Clubul moldovencelor de peste Prut (55)
Raspunsuri - Pagina 5
oxy spune:
Salutare fetelor!
Va multumesc la toate pt.urarile frumoase ![]()
Aliona iti doresc si tie numai bine si sa fii fericita!
, (scuze de intarziere)
Alinca, am vazut pozele, imi place cum erai imbracata, si balerinii sunt super
V-am vazut si marea achizitie, masinuta, e super tare masina, una din preferatele mele,
sa o stapaniti sanatosi!
La toi copilasii bolnaviori le doresc sa se faca bine cat mai curand!
v-am pupat!
LiliaToma spune:
Salutare
Cam rarut trec pe-aici, stiu.
Am ajuns sa nu am timp nici sa va citesc.
Am citit tot din urma si acuma mi-am facut timp sa va scriu. Asteptati-va deci la un roman.![]()
Alina, cat te invidiez eu pe tine ca poti sa iti beai cafeaua afara si sa asculti pasarelele, ehhh, e super..![]()
Pana la urma ai fost cu Deanna la innot?
La multi ani sotului, sa fie sanatos!
Ce este goodwill?
Ma intrebai de masea, costa 20 dolari sa ti-o scoata.
Tania, cum a fost we cu socrii? Ce cadouri ai primit de ziua ta?
Merci mult de invitatie, asa cum a zis Natali, eu sunt totdeauna gata, ca pionerii ![]()
Ma bucur ca proiectul a fost cu succes.
Unde in '' tarile calde'' vrei sa o stergi?
Aliona, nu mai scapati de iarna, nu mi-as dori nici in visele urate asa iarna lunga. La cat urasc eu iarna, as fi foarte deprimata.
Ma intrebai de masea, da, era musai sa o scot, am facut radiografie inainte de asta si se vedea clar ca si radacina e compromisa. Din pacate, nu am fost de ceva timp la dentist, asa ca acuma vreau si sa imi pun alt dinte in loc, sa repar ce e cariat, detartraj, etc. O sa ma coste cam mult, dar...
Ce haios e Amedeo cu admiratul serpilor..
Si tu ziceai ca nu ai prietene cu care sa te intalnesti, vezi ca ai petrecut frumos de 8 martie? Super!
Elena, noi te dam uitarii? Tu pe noi de fapt ca scrii taaare rar( sper sa nu te intrec la un moment dat
)
Ce frumos ca ati fost la Sighisoara!
MArianca, bravo pentru Alice ca spune mereu cuvinte noi si bravo pentru Anca care gandeste asa frumos!!
Alinka, cum se mai simt copiii tai? Le-a mai trecut raceala? Deci ai chefuit fara noi de ziua ta? aa? ![]()
O sa ma uit si eu la poze mai tarziu
Diana draga, doua joburi? Mai poti? Cum a fost la Galati?
Bravo pentru cum ai evitat accidentul dar iti trebuie o bataitza ca umbli fara centura, stiu ca in MD toti sunt foarte '' curajosi'' si putini pun centura, dar nu te lua dupa ei.
Ce am ras cand citeam despre printesa ta, e deja mare, si e taaare smechera, are o personalitate puternica.
Ma intrebai de imunizarea Ameliei: in ultimul timp raceste mai rar, dar tot nu scapam de virusi acuma cand e timpul schimbator
Rodica, ie-te ca ai aparut si tu, si mai zici de mine ca sunt scumpa la vorba...
Imi pare rau ca sunteti bolnaviori, sper sa scapati definitiv de toate
Vreau si eu sa vad poza cu modelul casei, pleaaassse!
Hehe, deci si Paula are cavaleri deja? Hai ca in ziua de azi copiii sunt mai dezvoltati, eu nu stiam de iubit la varsta lor.
Alincic, uau, baie romantica? Bravo!
Natali, imi pare tare rau de Vanda, eu am vazut-o si mi-e tare mila de ea si ma rog sa scape cat mai repede.
Cornelia, sper ca si Mirela sa scape de obrajori aspri. E ciudar cu alergie la soare, cred ca e tare greu sa ai asa ceva.
Ca vorbeati de condus, eu spre rusinea mea anul trecut am condus de 2 ori si anul asta inca deloc.... si am carnetul de cativa ani deja...
Ma intorc la munca, ca ma asteaptaaaaa
alinkav spune:
Salut!
Apropos de mers fara centura!La masinuta cea noua nici nu poti merge fara centura, ca o apuca un piuit de mai bine iti pui de 100 de ori centura aceea , decat sa mergi asa!
Nu ca mergem fara centura...dar asa, ca fapt divers!![]()
Iar despre condus...hihi sta cealalta masina(mai veche
) in fata blocului, si ar fi trebuit s-o scot la plimbare, numai ca imi e oarecum, ptr ca am condus deja pe cea noua cu cutie automata, si nici nu se compara, cu asta(cutie manuala), mai ales ca pleaca sotul in curand pe 1 sapt din tara, si va trebui sa merg la lucru...asa ca de ieri am inceput sa merg cu asta mare. E tare fain!
Merci fetelor de complimente, m-am simtit si eu super bine.
Azi nu am chef de nimic, de altfel nici nu m-am machiat, am si dormit de 2 ori cate un pic(cat dormea Olivia), iar acum ma duc din nou pe dreapta!![]()
Tania, te rog sa ne spui ora exacta, cand venim, sa imi fac planuri!![]()
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
oxy spune:
Salutare moldovence!
Lilia oho, ce roman ai scris,pauza-pauza, dar cand apari recuperezi din plin,
cu socrii am petrecut f. bine,in special Chris pt. ca evident ca a fost bagat in seama si rasfatat de bunici.![]()
De ziua mea am primit multe flori,set accesorii pt. baie,(gen savoniera, suport pt. periuti,..) foarte dragut, am mai primit si o cutie de tinut bijuteriile,
, cam astea sunt, si bineinteles toata ziua rasfatata,
Despre "tarile calde", asa vorba vine, nu am de gand sa plec nicaieri, desi mi-ar placea![]()
Fetelor eu zic ca pe la 3-4 e ok.. ce ziceti? daca va convine e ok, daca nu, se poate umbla putin la ora
Alinca,esti bravo ca te descurci si nu ai frica de masina,si la mine e una din prioritatile ce trebuie indeplinit anul acesta, sa fac scoala de soferi!
v-am pupat, noapte buna!
Balbina spune:
Tanya, pt. mine e ok ora patru. Frumoase cadouri ai primit.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Davina spune:
Buna dragelor!
Nati multumesc de incurajari si link.Imi pare rau de dermatita Vandei,sper din tot sufletul s-o ajute tratamentul si sa nu se mai chinuie.La mine sotul are dermatita atopica si tare ma temeam ca Deanna sa nu-l mosteneasca.
Rodica la innot o sa mergem la sfirsitul lunii daca se formeaza o grupa de pitici.La cit de frumoasa e Paula nici nu ma mir ca are atiti admiratori.
Alincic mai ninge la voi sau s-a incalzit deja ?lasa ca o sa ai si carnet,principalul cit de bine conduci nu cit de repede iti iei carnetul.
Alina arati bine in rochita si balerini.Masina e super si smechera dupa cum o descrii,s-o stapinesti sanatoasa.
Cornelia voi ce mai faceti ?poate incerci o crema cu spf pentru obrajorii Mirelei,zic si eu poate o ajuta.
Aliona ai silueta de adolescenta si culoarea parului te avantajeaza .
Lilia multumesc de felicitari.Goodwill e unde donezi electrocasnice,mobila ,haine si altele ce te incurca prin casa :-)Nu ne-ai zis ce mai face printesa Amelia ?
Tania frumoase si utile cadouri.Cred si eu ca a fost rasfatat Chris de bunici .La toamna o sa mearga la scoala ?
Balbina spune:
Alina, au, imi pare rau pentru sot, din cite am citit pe net, e nasoala afectiunea asta, mai ales cind ramii cu ea pe viata. Si el cum se descurca? Are mereu pusee de eruptie sau doar periodic? Cum se intretine, cu medicamente speciale sau trece de la sine? Trebuie sa faci special ceva anume ca sa-i usurezi viata? Ma refer la curatenie mai temeinica, pentru a elimina praful si acarienii, sau la lipsa animalelor de casa, sau o dieta speciala, chestii din astea. De Deanna cred ca poti fi linistita, daca n-a facut pina acum, cu siguranta nu mai face.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Davina spune:
Nati ,la sot dermatita se agraveaza pe timpul rece si pe timp cald aproape ca dispare.El are o forma usoara dar ca sa nu se scarpine se da zilnic cu hidrocortizone (unguent),hainele le spalam cu detergent lichid(ca-i mai blind),nu sta mult in preajma animalelor ca e alergic de la par.Atit parca,nu e chir strasnic doar ca trebuie sa-ti mentii pielea hidratata.Cind era bebe am inteles de la soacra-mea ca avea peste tot corpul si trebuiau sa-i lege mainile ca se scarpina rau de tot si nici nu stiau ce sa-i faca.Eu am fost alergica la oua aproape toata copilaria,daca mincam imi apareau bubite pe burta.
Multa sanatate Vandei si sint sigura ca o sa-i treaca eczema.Si tie iti doresc multa rabdare 
alinkav spune:
Neata fetelor!
Ce mai faceti?
La noi trezirea a fost rapida, asa ca de la 6 suntem in picioare!
Am revenit...
Tania super cadouri, vreau si eu...hihi am primit si eu
Abia astept sa ne intalnim.
Acum nu stiu cum sa fac, sa vin cu Olivia sau nu?Natalia tu cum faci...cred ca totusi am s-o las in grija sotului!![]()
Alex e acasa, il mai tin cateva zile, desi am deja si aviz.
Olivia e mult mai bine, ieri am constatat ca la piciorul drept nu mai are deloc spasticitate, chiar azi ii zic kinetoterapeutei, bine stie ea si singura, dar trebuie sa ma laud...
La piciorul stang inca il are destul de spastic, il mai tine tare....Manutele sunt bine amandoua...asa ca mergem spre recuperare...
Mai nou fata mea se ridica in patru labe, si surpriza....incearca sa se tarasca, ii pun jucarii in fata, si se ridica in genunchi si se arunca in fata, ii iese deocamdata stangaci, dar e tare haioasa!
Gata, cam atat, ma duc cu ea, poate adoarme...
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Balbina spune:
Alina, si la noi ajuta unguentul cu cortizoni, chiar are efect in numai citeva ore, numai ca dermatologul ne-a interzis sa-l mai folosim, ca e prea mica fata. A zis ca incercam cu picaturi antihistaminice si cu crema emolienta (hidratanta). Din pacate, crema nu ajuta deloc in prima faza a eruptiei, adica atunci cind totul este iritat si rosu. Devine utila abia cind iritatiile incep sa se usuce. Asa ca noi ne chinuim ceva, cam 10-14 zile, pina trece de tot, asta daca intre timp nu s-a declansat o noua eruptie in alta parte
. De mincarimi nici nu stiu daca are, probabil ca da, ca uneori Vanda mai e agitata aparent fara motiv, probabil o deranjeaza, dar inca nu stie sa-mi spuna si nici sa se scarpine singurica.
Alinka, eu vin cu Vanda, ca e inca dependenta de mine. La voi e mai usor, ca o poate hrani si Sasa. Bravo pentru progresele printesei, ma bucur mult ca sinteti mai bine.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda