Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (120)
Raspunsuri - Pagina 14
clauclau spune:
LA MULTI ANI Larissuk de Cory! Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai azi o zi minunata si sa primesti cate cadouri vrei tu! Petrecere frumoasa!
POZE
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
bubu05 spune:
Clau, felicitari pt. laptic bun si gustos, care o face pe Rebeccuta mare si frumoasa!
Gecko, ce aiurea cu ecografiile alea, sa stai atata timp fara...tz,tz,tz...
Papacico, bafta la bb-kontrol, ce tare ai fost, m-a bufnit si rasul! lasa ma, ca slabesti tu dupa ce nasti, asta sa fie baiul!
Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ariel_7000 spune:
adriuta, adriuta, te tii de shotii??? nu te-am vazut aseara pe crenguta si m-am gandit ca ne coci tu ceva:))
m-am trezit si eu pe la 10, mi-am pregatit bagajul si sunt gata sa decolez sa iau rezultatul de la babes, apoi la mama si in cele din urma la serbare!!! mama cate am de dus!!! cadouri pt doamne la gradi, sucu, praji, pateuri...ca se lasa cu mare petrecere dupa serbare:mamici, tatici si pitici si dragele doamne din personalul gradinitei...am prins tare drag de ele:))
aseara am reusit performanta sa fa niste picioare uriase!! s-a speriat si al meu de urate ce erau! vad ca s-au mai dezumflat acum, sunt curioasa daca reusesc sa ma incalt...
hai ca nu mai stau, ca tre sa zbor (usurica ca un fulg:))) si dupa ce iaurezultatul sa sun la dr. sa vad si ce trusa de epidurala sa cumpar...aaa si vreau sa mai cumpar si remedii pt nascare usoara:)
mamip, si eu am facut paduchi cand eram mica, hehehhee, am luat de la antrenamentul de pe stadion pt defilarea pt 23 august!!! a fost "super", mai ales ca aveam parul luuuuuung peste talie...si m-au tuns si m-au dat cu gaz in cap, mama nu se pricepea si nu l-a diluat si mi-a ars urechile....iar eu i-am umplut pe toti din casa de paduchi:)))
hai ca va pup si ne vedem diseara pe forum...
nu a mai invartit nimeni la balerina aia? ca eu am invartit-o mai intai vreo 10 min in sensul acelor de ceasornic, apoi am reusit sa schimb, dar nu o mai puteam da inapoi:))) pana la urma am invartit-o cum am avut eu chef:)
naty, si mie mi-a iesit la test aproape juma juma (53-47) :))) suntem pe aceeasi lungime de unda inseamna:))) mi-am dat eu seama:)
pleccccccccccc
alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (38 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
lyvy spune:
ZOZE, BINE AI REBVENIT MAMICO!!!
Eu ti-am zis de Mihai directorul, tare ma bucur ca l-ati ales.
Asteptam povestea si pozici!!!!
Sexy-Clau, felicitari pentru parametrii printesei si la mai mare!!!
Naty, sper si eu ca pana maine sa ajunga la TOPLITA, da oceanu-i ocean, schimbarea de temperatura, la noi troiene, cred ca de la atata condens se strica GPS-ul .
Dar tare mi-as dori sa nu ajung la inducere, am googalit despre nasterea indusa si numai prostii am aflat, ca doare mai rau ca nasterea naturala de 2 ori, cresc si riscurile asupra bebe-ului, se intampla tot felul de chestii neprevazute.Si ma gandesc ca asa o fi, ca doar corpul nu intra treptat in travaliu, cibrusc, si-atunci toate se schimba.
Naty, tu stii ceva de asta????
A, si-am mai citit tot pe un forum, ca uleiul de ricin, declanseaza travaliul, se bea 3 linguri de ulei noaptea!!!Stiti ceva de asta????
Livi +40+1 ziIris Miruna
Pozele mele
clauclau spune:
Bubu, . Urata treaba cu faiantarul !
Apropo de slabit! Dupa nastere, am dat jos 6 kg si intre timp, de cand am venit acasa am mai slabit inca 2, deci in total 8. Foarte putin, la cate aveam eu in plus. Si am o burta mare ca de luna a cincea, a sasea asa...
POZE
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ariel_7000 spune:
lyvy, am auzit de asta...dar ai grija ca mai declanseaza si altceva:))) si cand te-o lua cu niste sentimente "lichide" rau de tot....nu stiu ce sa zic:)
alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (38 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
bubu05 spune:
Rox-dox, si eu sunt fan goblenuri! Cand eram gravida cu Vlad am cusut o iconita pt. camera lui , si acum e pe perete, una pt. camera noastra si inca vreo 3 tablouase. Si nu-ti zic cate am lasat la mama, cand eram eu fata mare , inainte sa ma marit...
Si mai am si acum sigilate si neincepute, dar cine a mai avut timp de ele...si pe mine ma relaxau enorm...poate ma apuc iar de sportul asta, numai sa-mi fac si timp...
Oana 32+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
luny spune:
'neatza...dak-o pot numi asa..ca n-am prea dormit...
Cory, inainte de toate, vreau sa te felicit pentru aniversarea Larisucai iubite, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii, alaturi de fratiorul care in curand vine pe lume!! La multi ani, Larisa!!!
Ioana, ce ma bucur ca David a adormit fara formula, felicitari!!
mami.p, reintalnire placuta cu Honey la eco, asteptam vesti frumoase!!..si eu tot Happy decupate la buric am luat, iti scrisesem mai in spate!
apasat pentru Gecko cea foarte azi!
Elaaa, bine ai revenit!..pe mine m-ai facut sa lacrimez, bre, ce sa ma sperii!..
elara, felicitari pt 37!! imi pare rau de consemnarea la pat, dar nu gasesti tu o solutie sa tragi langa tine tastatura?!..
adriuta, te-ai intalnit cu barza, asa, fara avertisment?? nu am scos si noi majoretele!..FELICITARI, SA FIE SANATOS SI PAPACIOS, SA VA ADUCA MULTA FERICIRE!!!
Clau, mamaaa ce a crescut Rebeccutza ta, felicitari!!!
SI ACUM, SA TRIMITEM BARZA AIA SPRE TOPLITA, CA E LYVY ACOLO SI O ASTEAPTA CU NERABDARE!!!
LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Clau, ia sa vezi dupa o luna cat de mult slabesti! Asta pt. ca alaptezi! In doua-trei luni o sa dai mult jos! Pana la botez esti miss!
Apropo de durerile de cap, nu mai stiu cine zicea ca pot ramane dupa epidurala. Eu n-am avut dureri dupa epidurala, dar am facut apoi furia laptelui si aveam si dureri de cap si mi-a explicat mie pediatra ca e de la laptic, de la hormoni, de la prolactina...sper sa nu zic prostii...ca eu o intrebam ce sa iau sa-mi treaca si sa nu ajunga in laptic. Si mi-a zis atunci Nurofen simplu, parca...
Oana 32+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Teo2rina spune:
va puuuuup pe toate, fara exceptie!
Felicitari noilor soi prospetelor mamici, intoarse sau nu acasa cu sufletelele. sa va traiasca!!!
pauza ca s-a trezit haiducul
asaaaa, papam, deci putem scrie...
Zoze, inteleg sentimentele de nostalgie dupa burtica ca apoi sa uiti totul cand il vezi pe bb. multi si sper sa treaca repejor zilele cu lacrimi, si eu am plans mult dupa nastere cand am ajuns acasa, pur si simplu nu-mi puteam crede ochilor.
Ioana, ai ajuns acasa? ai vazut ce martisor ti-a dat Doamne- Doamne?
am uitat sa va povestesc: in ziua dinaintea nasterii eram in masina, il asteptam pe sot. cand a venit inmasina mi-a zis sa mergem pana la biserica unde noi meregem in fiecare dumnica pt ca se face slujba pt sanatate. am dat un pomelnic pe care, culmea, am trecut doar numele lui si al meu, ceea ce n-am facut niciodata. iar noaptea am nascut usor...
am pus poze cu haiducul.
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA