca apoi sec sa te intrebe (desi stie ca te chinui)hai, ce mai astepti!vine sau nu vine bebele?! cum sa nu o iei cu pluta>??
Moni_28
roxanaz spune:
va rog sa continuati discutia in cadrul subiectului aspirantelor optimiste: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126975
succes tuturor!
Roxana