Clubul moldovencelor de peste Prut (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara fetelor!
Cu mari scuze vin si eu sa urez La Multi Ani fetelor, Tania si Aliona!!!!
Am avut doua zile pline, totusi era ziua noastra, si cum ca a trecut si ziua mea, nu puteam sa nu sarbatorim si noi, asa ca ne-am adunat cativa prieteni si am ciocnit ptr noi fetele la restaurant. Nu credeam ca vom ajunge acasa mai spre dimineata!Ce sa zic, a fost super, am avut o seara super frumoasa!Drept dovada, am pus si cateva poze la mine in album.
In rest, azi nici nu am reusit sa ma odihnesc, am fost in Cismigiu cu nasii Oliviei, am mai stat si la pizza, si asa a trecut si duminica...Maine sunt de servici, asa ca odihna mea ramane in aer!
Am plecat la nani, mai citesc maine....

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alinka, se vede ca v-ati distrat, super frumos! Imi place mult rochita ta, si cum iti sta in ea, bineinteles.

Mariana, daca ar fi numai pe obrajori... dar asa, Vanda are dermatita pe tot corpul Oatmeal e ovaz, stiam ca e f. bun in afectiuni ale pielii. De aceea ii fac si eu baita cu fulgi de ovaz. Deocamdata e a treia zi, dar tot inca e plina de bubite si iritatii, mor de mila ei cind o vad. Sper sa ne ajute tratamentul dat de dermatolog. Am vorbit ieri cu o fata care are un baietel un pic mai mare ca Vanda, au avut o problema similara, si au facut tratament cu acelasi medicament. Ei bine, la ei efectul s-a vazut abia dupa vreo 10 zile, iar noi nu avem nici o saptamina. Asa ca trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare.
Noi folosim scutece Libero. Exista si huggies aici, dar nu i-am incercat. Pampers, cel putin cele care se vind in Romania, sint de o calitate foarte proasta. Pe vremea lui Vlad erau mult mai calitativi.

Multa sanatate tuturor!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

La multi ani, Tanea si Aliona! Sa fiti sanatoase si fericite. Sa fiti ca florile de primavara: mereu iubite, admirate, pretuite, respectate, mult asteptate, firave, gingase, parfumate si f puternice in acelasi timp!

La multi ani, Ilinca de Alionushka! Sa fii sanatoasa, fericita, mereu cu zimbetul pe buze si sa aduci doar bucurii parintilor!

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Marianca, de cind a aparut soarele de primavara si stam mai mult pe afara si la Mirelus is rosii obrajorii siparca un pic mai cu "crusta". Am observat asta doar daca e afara si e soare. Mamica mea are alergie de la soarele de primavara. O sa incerc si eu cu ovas...
Nati, multa sanatate si sa va treaca repede! Sint sigura ca o sa treaca, doar putina rabdare. Mirelus tot a facut alergie de la alimente si de la fenobarbital(probabil de la glucoza care o contine). De aia si am aminat vaccinurile si medicul ne-a dat tratament si ne-a recomandat ca in calitate de med. de pregatire p/u vaccin sa luam fencarol, si nu fenobarbital... Felicitari p/u functie!!! Deci esti cea mai glavnaia si stietot la noi

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Fetelor va multumesc pentru urari
Eu am fost in priza zilele astea,am invitat la mine prietenele si am sarbatorit mai mult 8 martie,asa intre femei si am mai barfit. Cand sant si barbatii mai greu cu povestile.
A fost super. Azi am fost la congres (prezentari atat de produse cat si coafura in general) a fost f. frumos,dar destul de obositor si mie nu prea imi place cand e multa lume..Am pus 2 poze. Am facut multe,dar nu stiu ce am facut la aparat ca le-am pierdut mi s-au sters...
Dupa aia am iesit la o cafea cu 2 colege sant f. obosita,si maine iar la scoala si s-a mai schimbat si ora...
Va pupacesc pe toate merg sa ma pregatesc pentru maine.

TANEA CU INTARZIERE,DAR DIN TOT SUFLETUL UN SINCER LA MULTI ANI CU BUCURII SI MULTA SANATATE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

fetelor cu miii de scuze pentru intirziere,dar sa stiti ca e din toata inima.
Alinka,Tanea,Aliona, la multi ani si plini de bucurie!!!!Sa aveti parte de tot binele din lume, copiii sa va fie sanatosi si sotii iubitori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La Multi Ani Tania si Aliona ,va doresc din tot sufletul multa dragoste si respect din partea barbateilor vostri ,bucurii de la copii si implinirea tuturor viselor.

scuze pentru intiziere.

Mergi la inceput

Cornelia, merci pentru sustinere. Deja a inceput sa treaca, dar tare greu. O sa mergem zilele astea din nou la dermatolog, sa vedem ce ne mai zice. Alergie la soarele de primavara, ce chestie. De fapt, ce ma mir eu, mama mea are alergie la aerul/apa de mare, daca sta citeva zile la mare, se umple de pete rosii pe corp. Si eu la fel patesc, dar la mine perioada de gratie e cam de o saptamina.
Imi pare bine ca ai mai scris, chiar imi era dor de mesajele tale. Ce mai faceti voi, ce aveti nou? Ce progrese are Mirelus? Te-ai gindit sa reiei serviciul curind sau mai stai acasa?
Sint glavnaia numai la "bucatarie". La alte subforumuri nu am acces ca moderator.

Aliona, ce frumos v-ati distrat cu fetele. Ador devisnicurile, abia astept sa ne vedem simbata asta la Tanya.
Nu-ti mai zic ca ai o silueta de vis, bravo!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Poze

Mergi la inceput

Ce-o fi facut Maria, o fi nascut?

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata fetele!

Cica incercam sa dorm, cat doarme Olivia, da de unde s-a trezit si mai tare am obosit , incercand.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput