Clubul moldovencelor de peste Prut (55)
Raspunsuri - Pagina 6
MamaElei spune:
Iaca, am aparut si eu... devushka sozrela:)...
Asa, in primul rind, cu mii de scuze pt intirziere dar din tot sufletul
LA MULTI ANI ALIONA!!!!
Sanatate, fericire, multa dragoste si realizarea viselor!!!
Te-am admirat in poze, arati super si ce fain ca avut cu cine petrece.
Lili, ma bucuri ca aparusi... brrr, dintii, urasc...
Tania, sa folosesti cu placere cadourile...
Alinka, tu esti si balerina, si masina conduci, si arati super si ai 2 copilasi frumosi! Bravo! Ma bucur ca se vad progresele la Olivia, imediat o sa alerge prin casa...
Alina Davina, am admirat printesa mica. Ce mi-a placut de ea in fusta de blugi si leggings... e o dulce...
Cornelia, va doresc si eu sa scapati cit mai repede de obrajorii aspri!
Despre noi nimic nou, muci pina in briu, supravegheat pe asta mica, ca tot papucii nostri ocheste sa-i lustruiasca. Au venit caldurile mari, asa ca lenea e pe masura...
Marianca spune:
Hi!!!
Nati,imi pare rau de tot de chinurile Vandei,pe ei clar ca ii scarpina si sint mai agitati,eu cind ajunseseram ca nu mai puteam de jale i-am dat hloristii calitii,dar cind am mers la medic avea rugiola,stii la mine baiatul avea exema pe numai pe fata dar destul de mare si medicii nu au mai descoperit de la ce,eu am inceput in loc de lapte de vaca sai dau lapte de soia si a disparut dupa ce i-am spus medicului ea mi-a si confirmat ca copilul avea alergie la lactoza,acum nu mai are nimic,mincarea lui de baza era si este lactatele,asa ca cred ca si la vopi se trage de la ceva care inca nu ati discoperit,tie putere ca stiu ca inima de mama o doare tot ce se intimpla cu puiutul.
Rodica,dupa cum am observat voi va chinuiti cu mucii des,la noi Alice de doua luni de zile a luat vre-o 5 ori viroze si tot asa cu muci fiecare zi si inca si tuse ca ma temeam sa nu dea si ea in astm,antibiotice am primit de citeva ori si nimic,in fine am cumparat pe internet "barsucii jir"intareste imunitatea,scoate raceala si tusea,ii dadeam de doua ori pe zi in lapte cu miere acum nu mai are nici muci nici tusa sa nu mai spun cit de mult m-am chinuit cu conjuctivita,si cei mari beau cu gust ca nu are miros neplacut,vezi poate te ajuta si pe tine.
Scuzati fetelor ca m-am intins atit de mult,dar cind vad ca cineva se chinue parca vreau sa-i dau si eu un ajutor,sa va fie copilasii sanatosi.
Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.
A hundred years from now,the world may be different because I was important in the life of my child.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
MamaElei spune:
Neata fetele!
Mariana, multumesc mult de sfat. Dar as putea gasi asa ceva in MD, ca aici nu prea cred...
Balbina spune:
Mariana, interesant despre grasimea de bursuc, am mai auzit ca ar fi foarte buna. Poate caut cind mergem la vara acasa.
Rodica, da doamne sa treaca mucii fetelor o data cu venirea caldurii.
Noi am fost ieri la dermato si am primit trimitere la homeopat. Mergem miine sa vedem ce tratament o sa ne dea.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Marianca spune:
Buna fetelor!!!
Nati,sa dea Domnul sa gaseasca medicul medicamentul potrivit si sa nu mai stiti ce inseamna alergie.
Rodica,la Moldova este si e mai eftin dar mai bine sa fie cumparat in farmacie undeva e 130 lei-250gr,cel mai eftin am gasit pe internet cu 17$-250gr,eu sint foarte multumita de el,o ajuta bine si pe Anca,am scos de la ea orice medicament care pina acum in mod regulat il primea ,fac asa eu experimente si o tin mai mult pe lapte cu grasime de bursuc+miere de albini,vad ca ajuta.Noi eram foarte des bolnavi cu viroza si imunitate nu mai aveam ca sa lupte si toti dinprejur imi spuneau ca o sa se incalzeasca si o sa ne treaca dar eu nu am mai avut rabdare...
Hey fetelor cineva a fost vreodata la spamassage?eu astazi mi-a venit un gust de viata cu caldura ce o venit si asaaa vreau un masaj tot corpul si cu pietre si cu sare de mor,vroiam sa intreb,poate e ceva nou pe acolo dar si costul clar...
Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.
A hundred years from now,the world may be different because I was important in the life of my child.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
Davina spune:
Nati sa ne zici ce va recomanda homeopatul .Pe cutia cortizolului scrie ca la copii sub 2 ani se da numai la recomandarea medicului.
Alina ma bucur ca tratamenul da rezultate pozitive,tineti-o tot asa .In curind o sa fuga Alex dupa printesa.
Rodica multumesc de complimente .Multa sanatate si voua.
Marianca eu n-am fost la spamasage dar mi-as dori un deep tissue,swedish cu diferite uleiuri si facial hehe(vorba aia "vrabia malai viseaza").Sa ne povestesti care e procedura?
Azi mindra mea si-a tuns parul un pic,am fost eu cascata si am uitat foarfeca pe masa ![]()
Balbina spune:
Alina, hehe, cresti un hairstylist in casa! ![]()
O sa scriu despre vizita la medic, sigur.
Mariana, la masaj as merge si eu, ce mi-ar placea sa ma rasfat si eu undeva intr-un salon.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
oxy spune:
Salutare fetelor! Azi la noi e asa o zi frumoasa, cu adevarat miroase a primavara!
Marianca, mersi ca ne impartasesti si noua din experiente, chiar o sa-mi procur si eu grasime de bursuc cand o sa plecam acasa, de Pasti. Sper si noua sa ne fie de ajutor, tinand cont ca Chris e cam sensibil la raceli, chir si acum e bolnav, de ieri il tin acasa, mi-a facut si febra, tuseste si are rosu-n gat, acum ne aflam sub tratament, dar multumesc Domnului azi e deja mai bine.Apropo, ziceai de conjunctivita, please spune-mi cum faci ca ai zis ca ajuta, la mine Chris mai face uneori conjunctivita si nu prea stiu remedii naturiste bune sa-i dau, ia doar medicamentoase, spune-mi ce si cum le dai, mersi
Davina, subiectul cu scoala la noi a fost intens discutatt in casa ultima vreme, pana la urma am ajuns cu sotul la o concluzie unanima
- nu-l dam anul asta, il dam de 7 ani la scoala, nu stiu cum in alte parti, dar in grupa lui Chris toti copiii au mers de 7 ani la scoala, chiar am vorbit cu mai multe mamici si cam toate au spus la fel, ca-si dau copiii de 7 ani,sa fie mai copt si ma responsabil, ca ce multa materie le baga la sarmanii copii, chiar din clasa 1, nici nu-ti inchipui, ii incarca prea mult pt. varsta lor, si nu e doar parerea mea, multi parinti se plang de acest lucru.
II doresc si eu piticutei Vanda sa se desparta mai repede de eczema suparatoare
oxy spune:
fetelor maine va astept deci la mine, dar va amintes ca eu nu am aparat photo
asa ca sa nu uitati una din voi sa-l luati![]()
Balbina spune:
Ne-am intors de la homeopat. Ne-a pus f. multe intrebari, atit despre Vanda, cit si despre bolile din familiile noastre. Concluzia medicului a fost ca ceea ce are fata nu e dermatita atopica, intrucit nu are mincarimi (e adevarat ca nu am vazut=o niciodata scarpinindu-se, dar ma gindeam ca nu poate la virsta asta). Ne-a prescris un tratament cu niste granule homeopate, sa-i dam ei, dizolvate in apa, pentru ca e prea mica si nu le poate inghiti. Tratamentul e pentru 14 zile, iar peste o luna sa venim la inca un control.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda