Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (120)
Raspunsuri - Pagina 12
ursuleata spune:
Papcioaso, tare bancul
Alina 32+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 8 SAPTAMANI!!!
pucca spune:
Mamip. http://www.bebelusultau .ro/detalii.php?cod=CH694, asta e caruciorul, si-mi place enorm, mai ales ca are si scoica auto. Imi plac foarte mult rotile, este usor de condus.
Eu acu sunt in cautare de comoda, si nu gasesc nimic sa comand pe net.
+35, Bianca Maria
mami_papatot spune:
ursuleato, ce te-a apucat mama sa te certi si sa-ti faci nervi pe subiectul cu predoi? tu n-ai vazut ce abrambureala e acolo? ce ai rezolvat pana la urma cu medlife-ul..ai gasit alt medic? ar fi pacat sa renunti la idee daca tot iti intrase in cap..
puca, e fain carutzul si mi se pare ca materialul ala albastru e de jeans, nu? sa-l plimbaciti mulkt si bine pe bebe pufos cu el...incearca pentru comoda aici http://www.buburuza .com/Scripts/prodList.asp?idcategory=117&curPage=1&sortField=sortorder sau daca nu, poti lua o comoda faina de la ikea si-ti cumperi separat saltelutza...
Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
lyvy spune:
Neata, am dormit noaptea asta , cum n-am mai dormit de mult, adica foarte bine!!!M-au lasat si durerile si contractiile, nu stiu care-i faza!!
Mami, dupa cum vezi la Toplita e liniste si pace, bine ar fi sa fie cum mi-ai zis intr-un mesaj anterior, sa o am pe IRIS in brate pana duminica, dar nimic nu prevesteste asta.
Naty, foarte dlagut montajul!!!
Ioana, am vazut pozici noi de bebeu frumos!!!
Mai, tot mai mare imi e burta, si vad ca bebe se chinuie sa se miste , nu mai are loc, cine stie ce-o fi si cu mine!!!
Livi +40Iris Miruna
Pozele mele
zozela spune:
'neata!
Va imbratisez cu drag si dor si va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase,SMS-uri,suport!!
Sunt acasa de Vineri-insa nu am avut timp sa intru,incercam sa ne adaptam vietii in 3-fara niciun fel de ajutor dinafara-si e greu..Mai e si frustrarea..sa zic asa..care imi mananca putin nervii-ca s-a intamplat asa de repede,ca nu m-am dus mai devreme la Dr.,ca daca nu ar fi insistat Dan-nu m-as fi dus nici Luni si mi s-ar fi rupt membranele acasa,n-as fi apucat sa fac nici Dexa pt.BB si..cine stie ce s-ar mai fi intamplat..Sa nu va mai spun ce plans ma apuca de fiecare data cand vad hainele de gravi,cand pun mana pe burtica si constat ca-i plata si..cand mi-am vazut semnatura de aici..
Bine..cred ca numai e cazul sa va spun ca toate astea imi sunt sterse at.cand imi privesc Minunea,cand ii vad zambetul si-i aud glasciorul cristalin-pupa mama pe el!!
Buhuhu..sper ca nu v-am speriat!!
Dupa cum cred ca ati aflat deja-BB Magic e Mihai!Numai stiu cine mi-a zis ca-i nume de director..Serios vorbind,l-am ales cu sufletul,Arh.Mihail fiind ocrotitorul copiilor.
De nastere..am multe sa va povestesc,sustin in continuare nasterea naturala,desi eu nu am reusit..Nu-i grea deloc cezariana,nu la asta ma refer..e vorba de "simturi"..La acel moment cezariana a fost unica solutie pt.noi-ii multumim Domnului ca sufletelul nostru e sanatos!!D-na Dr. a fost de exceptie!
Ramo am vb cu Petcu despre voi!
Felicit prospetele mamici!
Multumiri cu totul speciale-Deei pt.sustinere!!!
Pupici aparte Anei!
Fug acum..Sper sa revin cat de curand..
Gravidutele-aveti grija de voi,nasteri usoare,rapide,curaj si BBi sanatosi tun!!
Ela,mami de sufletel blond!!
Photos-Camera mogaldetei
elara spune:
'Neatza, dragelor.
Felicitari multe prospetei mamici, Oprescuflore. Si un bebe sanatos cu ani multi si fericiti inainte!!!
Mult succes si nasteri usoare celor ce urmeaza!!
Sanatate multa prospetelor si viitoarelor mamici, recuperare usoara si laptic din belsug. Sanatae multa si noroc in viatza puiutzilor vostri deja sositi dar si celor ce urmeaza sa vina.
Eu azi implinbesc 37 de saptamani si am intrat sa va anunt ca pana voi naste nu voi mai intra pe forum fiindca ieri am fost la dr. si m-a consemnat la patut. Mi-a zis sa nu mai fac treaba, nu cumparaturi, nu aplecari.....fara efort, ca bebelina e jos, cu craniul coborat cam mult si colul e scurtat (dar macar e inchis). M-a chemat joi, pe 13 la control si speram sa mai obtinem macar una sau doua saptamani.
Din pacate nu am posibilitatea sa va citesc stand in pat, ca mi-ar fi placut tare mult. O sa-mi cumpar cartea lui Capraru si macar voi avea ce studia. Bine ca e vorba de putin timp.
Sper eu sa decurga toate bine dupa nastere si ne revedem cat de curand dupa aceea.
Intre timp am sa mai verific din cand in cand casuta de PM. Asa ca, va rog frumos, daca doriti sa imi scrieti sa o faceti pe PM sau pe mess.
Si va mai rog frumos inca ceva: poate imi puteti spune si mie (tot pe PM sau mess) daca la Municipal e sau nu cazul sa iau cu mine pampers si hainutze pt bebe, ca eu inca nu am reusit sa ma lamuresc. Multumesc anticipat si va pup dulce pe toate.
Naty, imi pare tare rau ca nu te mai pot ajuta asa cum m-am oferit. Te rog sa ma scuzi.
Elara36+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
adriuta spune:
Helloooooooooo Helooooo AM PRINS BARZA S-AM GUSUIT-O PANA L-A SCAPAT DIN CIOC.
ACU-I IN VEGAS LA CAZINO CA SA FACA BANI DE BILET SA SE INTOARCA INAPOI IN TARA
MAMA LUI DE COCOCOSTARC ....
ACUM 4 ORE SI 12 MINUTE S-A NASCUT ADRIAN CHRISTOPHER, MINUNEA MEA.
AGPAR9.9 APROAPE 4 KG SI DEJA E UN MANCACIOC DE NU SE MAI POATE.
AICI A FOST 5 MARTIE, EXACT LAO LUNA DE LA ZIUA MEA.
LA 30 DE ANI SI O LUNA AM DEVENIT MAMA.
VA IUBESC SI TRIMIT POZICI CURAND. AM NASCUT CU EPIDURALA NATURAL SI AJUTATA CU INJECTIE...
M-AM RIDICAT MERG LA BAIE SI AM AVUT O NASTERE...RELATIV USOARA. DR-UL MEU ESTE MINUNAT SI PUIUL MEU DUPA BAITA DOARME LANGA MINE IN CRIB
TRIMITEM POZE CURAND SI VA PUPAM PE TOATE SI VA IUBIM MULT!!!!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
Mami si Adrian sunt pregatiti de marea intalnire...
Nicoleta spune:
Mamip, Buburuza este site-ul de la desprecopii, nu-i nevoie sa-l decelezi, ca nu e reclama ilegala .
Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
Nicoleta spune:
Adriuta, felicitari!!!!!! Ma, ai avut grija sa nu omori barza aia, sireaca... Ma bucur ca sunteti bine, ca bebe e mancacios si ca... barza vine in Romania... cu bani!!
Recuperare usoara.
Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)