Clubul moldovencelor de peste Prut (55)
Raspunsuri - Pagina 7
alinkav spune:
Neata fetele!
Abia astept sa ne vedem...numai ca nu am inteles ora exacta!![]()
Ai mei se distreaza pe aici, Alex comenteaza desene animate, iar Olivia rade de el, de numai poate!
Sotior e plecat la servici, iar eu am de facut curatenie, si am o lene...![]()
Maine mergem la Galati, s-o luam pe cumnata mea, ca o aduc socrii pana la vama,abia astept sa iesim si noi la drum, sa incercam masina.
Eu invat intens sa merg cu ea, ca de joi raman singura acasa pe o saptamana si trebuie cumva sa ajung la lucru.
Sa vedeti ce se feresc toti de masina, nu se baga, nu taie fata, si nici nu se apropie prea tare!![]()
Ieri am facut peste la cuptor, si a mai ramas cap si coada(de fapt cate 3 buc din fiecare
) si trebuie sa fac si supa de peste(uha
)...mda am o lene, as mai dormi, dar cine ma lasa????
Hai ca va doresc un WE placut, iar noi sa ne distram bine diseara!
toate fetele!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Balbina spune:
Alinka, ora exacta era 16, daca nu s-o fi schimbat ceva intre timp. ![]()
Deci te faci soferita de SUV 
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Davina spune:

Nati ma bucur pentru voi ca nu e dermatita atopica,sint sigura ca e ceva temporar si o sa-i treaca.Sa dea Domnul sa-i treaca cit mai repede.
Tania nu stiu cum e aici la sloala in clasa I,dar am auzit ca acuma programa in Ro,MD e mult mai grea decit pe vremea noastra.
Alinka intimidezi soferii ?
supa de peste mmm n-am mincat de mult.
Fetelor va doresc la toate un we placut si la bucurestence o seara minunata la Tania.
Balbina spune:
Ne-am intors. Pacat ca am fost putine (doar eu, Lilia si Alina, a, si Vanda evident
), dar ne-am simtit excelent. Tania este o bucatareasa super, am mincat niste cartofi la cuptor mmmm, f.f. buni! Si salatele au fost bune, eu cel putin am papat cred ca tot vinegretul.
Partea haioasa a fost incet incet am trecut de la ceai la bere
adica la primele intilniri cu fetele s-a baut mai mult ceai, iar acum, ca ne cunoastem tot mai bine, am trecut la alte bauturici. ![]()
O sa pun niste poze dupa ce culc fata.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Balbina spune:
Cit a stat Vanda cumintica, am reusit si am pus poze de azi, ba mai mult, am pus si niste poze recente cu fata dintoasa, daca vreti sa ne vedeti.
Vizionare placuta!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Crinia spune:
Buna
Iata si noi la orizont, mai raruti, dar iarasi sunt prinsa de multe schimbari.
Marianca, Alincav, Aliona, Tanea felicitari cu Ziua de Nastere!!! La Multi Ani din tot sufletul.
Eu iarasi ma pregatesc de examen si cam sunt satula de pregatiri. Cam toate s-au adunat acuma, mutatul in casa noua care va fi pe 28 martie, examen pe 29 martie si cea mai mare noutate serviciul care il incep pe 17 martie. Pina acuma am avut si tot tacimul interviurilor, trimis CV si multe altele.
Natalia si Lucian a avut Dermatita atopica, a durat cam o jumate de an buna. Mi s-a parut ca a aparut de la yogurt de fructe pentru copii. L-am eliminat, dar dermatita nu a disparut. Noua de asemenea ne-au dat tratament cu unguent cu cortizon, pe care nu l-am folosit caci are hormon. Insa am facut bai cu tarita. Fierbeam tarita in apa si cu apa ceea ii faceam, bai. De asemenea il ungeam cu crème hidratante cu tarita “Aveeno”
Felicitari pentru postul nou. Deci acuma esti sefa. Mai ai unde avansa?
Ce ma bucur ca nu e dermatita atopica, probabil homeopatul are dreptate, caci la o prietena baietelul are dermatita si se scarpina de la primele lunite (stiu ei sa se scarpine stai fara grija). Ea intruna ii tine minutele in manusi si legate caci ajungeau obrajii insingerati.
Ziceai ca ai fost la homeopat, cum se numesc granulele sau din ce sunt ele?
Alincav O iesire cu fetele pina dimineata cred ca ti-a dat energie pe mult timp inainte. Din ceea ce ai scris se intelege ca ai avut un relax 100%. Felicitari pentru masina, e super. Imi place mult sit e cred ca e confortabila. Si a noastra piuie daca nu iti pui centura de siguranta, cred ca e o idée foarte buna de altfel. Bravo Oliviei ca isi revine, sanatate multa ii doresc.
Marianca zici ca barsucii jir ajuta? De pe ce site ai cumparat si cum il dai (in ce forma si cite cit?). Mama mea imi zicea ca el e bun sa faci masaj la copil imediat dupa baita si ajuta la raceala, dar de baut nu am auzit. Apropo de spamassaj, sotul de 8 martie mi-a facut cadou, sedinta la spa care include toate procedurile dorite insa numai e pentru o zi. Vom vedea si ce e aceasta pe aicea...:)
Rodica imi pare rau ca va chinuiti cu mucii in caldura…ai zice ca sunt mai multi cînd e frig dar… Zici ca e cald deja la voi? Cite grade? Ce as da sa fie si la noi asa clima… Oare de ce Spania nu ofera aceea ce ofera Canada caci tare imi place clima la voi. Am vazut pozele cu Paola, e o dulceata. Nu ai cumva pozele cu revista? Sau care e denumirea revistei ca sa o pot gasi pe net?
Balbina spune:
Karina, chiar ce multe ti s-au adunat acum. Dar lasa ca o scoti tu la capat cu toate, sint convinsa, multa bafta! Ce servici ti-ai gasit, ce vei face? Lucian va merge in continuare la gradinita, asa?
Granulele homeopate sint dintr-o planta bryonia alba, si se numesc la fel. Sincer, sint foarte sceptica in privinta remediilor homeopate, am mers acum la medicul acesta, doar pentru ca dermatologul ne-a facut trimitere.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
LiliaToma spune:
salutare
Confirm si eu ca la Tania a fost foarte bine, desi zicea ea ca nu prea gateste( sau asa intelesesem eu ) mancarea a fost delicioasa.
Eu din pacate am plecat un pic mai devreme ca asa s-a intamplat si trebuia sa plecam in alta parte cu familia... dar cat am reusit sa stau m-am simtit foarte bine.
Tania, aveti o casuta foarte draguta, aranjata cu gust si sper sa o finisati asa cum va doriti( mie una mi-a ramas gandul la bucataria ta... )
Alinka, uitasem sa spun ca am vazut pozele de la ziua ta, se vede ca v-ati distrat bine, bravo!
Te vad foarte incantata de masina, deci ati obtinut ce ati vrut, sa circulati cu fara accidente.
Ma bucur pentru progresele Oliviei, sa o tina tot asa.
Tu ce cadouri ai primit de ziua ta?
Alina, ce bine ca Deanna nu a mostenit nici o alergie de la voi doi.
Si cum functioneaza goodwill-ul? Tu te duci si lasi ce nu ai nevoie si altcineva le ia? sau se vand?
Aliona, am vazut si pozele cu tine, cu noul tau look, care te schimba total, iti sta bine. Fetele cu care erai la ziua ta sunt moldovence ceva? ca prea aveti toate siluete de invidiat acolo si stiu ca femeile de pe acolo nu sunt tare slabute.
Marianca, merci si eu de ideea cu untura de bursuc, poate o sa o incerc.
Mmm, masaj, eu nu am fost niciodata
Karina, bine ai revenit. Curaj ca le treci pe toate. Si cand o sa scapi o sa fii cu toate implinita: si la casa ta, si cu serviciu si cu examenul dat...
Nasol ca v-ati chinuit si voi cu dermatita, dar bine ca ati scapat.
Sa ne zici cum a fost la Spa
Despre noi: mari noutati nu avem, fiecare cu serviciul lui cum am mai zis.
Amelia si-a luat in sfarsit pantofi pe care si i-a ales ea( roz cu floricele). Acuma asteapta sa ii gasim fustite cat mai multe sa le poarte, sau rochite cu flori( de primavara si vara)
Mai nou, este foarte dezamagita ca multi copilasi din jurul ei au acuma cate un fratior sau surioara si imi tot zice ca vrea si ea. I-am spus o data ca atunci cand vom avea casa mai mare( sau macar a noastra in gandul meu) o sa incercam si asta. Acuma ma intreaba cand o sa avem mai repede casa mare.
We trecut a fost Vladut pe la noi si initial dupa ce a plecat era suparata ca dupa spusele ei, Vladut a facut mizerie( care de fapt au fost cateva jucarii imprastiate, dar cum ea le tine mereu pe la locul lor...)
Dar acuma am fost recent la cineva in vizita si nu prea s-a inteles cu baietelul gazdei, asa ca dupa asta a zis ca " Vlad e cel mai bun din lume" ca numai cu el o sa se joace ca " mi convine ca ne uitam la desene, coloram", probabil a vrut sa zica ca fac lucruri impreuna...
In afara de asta ma pregatesc sufleteste si nu numai de botez si incep sa apar emotiile, dar o sa treaca. Important e ca Vandutza sa fie botezata, in rest, sanatate sa avem, ca daca gresim ceva atunci se recupereaza.
Crinia spune:
Natalia lucrez in companie de asigurari cu claimsuri. E destul de interesant. Azi am fost prima zi la servici si imi place mult. Orarul e flexibil asta conteaza. Pe zi trebuie sa lucrez 7,5 ore ceea ce conteaza, in rest ti-l faci orarul cum vrei. Multi in departament vad ca vin la servici la 7:30 si pleaca la 15:30. Lucian va sta acasa cu soacra mea caci nu-i pot gasi gradinita. Am fost pe la 10 gradinite si am platit pentru lista de asteptare cite 40 sau 20 dolari (nereturnabile) si astept. Cel degraba ce mi-au promis este iulie, dar vom vedea ar putea fi mai tirziu. Lui Lucian ii dor de gradi si toata ziua el a vorbit numai in engleza, i-a fost mai greu lui buni sa-l inteleaga, dar asa va invata si ea mai repede engleza.
Ce interesant tratament ti-a dat, sincera sa fiu eu cred in homeopatie. Am folost si eu in multe alte tratamente si cred in ea. Sigur daca nu e ceva urgent ce necesita interventie chirurgila imediata, insa cred ca homeopatia e foarte buna insa lenta (adica rezultatele le vezi in ceva timp). Sper din tot sufletul sa nu aveti nimica.
Lilia sper si eu ca voi scapa de toate si ma voi trezi ok, insa stii cum suntem noi vrem sa scapam de toate insa cu un rezultat maxim pozitiv.:) Nu am fost inca la SPA, mai am o persoana care tot ma ia din urma cind ma duc la SPA (sotiunea), zice ca mi-ar trebui un pic de relax. Imediat ce ma voi duce va voi spune.
Ce m-a amuzat ceea ce ti-a spus Amelia. E atit de dulce. Se zice ca copii zic de al doilea frate sau suroara pina la o anumita virsta (5-7 ani) dupa care nu mai vor. SE obisnuiesc si devin egoisti.
Asa ca vedeti ca asteptarea casei voastre sa nu dureze prea mult, dupa aceasta hotarirea de a avea al doilea si singurul proces care nu e atit de repede la al doilea copil (sigur ca sunt si exceptii, s-au gindit si s-a primit :))
Aliona am vazut noul tau look, arati super bine, si ai o silueta de invidiat. Cum te pastrezi asa de bine? Zi-mi secretul? Zilele trecute am fost si m-am frezat la o frizerita romanca si mi-am facut suvite de 3 culori. Ea lucreaza in salon si de asemenea cu produse Rilken. A zis ca parul meu are diferite lungimi si se vede ca cade tare. Si scalpul un pic e uscat (am matreata). Tot vroiam sa te intreb care ar fi produsul ideal de la Rilken pentru parul meu? Ea mi-a dat Clear Moisture (un tub mare sur, ca de pasta de dinti).
Davina pacat ca sotul se chinuie cu dermatita pina acuma. Imi e straniu cum el foloseste cortizonul caci e hormon, si aplicarea zilnica aduce la adunarea unei cantitati mari a hormonului in organism. Ce bine ca la voi e cald si va veti duce la bazin cu Deanne. Si eu vreau sa-l dau pe Lucian la o activitate sportiva, sa mai scuture din energia lui. Pina ce suntem in cautare...
Karina mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
gazea spune:
Saluti,aparui si eu la orizont...
Ma bucur mult pentru voi ca v-ati intalnit la Tanea,am vazut pozele,santeti f.zambarete si aratati bine.
Lilia,mersi de compliment,referitor la fete sant toate romance,ai dreptate ca pe aici fetele sant mai grase,dar in America,aici in Canada,mai ales la Montreal sant f. multi emigranti si nu prea vezi chiar din aia grasi,dar mi s-a intamplat sa mai vad...vai saracii mi-i mila.
Eii Amelia stie ea ca-i bine sa aiba si o surioara sau fratior,daca ar fi viata asta mai usoara poate si noi mamele am ceda mai repede si am asculta dorintele copiilor.Amedeo ba zice ca vrea ,ba ca nu-i trebuie.Eu insa m-am consemnat,nu cred ca mai am timp...
Ce bine ca Amelia isi alege deja pantofiori,Al meu nici nu vrea sa-i masoare atat ma rog de el si zice ca Nu!.Chiar azi am dus o pereche inapoi si am luat altii sper ca astea is buni,inca nu a vrut sa-i probeze![]()
Nati, am uitat sa te felicit pentru functie,la mai mare!eu am observat f. tarziu deee
,batranetele(intre noi fie vorba in ce consta...adica ce atributiuni ai? ca nu ma pricep???)
Vandei multa sanatate sigur ii va trece,copii pina la 1-2 ani fac o groaza de alergii,chiar si de la laptele tau poate face. Amedeo pina la 1.5 intruna avea bubite mici ba pe fata ,ba pe coprp,ba pe piciorus a avut odata de m-am speriat cum arata,si de fiecare data mergeam si medicul spunea...alergie si ne dadea unguent si o solutie mentolata ca al meu se mai si scarpina...
Alinca ce mai face Olivia? Am vazut pozele,arati f. bine.
Din poze se vede ce mindru e Alex ca e fratele mai mare.Olivia nu se plictiseste are cine o amuza.
Davina,felicitari pentru servici,stiu cat e de greu aici sa iti gaseti si stiu ca e un inceput frumos cand deja ai locul tau de munca,bravo ca iti place. De ce gasesti asa greu gradinita nu sant locuri nici pe acolo? Eu am avut inseamna ca noroc mare ca am gasit repede gradinita lui Amedeo si mai ales de stat cu numai7$/zi.
Referitor la silueta secretul mare e ca nu maninc,mult dar asta inseamna sa nu stau in casa...si la scoala imi duc numai un sandwichi si o cafea mare,si mai beau acolo un capucinno,asta pina la ora 16-17. Si fac miscare adica mers pe jos.
Referitor la par: Acum ca ti-ai facut suvite parul va fi mult mai fragil,are nevoie de proteine(vezi Etreme de la redken) si pentru scalpul uscat este un shampon DANDRUFF CONTROL SHAMPOOING il poti folosi dar nu zilnic in alternanta cu altul.Ce ti-a dat tipa e bine,are o legere hidratare si proteine are din ambelee ok.
Eu sucgerez dupa decolorare sau suvite "etreme",care refortifica parul din interior.
SPAAAAAA,vreau si eu,trebuie sa vad cat face o sedinta sa merg si eu sa ma rasfat un pic.
Azi am stat acasa ca scolile au fost inchise pentru a se curata zapada de acoperisuri,a cazut un acoperis la un magazin si au fost 3 victime si s-au alarmat toti si au inchis scolile,dar mai bine asa decat sa stai cu frica sa nu cada podul de la atata zapada...
eu am profitat si am colindat toate magazinele si am mirosit toate parfumurile si toate cremele...
Cam atat numai bine si sanatate la toti!