Clubul moldovencelor de peste Prut (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare!
Ce liniste pe aici mai sa nu gasesc subiectul
Nati dupa inca citeva intilniri treceti la cacteiluri .Am vazut si pozele cu dintoasa Vanda ,e tare frumusica,ptiu ptiu.Cum se impaca cu patrupedul case?
Karina felicitari pentru job si succese la examen,btw la ce ai examen ?Pina la urma cu ce culoare ati zugravit ?Din pacate dermatita atopica e o boala cronica si trebuie cumva s-o tii sub control.Am citit ca e interzis hidrocortisolul la gravide si femei care alapteaza.
Lilia vezi ca dupa ce va mutati la casa voastra o sa trebuiasca sa te tii de promisiune Bravo Ameliei ,stie ea care-i cel mai bun pieten. Cind va fi botezul ? Dupa ce duci ce ai la goodwill cineva le preia,le curata si le vind mai departe .Asa am inteles ,n-am fost sa vad cum este.
Marianca, Alina am vazut la tv ca ati avut tornado in nordul statului,sper ca n-ati fost afectati.
Aliona m-ai confundat cu Karina .Sint ieftine gradinitele la voi.Bine ca au inchis scolile ca-i mai usor sa previi decit doamne fereste sa mai cada vre-un acoperis.Ce bun ai mai vazut pe la magazine ?
Cornelia ,Diana,Violetik voi ce mai faceti ?

Azi am planuit sa seman niste verdeturi,sper fata sa-mi fie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Salut!
Daaa,ce neatenta mai sant ai dreptate,raspunsul era pentru Karina,uite ce distrata pot fi incep sa seaman cu babele...
Nati am vazut si eu pozele,e o scumpica dulce Vanda cu dintisorii de epuras.
Davina,ai dreptate gradinitele aici in Quebec sant ieftine,deoarece sant subventionate de stat,ca altfel ar fi cam 23$/zi,noi platim 7 si restul plateste statul.
Pe la magazine,ce sa zic au inceput sa fie deja sandale si haine de vara,chiar daca la noi e inca zapada cat casa...mi-am luat si eu un costum de baie,poate vine primavara,si am probat pantofi,dar nimic nu mi-a cazut cu tronc...
Cam atat,va pupacesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna buna!
Chiar liniste aici...
Azi e ziua tatalui (cel putin aici), asa ca ieri Paula i-a desenat lu tati o felicitare si de dimineata i-au spus lma... si e frumos si cald... Asta vestile bune...
In rest, Paula tuseste cam tare. La medic ne-au spus ca se aude ceva la bronhii si sa vad eu daca sa-i dau antibiotic sau nu. De miine pina nu stiu cind au vacanta de Pasti, asa ca cred ca ii voi da... Si giunioara tuseste si muceste, dar la ea e forma usoara, cica:)
Karina, bafta la examen si multe succese la servici (sa fie cit mai usor) Aici peste zi cind e soare e foarte cald, dar noaptea, dimineata e destul de racoare. Dar oricum zapada a fost numai in munti (ca sint si munti pe insula)...
Nati, ce fain ca ati fost la homeopat, cel putin incercati si altceva. La Delia parca au aparut mai multe zone aspre, ceva nu i-a priit si nu-mi dau seama ce
Lili, ce frumos... pregatiri pt botez... E o dulce Amelia si sa nu o lasti mult sa va roage...
Aliona, ce haioasa esti cu costumul de baie... eu nu stiu de ce cred ca la voi mereu e zapada si frig
Alina Davina, spor la sadit. Sa faci poze la micuta gradinara!
Alina, Marina, dati-ne un semn ca e bine la voi!
Oare ce o fi facind Cristina????
O zi frumoasa si sa ne traiasca tatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare!

Ce mai faceti fetelor?Noi binisor, Chris s-a despartit de raceala si..... de primul lui dintisor de lapte. Am scris data in calendar, sa nu o uitam, hehe. Era asa de confuz cand i-a cazut dintele, ca nu stia ce sa creda, ca e bine sau rau, acum e haios, si cam stirb, imi place cum arata.A hotarat in seara aia sa-si puna dintisorul sub perna ca asa a auzit, si dimineata cand sa-l trezesc pt. gradi ma intreaba daca a venit Zana Maseluta si il luase de acolo(evident ca i-l luasem cand adormise)eu am zis ca da, la care el ma intreaba :dar ce mi-a pus in schimb? M-am amuzat cand l-am auzit atat de naiv.
Alinca, voi ce faceti? cum va descurcati fara tatic acasa? cand vine? Acum sunteti si cu cumnata ta, nu? atunci nu va este urat presupun
Sotul meu a amanat plecarea pentru sapatamana viitoare, pleaca sa ia masinuta, in sfarsit ne-a venit si noua randul sa ne schimbam masina .
Carina felicitari cu job-ul, bine ca iti place si succese la examene.
Confirm si eu ca m-am simtit f. bine cu fetele la mine, ca de fiecare data nu au venit cu mana goala, am si primit un cadou frumos de casa noua Vanda ne-a tinut si ea de vorba, a fost tare cumintica si dragalasa, si mai tragea din cand in cand cu coada ochiului la televizor
bye, bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

salutare

Rodica, sanatate multa fetelor. Mi se pare mie sau acolo dr-ii sunt mai relaxati asa. Adica cum, sa ii dai daca vrei tu?
Frumos cadou i-a facut Paula tatalui, cred ca l-a topit.

Tania, ai flacau deja, daca au inceput sa i se schimbe dintii. Hehe, masinuta noua, super! Ce masina luati?

Aliona, sper sa folosesti costumul de baie cat mai repede.

Alina, iti place sa gradinaresti? Am impresia ca mie nu prea mi-ar place, ca eu cam urasc munca la pamant.

Karina, succes, e bine ca iti place, e ft important. Si tinem pumnii sa gasiti loc la gradi cat mai repede. Voi stati impreuna cu socrii?

Aliona, sa stii ca nici Amelia nu se omoara cu probatul, am patit-o si noi uneori, sa refuze categoric, dar acuma isi dorea demult si foaaarte mult, asa ca a mers incantata sa cautam.

Va pup si sanatate la toti

Mergi la inceput

Ma, mi-a deocheat cineva soarele... ian recunoasteti, care? s-a intunecat si sta sa ploua...
Lili, ideea e ca eu trebuie sa urmaresc evolutia ei, daca nu mai face febra, tuseste mai putin - nu i-l dau. Dar parca nu mi se pare ca e mult mai bine, mai vad...
Dar in general, sistemul sanitar e cam asa cum imi imaginam (mai ales ca sintem la acel social), mai relaxati, fara sa se intervina din start cum se practica la noi... o fi bine, ofi rau, nu stiu...
Tania, uau ce flacau mare ai, deja pierde dintii! Sa fie buna Zina cu el si sa-i aduca dinti puternici si albi si cit mai curind

Mergi la inceput

Iaca eu azi imi fac norma...
Lili, am uitat sa zic. Tata copiilor e topit de aseara, de cind Delia intre vorbele pe bebeluseasca ei a zis clar "tata meu". Atita am ris si acum doar asa ne adresam
Aliona, dar si alte fete, ce rimel bun imi recomandati...
Hai ca aveti noroc, nu ploua:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Salutare fetelor!!!
Cineva se plingea ca iau deocheat soarele,si la noi ploua,2-3zile soare si iarasi ploua,si la noi au venit caldurile si e bine,numai nustiu ce o sa facem la vara.La noi copilasii sint sanatosi le-a trecut la toti tusea si mucii avem deja o saptamina,dar bursucul nu-l lasam,am observat ca si pofta de mincare a aparut la copii,mai ales cei mari cind intra in casa tre sa treaca pe la bucatarie,sint foarte multumita de acest remediu.
Nati,ce mai faceti voi cu bubitele,ma gindeam tot zilele acestea,si Vanda are pielea la culoare alba,aceea alba e mai sensibila asa mi-a spus medicul,sa dea Domnul sa-i treaca cit mai repede,abuntane cind sint schimbari,si foto am vazut cu ea,a crescut si e de atit frumoasaaaa.
Corina,felicitari pentru job,principalul ca iti place asta conteaza.Despre grasime,poti lua si de la Moldova dar are gust rau ca ai mei nu-l pot bea,dar de la piata nu vreau ca nustiu cu ce e amestecat,eu l-am cumparat de pe net de la o firma ruseasca,o sticla am terminat si am mai dat comanda ca se face lechuire 3 saptamiini si daca copilul a fost des bolnav se repeta,vindeca si gastrita,Anca noastra se simte foarte bine dupa el ca am scos tote med care trebuia sa le primeasca zilnic,tin minte ca si voi ati avut probleme cu tusea.
Davina,ce frumos vorbest despre a pune flori,eu de cind sa incalzit tot ies afara si ma uit ce pot sa fac ca sa fie mai frumos,dar astept cind va fi sotul acasa ca tre sa taiem niste tufe care au crescut mari.

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.
A hundred years from now,the world may be different because I was important in the life of my child.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Karina, ce bine cind iti place serviciul, e mare lucru. Iar programul flexibil e chiar minunat.
Uitasem ca va mutati si ca Lucian nu va mai merge la gradinita veche. Dar e bine ca are cine sa stea cu el. Bunicii au venit de tot sau doar intr-o vizita mai lunga?
Merci de urari de sanatate, speram si noi sa vedem rezultatele cit mai curind.

Aliona, munca de moderator e una "neblagodarnaia" trebuie sa faci curatenie printre subiecte, sa ai grija sa inchizi subiectele care se repeta si sa trimiti lumea la subiectele deja existente, sa aplanezi conflictele intre membri si altele. La curatenie inca mai merge, dar la aplanat conflicte nu ma bag nici in viata reala mi-e sa n-o iau si eu.
Doamne, nu-mi imaginez cum e sa fie martie si sa ai atita zapada afara. Tu vad ca faci haz de necaz, bine ca ai umor suficient, lasa ca vine si primavara aia.
Merci de urarile de sanatate si de complimente. De alergie la lapte am auzit, inclusiv la cel de mama (care, fiind vorba intre noi, mi se pare o absurditate). Am inceput lupta pe mai multe fronturi simultan, sper sa avem rezultate cit mai curind. Una stiu sigur: la alaptat nu vreau sa renunt nici in ruptul capului, oricum nu e o solutie in cazul nostru. Ceea ce are Vanda e tot alergie, numai ca nu stim de la ce e. Am eliminat acum din dieta mea si lactatele (daca numar ce alimente maninc acum, imi ajung degetele miinilor ). Deja a inceput sa se curate pielea pe burtica, ceea ce e imbucurator.

Alina, Mariana, va multumesc si voua de complimente la adresa Vandei.

Rodica, ce bine ca exista si o zi a tatilor. In acest sens, barbatii din Ro sint tare nedreptatiti, cu tocmai 2 sarbatori ale femeilor.
Felicitari pentru micuta vorbareata, ce precoce e! Cum a mers diversificarea, ce mai papa Delia acum? Noi ne pregatim moral, ca acusica vine si timpul nostru..
Cit despre petele aspre, noteaza-ti tot ce maninci tu si ce-i dai fetei sa manince, sa stii ca ajuta mult. Te uiti pe lista si e mai usor sa vezi care e alimentul recent introdus in alimentatie si deci suspect de a produce alergie.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Tanya, felicitari pentru primul dintisor cazul al lui Chris! Se vede deja cel permanent cum creste sau inca nu? Baiatul astepta si el un cadout, cum probabil a vazut prin filme ca se face pe alte meleaguri. Ei lasa, poate alta data Zina Maseluta o sa fie mai putin uituca.

Lilia, pai cum asa, vrei casa, dar chiar n-o sa ai nici o floricica in jurul ei? Sau ai sa-ti angajezi un gradinar?

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput