Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (120)
Raspunsuri - Pagina 10
ariel_7000 spune:
mamip, am uitat sa-ti raspund. eu am luat scutece happy new born cu buric decupat si servetele baby delfi cu lapte (un pachet) si cu alantonina (al 2 lea). la alex m-am inteles foarte bine cu ele...servetele si acum mai folosim...si ea si eu:)
alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
numeioana spune:
Yupyyyyyyyyy!!!!!!!!!! Fetelor, azi, dupa ce m-a certat si doctorita ca i-am dat lapte praf cand eu am lapte din belsug, l-am culcat pe bebe David de 3 ori fara supliment!! Acum e prima data cand a adormit direct la san si l-am pus in patut si nu s-a mai trezit. Multumita trucului cu paturica pe spate! Multumesc, Cory si Miri Mik!!
Eu, sincer, n-am avut timp sa mai intru si la zuze... Stiti cum e...musafiri, una, alta... Cusatura cred ca se vindeca bine, ma doare putin, dar e spre bine...
Bebele meu e un dulce...a inceput sa zambeasca in somn, dar inca n-am putut sa-l prind in flagrant sa-l fotografiez. Am vreo 2 poze noi...
Ioana si David (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
ceva tare!!! iluzii optice! dati "next":
http://www.switched.com/2007/10/15/the-trippiest-optical-illusions-on-the-net/
alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (38 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
numeioana spune:
La multi ani, Larisa!!!
Am vazut si eu pozele puiutilor de randunica!! Sunt toti niste scumpi!! Ma uitam si la metrnitate, toate franzelutele erau atat de frumoase!!!!
Naty, ce a mai crescut printesa ta!! F frumos montajul...si emotionant!
Ioana si David (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
si asta:
http://www.testcafe.com/lbrb/lbrb.html
alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (38 ZILE)
TEODOR
POZE
mami_papatot spune:
Buna dimineata gagicutzelor! Poftelitzi la o cafea si la sandwichuri calde cu cascaval, va rog!
NU am mai avut rabdarica si m-am trezit cu florinelul preferat...azi merg sa o vad pe bubulina la 13:45 si pe urma in otopeni sa vedem caruciorul...abia astept...
Am vazut aseara poze de-ale MIhutzei ... parca sunteti la statiune, atat de frumos este pe acolo...si mi s-a facut dor de mare, dar nu vara cand e balamuc...prin septembrie asa, cand deja au mai plecat din turisti, soarele nu mai arde cu putere si exista nostalgia toamnei care se apropie...
ariel, uitasem sa-ti zic de mementtoul tau ... ehe, unde-s guma turbo, jocurile din fatza blocului si alergatul pe maidane (aici subscriu, cu toti tiganii, de ma intoarceam jdrelita in genunchi si coate, inclusiv cu paduchi)...sau desenele faine de la televizor, nu robotii astia zapaciti si pochemoanele aferente...
Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
mami_papatot spune:
sovi, da mama, am luat si perna aia mare de alaptat...dar de la baby confort...si imi place ca e tare (nu cum le-am vazut pe cele din hipermarchet) si are husa care se spala dintr-un material catifelat, f pufos...
bubule, pai iau si eu mama ce aud pe la voi ca trebuie ... ca deh, sunt mamica noua si nu prea ma pricep...mai am cateva liniutze pe listutza si termin...dar cel mai tare imi sta pe cap (si portofel )caruciorul...asa ca zi merg sa-l vad, ca e tocmai in otopeni si daca tot am drum pe la herastrau, mai fac un hop...
ariel,saru-mana...habar nu aveam de scutece decupate la buric.,..nu-i nimic, mai iau un set, ca eu cumparasem pachetzel mic...
ioana, pupici micului cozonacel...gtare dulce e ... si cand te vad cu el in bratzuca, ma intreb unde a incaput...cum or sta ei inghesuiti acolo, numai ei stiu...
adriutza, ce zici matale acolo? o incurajare , ceva? curaj mamico....sau rabdare? pupe
natynic, faci si tu un curierat mic acolo, cu niste pupici dulci pt Iulia? mercic anticipat!
livy, ce se-aude de la toplitza?
Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
gecko spune:
mda, am fost si eu la marele control.
am intrat bou si am iesit vaca. nu am scapat de fier...zici ca vor sa imi dea astia otrava cand imi spun de tablete de fier. am sa imi trimit sotul sa faca alimentarea cu inca o cutie.
am rezolvat de un eco saptamana viitoare. am fost fata gigea si nu am bagat sangerari la inaintare si alte probleme de sarcina. de fapt m-am gandit ca daca mint cu ceva dupa aia ma leg la cap fara sa ma doara ca ma trimit astia la tot felul de analize si la ce lene ma roade...pas.
am mers pe varianta...nu mi se pare normal ca in sarcina sa am doua eco la 7 si 12 sapt (am mai avut eu una mica la 18 dar de aia m-am facut ca am uitat) si m-a sprijit si sotul ca a vazut sarmanul ca imi pulsa carotida stanga de nervi.
cel mai tare mi s-a parut ca s-a apucat moasa sa sune pt mine sa imi faca programare la eco...asta chiar era treaba mea...in schimb eu trebuie sa imi iau singura proba pt streptococ si de acum inainte cand ma duc la spital trebuie sa imi verific singura urina si greutatea si sa mi le trec in fisa. ciudata e medicina aici...adica nu am creier sa dau un telefon...dar am suficient creier sa imi bag un bat in fund.
si inca o chestie ce m-a facut azi sa zambesc pe sub musteata a fost recomandarea secretarei de la eco...sa beau 2 pahare apa si sa nu urinez cu jumate de ora inainte de procedura...la ce va trebe fratilor vezica plina? eu am uterul pana in gat, pruncul ocupa jumate din suprafata mea corporala si voi vreti vezica plina...hai mai pas.daca eram la inceputul sarcinii cand uterul era inca organ pelvin intelegeam...dar acum?
asa ca saptamana viitoare iar ma tarai la spital...dar pentru o cale nobila.
apropo, iar am ramas cu pufana nescarmanata...de la 7 saptamani nimeni nu a mai vrut sa se uite in ea. sper totusi ca la nastere va fi careva curios sa vada ce am in ea.
miscorosul meu misca de azi noapte in continuu. a mai patit careva asa sa aiba senzatia ca ii muta cineva in continuu matzele? is ca in filmele de groaza...si pe drum facea valuri la burta, si in autobuz...si ma doare pufana...de zici ca se rupe in doua.
astazi ma simt gravida rau de tot.
pucca spune:
Neatza randunici!
Gecko vezica plina ajuta la vizualizarea colului. Daca vezica este goala nu se poate cerceta starea colului. Asta o stiu de la dr care imi face mie morfologiile.
Aseara am primit si eu comanda de la bebelusul tau, la 21.30. Avand in vedere ca eu am dat comanda ieri dimineatza. Foarte prompti. Pacat ca multe lucruri nu le au in stoc. Binenteles ca aseara am stat pana tarziu ca sa ne dumirim cum se monteaza caruciorul. Mai ceva ca la puzzle. Dar pana la urma am reusit, si eram foarte multumiti de rezultat. Acum urmeaza patutul. Dar cred ca trebuie sa incepem operatiunea montaj in week-end, cand stam mai bine cu nervii.
+35, Bianca Maria
CristinaGoji spune:
Neatza!
Si seara buna, Gecko Cat aveti ceasul acum? ma distrez de nu mai pot cu postarile tale . Bravo pentru fata cu tupeu care o sa-si vada bebeul la eco. Iar cu gravidenia stii cum ii, bine ca-i temporara .
Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza