Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mami, sa stapaniti sanatosi proaspetele achizitii! Perna aia mare de alaptat ti-ai luat-o pana la urma?
Ce de lucrusoare are bblino! am salvat si eu linkul, de acolo voi mai comanda si eu daca nu voi fi apta pt urmatorul targ bb.

MIhutza, am admirat coltisorul de bb Si cercei ca cei din poza port si eu :)

Brrr Ariel, incearca sa vezi partea buna a lucrurilor: de data asta SIGUR va fi mai bine!

Simo, imi pare rau ca sufera bb. Las ca am auzit eu ca astia mici se refac repede! Asa sa dea Dumnezeu!

Hai Violeta! fac dansul berzei pt tine :))

Trimit un pup apasat la Vlad Constantin de Maia :)
De migrena mi-e teama cel mai tare daca e sa am nevoie de anestezie pana la urma. Caci pe la 12 ani mi s-a facut o rahi si m-a durut capul nu zic cat timp ca sa nu te deprim, da si eu eram o anemica...

Naty, in nici un caz nu vleau nastere indusa! (daca nu depaseste bebe termenul) Dar am auzit ca de multe ori in timpul travaliului (care sper sa vina de la sine, cand trebuie) se pun perfuzii cu oxitocina sa grabeasca dilatarea. Si incerc sa imi dau seama daca asta chiar e un avantaj sau nu. O sa incerc o cercetare pe goog.
Iti dai seama, ca n-as risca fericirea lui Sasha sa o "scape" pe Iulia

sovi 32+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ia uitati ce am mesterit aicea: www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, foarte frumos montajul!

Mamip, sa va bucurati de achizitii! Mai, dar tu cumperi, nu te-ncurci!

Simo27, imi pare rau de bebita, dar cum au zis si fetele, se reface repede!

Voi m-ati terminat pe mine cu barza, saraca, o sughita de zor in shantz si nu stie pe unde s-o ia! hi hi hi...

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Naty, ff frumos montajul! Sa-ti traiasca si sa fiti fericite!
Eu fug la nani, pe maine!

Cristina32+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,

Noapte buna!

Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by bubu05

Voi m-ati terminat pe mine cu barza, saraca, o sughita de zor in shantz si nu stie pe unde s-o ia! hi hi hi...

Ei, maine vrea-nu vrea trebuie sa mearga la ILUCAE, poate s-o trezi cumva-cumva, da o tura pe la Toplita si apoi fuga-fuga in State, unde cu GPS sau fara ia ce prinde...la intoarcere trece prin Danemarca pe la Mussara...si pana in week-end e inapoi la Luny!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, Naty, super planu', numai sa ajunga si la barzuca!

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Eheeeee.... am vazut barza dadea de zor tarcoale pe de-asupra casei azi dimineata. Mama ei de cocostarc tot il prind io....
Mai multe nu va spui sa nu va tin in suspans....again... degeaba.
Pupici la randunici si la puii mici.

Go BARZA GOOO!!!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

Mami si Adrian sunt pregatiti de marea intalnire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Naty f dragutz filmuletul!

ce zici Adriutza cu barza acolo?
GO ADRIUTZA GO!!! Hai bebe Adrian!!

Mihaela 37+ cu Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hahahha, poate zace in shantz si sughite de la altceva barza asta!!! si-a facut de cap in ultimul timp!!!

naty, cand am pus montajul tau si a inceput sa se auda "fur elise" , a inceput teo sa danseze:))) dragul meu mic!!! si-a recunoscut melodia de la cutiutza lui muzicala:))) cum s-a oprit montajul, a mai dat de vreo 3 ori din picioare si gata:)

luny, lyvy, sovi, asta a fost situatzia mea! nu inseamna ca la altele sa fie la fel.... dar am intzeles de la mai multe persoane, inclusiv medici...ca inducerea sau grabirea dilatatziei cu oxitocina de care vb sovi, este buna daca se face cand deja colul este moale si dilatat! daca apare distocie de col (adica d-ala tare si lung care nu vrea si gata), cum am avut eu, nu mai e de bine!!! asta e motivul pt care ar trebui aplicat acel gel (numai ca de!! medicul meu nu mi l-a aplicat!!!)....mi s-a explicat de catre n medici pe urma, ca situatia mea a fost speciala si necesita cezariana de urgenta! nu aveau cum sa o prevada inainte de inducere...cu toate ca situatia colului meu....cam cerea asta. am vazut si la emisiunea de nasteri, n situatii de genul asta in care s-a recurs la ceza de urgenta...si la mine s-a luat hotararea asta, numai ca la 12 ore de la incepere, la ora 2.30 noaptea, cand nu mai era mai nimeni din echipa pe acolo...au sunat pe cei din echipa sa vina de urgenta, numai ca am avut noroc si am nascut inainte sa apara ei....asta ar fi fost culmea ironiei: si chinuita atatea ore si taiata apoi...
acum am intrebat-o pe dr. daca e posibil sa trec iar prin asta si mi-a zis ca da....se poate, ca eu am un col destul de dur, dar ca va incerca cu gel mai intai si daca vede ca nu se rezolva nimic, ea nu ma va lasa sa ma chinui prea mult timp...acum va fi si epidurala care ma va ajuta...plus ca eu ma oblig sa gandesc pozitiv! panica este cel mai mare dusman, strica totul!!! asa ca, doamnelor, cu un cantec inainte!!!

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput