Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (120)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna seara dragele mele randunele!Imi cer scuze pentru absenta mea de pe forum dar din motive tehnice ale pc-ului nu am mai putut intra.Vom cumpara unul nou ca ne-am saturat de harbul asta!
Multumesc mult pentru galerie si-mi pare rau ca nu am putut fi si eu aproape de voi cele care ati nascut.Va doresc puiuti sanatosi si mancaciosi.Randunelelor care sunt pe cale sa nasca le doresc nastere usoara si Doamne ajuta sa treceti cu bine peste pasul asta!Am noutati in ceea ce priveste puiul meu cel mic care se cheama Vlad Constantin o schimbare de ultima ora apoi s-a nascut cu 3500kg Apgar 9 si 52cm.Este tare cuminte, mancacios si somnoros.Daca ar ramane asa ar fi bine caci am emotii sa nu apara colicii.Cu sanii am avut probleme caci am avut furia laptelui si abia azi mi-a fost mai bine.Frisoane,febra...Am si eu o intrebare pentru randunelele care au facut rahianestezie:VA DOARE CAPUL?Pe mine de trei zile nu ma lasa.Va pup si o sa intru mai des si am sa va povestesc si eu cum s-a intamplat sa nac mai repede.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 37+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ariel, m-am cam zbarlit la povestirea ta, destul de nasol, nu, pardon, nasol de tot cu inducerea asta, dar ma gandesc ca nici asta nu e la fel la toate femeile, ca doar fiecare e altfel, Doamne sper sa nu ajung la inducere!!!

Violeta, mai lasa barza pe la noi, ca-i nevoie pe-aici, decat cu inducerea!!!!

Parca Roxana-Claudia a avut inducere, nu?????? Si cand ne-a povestit, a zis de bine, nu????????? Daca ma auzi, da-mi un semn!!!

Livi +40Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Simo, imi pare rau pentru bebe-ul tau, dar o sa treaca, am mai auzit destul de des de astfel de accidente. Uffffff, si bebelina mea e mare deja, si mai sta!!!

Cred ca ma duc in pat la Tv, ca iara ma doare rau burtica, si simt ca nu mai are loc bebe!!!!

Livi +40Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vad ca e pustiu...ma bag si eu in pat la un film ceva..sper sa nu-mi mai fie rau iar peste noapte...noapte buna!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

livy, eu parca am asa un sentiment de presimtire ca mult nu te mai tine burtoiul asta...ca prea te vaieti de dureri...pana duminica esti cu bebe la purtator garantat 100%...si fruntea sus, ca trebuie sa fie bine, ce Dumnezeu...ca ai vazut ce zic fetele, cu durere, fara durere...dupa ce-l vezi pe bebe nu mai conteaza nica...

simo, tare-mi pare rau de bebe mic si manutza lui bolnavioara...dar daca i-a placut mancarica si s-a facut baban, ce sa-i faca mama acum...pupa mama si trece...

eu acus va pupaces de noapte buna...ma duc sa fac baitza ca maine ma vad cu albinutza preferata...si pana atunci...

Hai Ilucae! Sa vina bebe repejor si sa fie totul bine si cu el si cu mamica lui!

Si mai zi un hai si ura pentru cine ne-o face vreo surpriza!

Pupe dulci!

Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai, barza asta, nu stiu, zau...ar trebui sa ne zica Oprescuflore ce e cu ea, ca la ea a venit ieri!
Simo, las ca trece clavicula, consoleaza-te ca macar la varsta asta simtul durerii nu e asa dezvoltat la bebei.
Criss criss, am executat pe prima pagina modificarea
Sovi, lasa nasterea indusa, sa nu te prind ca mi-l scoti pe ginerele Sasha cu capul turtit ca odata se razgandeste Iulia si se "muta" la Samuel-de-Simo sau Iannis-de-Simonette sau...avand in vedere ca taica-su vrea musai sa emigram in Australia...poate la Patrick-de-Gecko . Tu fa bine si du-te la Brasov sa nasti in apa, cum sta bine unei naturiste din Delta ca tine!
Acum imi dau seama ca barza daca merge in State o are de clienta si pe Violeta...asa ca, Mihutza, nu te supara daca trece si pe la tine, ca uite cata treaba are si pe aici si se tot invarte in cerc de colo-colo ca nu se poate hotari si cred ca a ametit si zace printr-un shantz, ceva...M-a luat cu tremuriciul cum povesteai tu visul cu Iulia mea . Maammaa, 3000-4000 nasterea...crunt!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Simo, nepotelul meu s-a nascut cu fractura de clavicula, tot fiindc a fost mare(4 kg) si l-au scos cu forcepsul. Insa dupa doa cateva zile era bine, si acum e un nazdravan si jumatate( are 2 ani jumate acum). Stiu ca acum e greu, dar o sa vezi ca trece, bebeii au mare putere de vindecare.

Deea29+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

mersi fetele,de incurajari...sunteti tare,tare dragute toate!si eu cred ca o sa fie bine,dar e cam stresant pentru mine sa-l vad asa!
noapte buna

Simo,mamica lui DAVID,si a lui SAMUEL CASIAN
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Urez si eu Larisukai de cory LA MULTI ANI!,sa creasca mare si sanatoasa,sa aiba grija de bebe mic si sa o bucure pe mama ei.
Simo,imi pare rau de bb Samuel,dar ai rabdare ca totul va fi bine..Ofof..Si nepotul meu cand s-a nascut a patit la fel,fiindca era grasun si i-a pus umarul in gips cateva sapt,dupa care nu a mai avut nimik.Si asta in 1993.Asteptam poze.
luny,ce noroc pe tine..

Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Simo, imi pare tare rau de bebe Samuel, refacere grabnica!
Mihutza, , super banc. Aoleu, cam multi bani pentru nastere.
Naty, sar'na.

Vad ca bebelina mea miscoceste intr-una, mancao-ar mama, incepe sa scoata oaresce prin burtica si nu e dureros, inca, dar deranjant.

Cristina32+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput