Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (120)
Raspunsuri - Pagina 13
clauclau spune:
Adriuta, felicitari mamico!!!! Bravo!!! Bine ai venit pe lume bebe Adrian Cristopher, sa ai a o viata frumoasa si plina de bucurii alaturi de parintii tai.
Flori, multe felicitari pentru fetita ta iubita! Ce zice surioara de ea?
Elara, odihna placuta.Si vorba ta, chiar nu mai e mult, profita de perioada asta si odihneste-te din belsug ca apoi e mai greut...
Zoze, multi pupici pentru tine si bebe Mihai. Este un nume frumos. Te cred ca esti putin melancolica pentru ca ai fost luata pe nepregatite, dar cand il privesti pe Mihai esti o mamica fericita si implinita!
Fetelor, sunt happy, happy, happy!!!! Tocmai ce-a plecat doctorita de la noi. Rebecutza mea a evoluat foarte bine intr-o saptamana!!! A luat in greutate 300 de grame si 1 cm in lungime. Plus 1 cm la caput, 1 cm la pieptut, ce mai, peste tot...Deci, micuta se satura foarte bine si creste frumos doar cu sanii mei. M-am linistit!
Mami, ti-am scris de dr Raluca Ghinea la sfarsitul capitolului trecut, nu stiu daca ai mai citit. Oricum, numai de bine despre ea, mi-a lasat o impresie foarte, foarte buna, se poarta minunat cu copiii.
POZE
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mami_papatot spune:
ADRIUTA, MI-AU DAT LACRIMILE...CUM AI ANUNTAT TU SOSIREA MINUNII TALE...SA-TI TRAIASCA , SA FTI SANATOSI SI ALATURI UNUL ALTUIA O VIATA INTREAGA! TE PUPACESC DULCE SI SPECIAL! AUZI TU, A SMOTOCIT BARZA PANA L-A SCAPAT DIN CIOC! OFFFFFFFFFF...MAMICO!
Livy, nu mai scapi ... ia barza viza si la tine la toplitza se opreste de acum...
Gata, acus plec sa ma imbracacesc si pe umra sa ma intalnesc cu albinutza mea cea draga, sa vedem ce ne spune doctoresul...ca la cat burdihan car dupa mine, sunt curioasa cam cata vina are copilul in toata treaba asta si cata nesmtire ma-sa ca tot baga in ea ca sparta in ultimul timp!
Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
underqueen spune:
adri, felicitari!!! sa-ti traiasca puiutul!!!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe (in sfarsit) mancacios si sanatos!!! Tudor Stefan
POZE
mami_papatot spune:
Clau, felicitari pentru Rebecca cea frumos dezvoltata...ce bucurie! despre dr. am citit, saru-mana mult...acum sa vedem daca pic pe tura ei sau nu...luni ma duc si la Predoi cu rezultatul de la morfo de 3 si sper sa fie totul ok, sa pot naste asa cum imi doresc...desi adevarul il voi afla probabil in ziua nasterii...
ela, bun venit pe crengutza si inca o data felicitari in direct pentru bebele preferat...l-am vazut si eu in pozici si e tare mumosit! nu-ti mai face atatea ganduri negre...ce-i mai important vezi cu ochii tai si nu vad ce sens mai au daca si cu parca...copilashul este sanatos, tu te recuperezi si altceva nu mai conteaza!Pupe!
Acus chiar ca fug!
Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
bubu05 spune:
'Neata!
Adriuta, sa-ti traiasca bb Adrian, sa fie cuminte si papacios! Bine ai venit bebica! Refacere usoara, ma bucur mult ca ai nascut repede si usor! Felicitari!
Zoze, bine ai venit pe crenguta! Sa te bucuri de bb magic in fiecare clipa, lasa gandurile rele! Pupici!
Ioana, bravo pt. renuntarea la formula! Pune biberoanele in cui, pastreaza-le pt. ceiut si punga cu formula sigileaz-o bine si pune-o in dulap! Bravo! Am vazut si pozicile si pe tine, cred ca ai sta ore in sir sa-l privesti pe david, e un dulcic!
Fetelor, sunt plina de nervi si draci, stau cu casa stransa in cutii si nenea faiantaru ne-a dat tzeapa...n-a venit, nu raspunde la telefon...dimineata am facut bagajul, sa ma mut la socrella, cu Vladut cu tot, i-am pus si jucarii la pachet si stau cu ele impachetate si astept....nu mai pot de nervi...
Si m-au mai apucat iar cateva crampe de-am zis ca mor...
Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ralucaspm spune:
Cory, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, fericita si sa aiba mult noroc in viata !
Carnavalul e in fiecare an de Lasatul Secului. Anul asta a inceput joia trecuta si se termina duminica viitoare cand e si parada.
Raluca 35+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)
natynic spune:
FELICITARI, ADRIUTA!!!!
BINE AI VENIT BEBE ADRIAN!!!
(medalie de argint dupa Samuel la...dezvoltare fizica)
Io cred ca barza s-a dus si pe la Violeta, maine e la Toplita
Gecko, esti MORTALA!
Pe Elara o iert...si i-am trimis eu PM cu ce-i trebe la Municipal.
Bine ai revenit pe crenguta ZOZE!!. Cu cezariana iti dau perfecta dreptate...nu e grea deloc, e greu la capitolul "simturi"-am inteles perfect ideea. Asteptam amanunte-si nu ne mai abandona asa!...
Trec Adrianul pe lista si plec la treburi.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
rox_dox spune:
ia uite adriuta care voia sa se apuce de goblen si ea ca mine..
acu a nascut..
bravo dragutza...lasa ca de goblene te apuci dupa ce dai copilul la scoala
felicitari si sa creasca mare puiutul!
_
36+ cu RADU
AMR 4 saptamani!!!
Pozele mele!
lyvy spune:
ADRIUTZA,
AI NASCUT??????
WOW, BRAVO MAMICO, FELICITARI.BINE AI VENIT BEBE ADRIAN.
RECUPERARE RAPIDA, BEBE MANCACIOS!!
Livi +40+1 ziIris Miruna
Pozele mele